Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3

Thread: West Tv

 1. #1
  Member Mentor
  Join Date
  Dec 2007
  Posts
  601
  Posts Thanks / Likes

  Smile West Tv

  Un nou canal pe eutelsat 16 ... 12508.00 V 2532 3/4

  deocamdata arata probe tehnice

 2. #2
  Super Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  bucharest
  Posts
  3,473
  Posts Thanks / Likes

  Default

  e west tv de pe amos,care s-a mutat pe 16est unde chiar se poate vedea nu ca la jidani unde aveam semnal util doar citeva ore pe zi
  1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 3. #3
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default

  O știre de acum 9 zile:
  De azi emite West TV noua televiziune locală a Aradului!

  ncepnd de astăzi, judeţul Arad are o nouă televiziune: West TV. Este vorba despre un proiect media mai vechi, care a fost preluat şi continuat de societatea Astra Vagoane Călători SA. West TV va emite, n prima fază, n 80% din localităţile judeţului, nsă nu şi n municipiul Arad.

  Grila de programe este deocamdată provizorie, dar săptămna aceasta o grilă definitivă va fi depusă la CNA. Astăzi, n prima zi de emitere a unor producţii proprii, West TV va difuza două jurnale de ştiri, sub genericul Monitor, la orele 18 şi 22. La ora 18.30, n dezbaterea zilei, este invitat preşedintele grupului de firme Astra Vagoane Călători, Valer Blidar, care va explica motivele pentru care a investit n televiziune şi care este cheia succesului afacerilor sale. Săptămna trecută, la Bucureşti, Valer Blidar a lansat Banca Comercială Feroviara, a cărei proprietar este. După dezbaterea de seară, o emisiune interactivă despre echipa UTA şi meciul pe care l-a disputat ieri la Piteşti, poate fi urmărită ncepnd cu ora 20.

  West TV şi propune ca n următoarele trei luni să acopere cu producţii proprii, documentare, emisiune matinal, dar şi filme artistice şi videoclipuri muzicale preluate, spaţiul de emisie timp de 24 de ore din 24. Reperele zilei vor fi emisiunea Matinal, jurnalele de ştiri Monitor, reportaje din judeţ, Info Trafic, dezbaterea zilnică de seară, talk-showurile cu personalităţi locale şi naţionale. La sfrşit de săptămnă, programul va fi diversificat, cu emisiuni pentru copii, documentare, emisiunea duminicală de dedicaţii muzicale, concursuri şi transmisiuni n direct de la cele mai importante evenimente sociale, politice, economice ale Aradului.
  Sursa: Observator arădean.

  Televiziunea e patronată de Astra Vagoane Arad, n spatele căreia se află Cristi Burci, fondatorul Prima TV. Burci se află pe locul 24 n clasamentul celor mai bogați romni conform revistei Capital, cu o avere estimată la 255 - 260 milioane euro.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top