Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru canale straine la Digi

    Inainte sa apara Digi ma uitam foarte mult la canalele italiene de pe HotBird la 13gr. E. Acum acest lucru a devenit imposibil si mi-as dori foarte mult ca o parte din canalele respective sa fie introduse in grila de programe Digi. Ma refer la Rai Uno, Due, Tre, RTL 102.5 sau chiar si programele germane cum ar fi RTL, RTL 2, PRO 7, VIVA sau VIVA PLUS. Mai este cineva de acord cu mine?
    Cipy

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Buchenland,
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Pentru canale straine la Digi

    Quote Originally Posted by cipy_1982
    Inainte sa apara Digi ma uitam foarte mult la canalele italiene de pe HotBird la 13gr. E. Acum acest lucru a devenit imposibil si mi-as dori foarte mult ca o parte din canalele respective sa fie introduse in grila de programe Digi. Ma refer la Rai Uno, Due, Tre, RTL 102.5 sau chiar si programele germane cum ar fi RTL, RTL 2, PRO 7, VIVA sau VIVA PLUS. Mai este cineva de acord cu mine?

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu..in pachetul DIGI sunt canale care sunt codate (Ex PROTV, PRo Cinema, Hbo .etc .etc)...nu vad cum as putea sa receptionez aceste canale fara sa platesc o taxa....


    lista ta de canale pe care doresti sa le introduca DIGI in grila sunt FTA (free to air)...ce rost ar avea sa fie impachetate in transponderele DIGI.

    eu zic ca pentru alte canale decat cele care sunt in pachetul DIGI ...cumparati o antena mobila...asa acoperi aproape tot ce merita vazut.

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    52° 30' N - 13° 25' E
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar fi pacat sa iroseasca pretiosul bitrate cu prgrame fta.
    Prin asta s-ar reduce calitatea imaginii si a sunetului si la celalte
    programe din pachet.
    Mai bine cumpara-ti tu inca o antena, sau o instalatie cu multifeed si
    ti-ai rezolvat problema

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No way... .E vorba sa imbunatatim calitativ grila de programe.
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am deja o antena mobila! Ideea e ca daca o mut nu mai pot vedea in acelasi timp si canalele Digi si cele de pe Hotbird. Si, in plus, conserva Digi merge asa bine pe alti sateliti incat mai bine ma arunc de pe casa! Stiu asta din proprie experienta!
    Cipy

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man... daca vrei aceste canale FTA, pe alti sateliti cumpara-ti un receptor(gasesti deja la 2,5 mil, si la 6 mil iti iei un Dreambox DM500s ...). si eu am o singura antena mobila, si am un Dreambox DM500 in loop cu conzerva Digi. si merge fara nici o problema ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digi 300+ canale
    By SkySnows in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 12th September 2006, 02:47
  2. Update pentru Digi 300 canale
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 30
    Last Post: 7th September 2006, 08:29
  3. Canale noi la Digi pe TP7
    By MrXaba in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 92
    Last Post: 11th August 2006, 11:01
  4. Fisier pentru update canale pentru DM !!
    By romeo in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 18th November 2005, 11:24
  5. canale digi tv
    By pely66 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 27th October 2005, 17:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top