Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    alexandruc
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Digi TV la Moscova

    Salut.

    Ma mut la Moscova...stiu, e nasol.

    Sper sa mai indulcesc viata acolo cu Digi TV. Intrebarea este ce dimensiune de antena as avea nevoie ? Cunoasteti un site care sa contina aceasta informatie?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    erata :

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Era bine ca Digi sa fie pe spotul ala, postat de @********* (de fapt pe ala ar fi fost indicat sa fie Digi TV)
    Din pacate este pe asta:

    http://www.intelsat.com/resources/co...oc=359&spot=s3

    si de aici rezulta unele probleme de semnal in anumite zone din tara

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut +rz si toate respectele, insa nu vad nici o diferenta intre ce a pus KB si ce ai pus tu. Sau este?

    Asta e de pe linkul tau...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner
    Salut +rz si toate respectele, insa nu vad nici o diferenta intre ce a pus KB si ce ai pus tu. Sau este?
    Asta e de pe linkul tau...
    KB s-a corectat intre timp : erata

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A fost un pic mai rapid si eu mai neatent. Sorry +rz! Si bafta tuturor! De acum nu sa va mai plictisesc prea mult pe aici ca astia ne dau afara si deja am inceput predarea calculatoarelor. Prin dial-up nu prea o sa-mi dea mana sa mai intru asa des asa ca succes si bafta!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, @********* a corectat dar sunt totusi curios de ce Digi TV nu a optat pentru SPOT 1 in loc de SPOT 3 (vorbind de INTELSAT 10-02)

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intr-adevar ar fi fost ideal :

    Probabil pentru spotul DigiTV sunt foarte fericiti cei din Sardinia.

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu numai... in toata Italia
    Poate asta si-au inchipuit... ca majoritatea abonamentelor vor fi platite de rudele celor... plecati acolo
    Important e sa plateasca, nu mai conteaza pe unde s-au imprastiat kiturile Digi TV... mai nou e posibil sa ajunga si in Moscova

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu cred ca va merge si la moscova cu antena de 1.5
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    210
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cum arata hartile, cred ca solutia pentru Digi TV la Moscova ar fi... Max :P . E si mai usor de "transportat", receivere inteleg ca se gasesc si acolo la greu.
    când nu ştii ce faci, lucrează cu grijă

  12. #12
    alexandruc
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am vazut si eu harta cu acoperirea spotului 3 dar nu prea rezulta unde e Moscova. Nu pare in interiorul zonei de acoperire. Probabil ca ar fi fost un alt pret pentru digi tv daca alegeau spotul 1.

    Daca semnalul ar fi 44.4 dBW, am gasit pe satlex.ro informatia ca ar merge chiar si cu o antena de 90cm, ceea ce mi se pare foarte putin probabil. Speram sa dau de un site in care sa poti selecta locatia, satelitul si sa rezulte dimensiunea antenei...probabil ca nu exista.

    Pentru MAX TV as avea nevoie de o antena de 2,4M... nu multumesc!
    Pentru Focus, lucrurile sint si mai putin clare.

  13. #13
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta e, o sa te uiti la buletinele meteo de la rusi cu gagicele alea in tzâtzele goale....

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da la Moskova sigur ca e mai bine Max TV
    1) rusii is plini de recivere VIA (operatorul lor NTV+ emite in VIA)
    2)Sirius-ul la Moskova se vede perfect
    adica iti ei cardul in buzunar si de acolo un reciver, sa zicem Samsung S300W cu vre-o $115 si buna ziua...
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DTH Romanesc in Moscova
    By alexandruc in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 19th February 2006, 21:10
  2. ATP VIENA,STOCKHOLM,MOSCOVA
    By raduchi in forum Sport
    Replies: 5
    Last Post: 14th October 2005, 17:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top