Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: tvr in dm 5000

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    744
    Posts Thanks / Likes

    Default tvr in dm 5000

    salutare,
    cujm pot reactiva o cartela tvr intr-un dm 500? am instyalata imaginea gemini 4.2 si gbox...merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default card

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    salutare,
    cujm pot reactiva o cartela tvr intr-un dm 500? am instyalata imaginea gemini 4.2 si gbox...merci
    Cardul TVR se activeaza cu un modul Viaces.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    salutare,
    cujm pot reactiva o cartela tvr intr-un dm 500? am instyalata imaginea gemini 4.2 si gbox...merci

    configuratia este suficienta
    mergi pe 16E pe TVR1/2 si in 2-3 minute ai actualizat cardul (pentru siguranta curata cwshare)

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    744
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    configuratia este suficienta
    mergi pe 16E pe TVR1/2 si in 2-3 minute ai actualizat cardul (pentru siguranta curata cwshare)
    am lasat dar nimic.... initial am vazut ca subscriptia era pt 2 luni pana-n 24.09 si de atunci nu se mai actualizeaza... spui sa scot cwshare?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am idee daca functioneaza fara cwshare, dar pune fisierul default fara nici un peer, trebuie sa faca update

  6. #6
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca linia A in gbox_cfg asa A: { 01 }

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da un restart la Gbox cand esti pe TVR1 pe Eutelsat16E si eventual scoti si apoi bagi cardul lasandu-l apoi sa-si ia keyle.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top