Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Blocaj total

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocaj total

    Se pare ca schimbarea cardurilor NA2>NA3 a inceput destul de prost , call-center-ul este blocat toata ziua , actualizarea softului (care-i foarte importanta) nu poate fi facuta de badea Gheorghe pentru ca-i greu cu simultaneitatea ch+/- , plicul care a venit nu contine prea multe informatii ci doar amenintari (100 $ pentru card nepredat , imposibilitatea vizionarii Digi in scurt timp cu cartela veche) insa nu scrie nimic de actualizare soft , metode , frecvente si atentionari . Din moment ce plicurile cu vechile carduri nu sunt recomandate nu vad cum ar putea face dovada abonatul ca a trimis cardul si nu cumva postasul a aruncat plicul la gunoi ! In ritmul asta prevad ca gradul de "furiosenie" al abonatilor creste vertiginos . Pacat , totul se putea realiza mai usor daca plicul ala continea toate informatiile necesare poate chiar si personalizate cu serie decodor , frecventa (canal) update si altele .

  2. #2
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    as fi curios cite carduri N2 se mai intorc la digi si ce o sa pateasca cei care nu o fac,ca zic ei ca fac,ca dreg dar de facut,aia e buba....sa nu fiu inteles gresit eu am doar unul,cunosc persoane care au luat 10 si le-au vindut la SUPRA PRET.Oricum trebuia facut pasul asta!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am mers la sediu lor ,acolo au schimbat cartela ,am dus cartela veche am primit cea noua,l-am dus acasa am pus si au pornit toate programele la care sunt abonat,plus HBO,deci nu am avut probleme de activare.Cind am fost sa platesc abonamentul atunci mi-au zis sa duc cartela veche.Sunt din Satu Mare.
    Last edited by laci72; 4th October 2009 at 16:16.

  4. #4
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca nu sunt eu fan Digi dar nici sa exageram prosteste.De la unele disfunctionalitati pana la blocaj total e cale lunga.Si apoi cum vreti sa mearga totul perfect intr-o tara in care toate merg din ce in ce mai prost.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ioany View Post
    Hai ca nu sunt eu fan Digi dar nici sa exageram prosteste.De la unele disfunctionalitati pana la blocaj total e cale lunga.Si apoi cum vreti sa mearga totul perfect intr-o tara in care toate merg din ce in ce mai prost.
    Nici eu nu sunt prapastios insa cum sa nu fie blocaj cand suni o zi intreaga la Digi si mereu suna ocupat , ca doar n-or sta aia la cafea , si cand suni si suni si suni si te apuca toti dracii ce poti sa mai crezi ?

  6. #6
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Nici eu nu sunt prapastios insa cum sa nu fie blocaj cand suni o zi intreaga la Digi si mereu suna ocupat , ca doar n-or sta aia la cafea , si cand suni si suni si suni si te apuca toti dracii ce poti sa mai crezi ?
    ca nu au bani sa mai angajeze niste operatori in aceasta perioada ...sau ca nu caf fata ... sa mai cumpere douazeci de telefoane la care sa raspunda niste operatori

    asta e semn ca romanii sunt masochisti ...

    raman consecventi unui serviciu clienti de rahat in loc sa anunte OPC-ul

    ca nu poate lua legatura cu cineva
    si sa aiba cei de la rcs/rds mii de sesizari la OPC si atunci poate se va misca ceva
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare

    Un amic a primit cartela noua prin posta. Dar spre surprinderea mea, este tot albastra. Eu citeam pe forum ca acesta trebuie sa fie rosie. Si eu am un abonament vechi avand cartela albastra, si unul nou avand cartela rosie. Intreb si eu acum, nu toate cartelele noi N3 sunt rosii?

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia vezi pe partea opusa ....

    Pe fatza e albastra iar pe spate e alb cu rosu .

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Ia vezi pe partea opusa ....

    Pe fatza e albastra iar pe spate e alb cu rosu .
    Chiar acum am vrut sa scriu ca am observat si eu.

  10. #10
    RESPECT Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pribeag
    Posts
    1,034
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Nici eu nu sunt prapastios insa cum sa nu fie blocaj cand suni o zi intreaga la Digi si mereu suna ocupat , ca doar n-or sta aia la cafea , si cand suni si suni si suni si te apuca toti dracii ce poti sa mai crezi ?
    Din ce motiv suni atat de des?Alternativa - ce spune @maistorul mai jos ...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce nevoie ai sa vorbesti cu un operator? suni la 0314004001, apesi tasta 1 pentru romana, apesti tasta 4 pentru activari, astepti semnalul sonor, introduci codul cartelei format din 12 cifre, inchizi si astepti maxim 60 de minute pe tvr1.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default receiver nou?

    spaniolii au impartit ceva receivere noi mai fiabile mai functionale etc cu trecerea la nagra3?digi are ceva noutati in receptoare pe stoc?sau doar pt hd la anul?

  13. #13
    100% Tiran Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    var/bin/laden
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maistorul View Post
    ce nevoie ai sa vorbesti cu un operator? suni la 0314004001, apesi tasta 1 pentru romana, apesti tasta 4 pentru activari, astepti semnalul sonor, introduci codul cartelei format din 12 cifre, inchizi si astepti maxim 60 de minute pe tvr1.
    Si pentru gunoiul de rds internet ce "tasta" trebuie mama mea sa apese ca sa mearga. Numai on-off e, iar pizdoanca aia de la service e doar buna sa suga miniatura sefului ca altceva nu are in cap. Care esti mahar la serviciile astea de kkt?, ca vin special odata in tara si sa mor daca nu-ti dau foc la casa.
    Fi-ti-ar businessul de rahat.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zuzel View Post
    Si pentru gunoiul de rds internet ce "tasta" trebuie mama mea sa apese ca sa mearga. Numai on-off e, iar pizdoanca aia de la service e doar buna sa suga miniatura sefului ca altceva nu are in cap. Care esti mahar la serviciile astea de kkt?, ca vin special odata in tara si sa mor daca nu-ti dau foc la casa.
    Fi-ti-ar businessul de rahat.
    Dar unde esti plecat cu satra, nenicule? In Ferentari? Caci la cum vorbesti nu te duce capul mai departe.

  15. #15
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa-l ca e suparat, omul vorbeste "in general", maharii de la RDS nu stau de vorba cu noi.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top