Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default IP-uri diferite la CLIENT si SERVER pe cccam?

    Am un schimb de linii cu un individ dupa parerea mea marocan care de la inceput mi-a parut suspect pentru ca oferea la schimb un server debian in care se vedea un card de digi si dupa testare am vazut ca e fake iar actual are cyfra+ si sky italia (de fapt are doar un sexview) si bineinteles folosete varianta 2.0.4.
    Nu l-am sters pentru ca are destui fraieri (mai putin eu ) cu carduri bune pe care le accesez din cand in cand.(apropo...vad 3 dulci si 2 digii la el in hop1 si eu am doar 1 card digi in hop1.... ma rog )

    Ignorand cele prezentate mai sus, nu inteleg de ce la CLIENT il vad cu IP de Anglia iar ca SERVER il vad cu IP de Franta .
    Explicatie?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  2. #2
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Neavnd niciun card real, are un server virtual ... care poate fi oriunde.
    Alta explicatie: are serverul intr-o locatie si se conecteaza de acasa cu dreamboxul in care are userul tau pus (asta se poate si cu server real dar in aceeasi tara, kiar daca nu are aceeasi clasa de ip-uri)
    Sper ca m-am facut inteles ct de ct
    baFTA
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Ignorand cele prezentate mai sus, nu inteleg de ce la CLIENT il vad cu IP de Anglia iar ca SERVER il vad cu IP de Franta .
    Explicatie?

    Ce anume nu integi de fapt ? De ce e Anglia si Franta si nu Egipt si Maroc?
    Mai serios acum ... atata timp cat nu i-ai limitat IP din linia F: poate sa puna oriunde linia de la tine. E evident ca el foloseste linia de la tine in Anglia si tie ti-a dat o linie de la un server din Franta.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare..

    cum pot face sa apar ca si cum as intra din alta tara?am inteles ca mi trebuie niste ip-uri...de unde le pot lu a?

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo 999 View Post
    cum pot face sa apar ca si cum as intra din alta tara?am inteles ca mi trebuie niste ip-uri...de unde le pot lu a?
    Pentru ca ti-a luat mult sa-ti faci un nou user iti dau eu cate vrei doar sa-mi spui din ce tara vrei ip,asta daca tot vrei sa te ascunzi !
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sfat pentru toata lumea ....
    da...e corect ce sa spus mai sus la inceput...
    asa am si eu .. un server de debian .. in care se vede localele,liniile c , liniile f , si separat "receiveru'" pe alt ip , in care e cardul (folosesc card read-ul din "receiver" e mai bun decat orice smargo sau phoenix) , linie n la el , si o linie C de la server...
    asta nu inseamna ca faultez pe nimeni ... puteam sa pun numai f pe debian si sa tzin toate liniile pe "receiver" tot una era....nu importa...
    sfatul meu e sa folositi CSP , cine nu stie ce e sa imi traga un p.m. , se poate trece si urmari cardul prin CSP , se poate limita , chiar daca sa dat linie n , se poate vedea tot ce face si taia in caz de reshare.....
    posibilitati exista ... numai sa se vrea:P)

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am luat de la cineva o linie si am explicat ca acea linie o voi pune intr-un alt box decat cel de pe care i-am dat eu linia mea . Astfel respectivul nu mi-a pus restrictie pe IP ...

    ce sa zic aceste lucruri se practica ...se mai roaga un altu de tine ii mai faci un favor etc ...nu prea is prieten cu chesti deastea doar la nevoie !

    Din toti peeri poate am vreo 2 la care ip de la server nu e acelasi cu ip de client ...dar nu ma deranjeaza . Omu are 6 locale dealea tari si a facut schimb cu un parlit de focus card acum doar no sa-i fac scandal ca are 2 IP ...sa fim seriosi !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top