Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

View Poll Results: humax digi+II

Voters
7. You may not vote on this poll
  • HUMAX

    4 57.14%
  • HUMAX

    3 42.86%
Multiple Choice Poll.
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Thread: Humax digi+ii

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax digi+ii

    VA SALUT PE TOTI .VREA CINEVA SA MA AJUTE. AM UN RECEPTOR DE LA DIGI (humax digi+ll ) cu alta cartela (tot de la digi) cum fac sa vad ceva si eu cu el..precizez ca sant incepator si nu stiu nici sa-l conectez la pc.multumesc anticipat

  2. #2
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Receptoarele si cartele sunt imperecheate... daca nu ai cartela pereche a receptorului, nu poti face nimic.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax digi 2

    altceva nu pot sa fac cu el de exp.ant.sirius (4.8E) POT SA DECODEZ CEVA CU EL ?

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default .

    Free To Air ?
    Last edited by Lazlow; 26th September 2009 at 19:40.
    Triax 1.1m + HH Moteck SG2100A

    KAON KSF100 - KaonTeam Firm BL2.1.9v4
    Dreambox DM500HD - Enigma 2


    Inverto - IDLB-TWNL40-ULTRA

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AURELIO2 View Post
    VA SALUT PE TOTI .VREA CINEVA SA MA AJUTE. AM UN RECEPTOR DE LA DIGI (humax digi+ll ) cu alta cartela (tot de la digi) cum fac sa vad ceva si eu cu el..precizez ca sant incepator si nu stiu nici sa-l conectez la pc.multumesc anticipat
    Si care-i treaba cu poll-ul , ca nu inteleg ?

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intre cele doua posibilitati, Humax sau Humax, am ales clar Humax.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucale si citeadata prin provincie la 50 km de bucuresti
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aurelio, suna la digi si spunele ca nu mai merge primul receptor cu care era imperecheata cartela si roaga-i sa imperecheze cartela cu noul receptor, humax.
    daca gasesti o operatoare amabila ...

    antena 0,9 m Al (clona) pe
    16 E +19 E


  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru sugestii

  9. #9
    Trelalela Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Liechtenstein
    Posts
    1,023
    Posts Thanks / Likes

    Default Din....

    Din cate intzeleg eu este vorba de un receptor "humax 5400Z".Acest receptor nu este folosit in pachetele originale " DigiTv".Trebuie sa vezi daca e compatibil cu sistemul respectiv de criptare,in starea in care il detzii acum,daca nu,trebuie sa-i faci update,pe softul care il are acum pe el,dupa care,pentru a folosii cardul de " DigiTv",trebuie sa dai telefon la Digi,cum a spus coloegul,mai sus,cu specificarea receptorului in care se afla cardul.DigiTv i-tzi trimite activarea OTA direct pentru cardul tau.Daca ai obtzinut cardul pe alte cai decat oficial,s-ar putea sa apara probleme,daca nu,nu.
    Pe acest link gaseshti soft(patch) pentru Humax5400z:
    http://www.laurals.com/humax.htm
    Numai Bine
    Prospector/PapaDan

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu sant in spania de doi ani jumate .reciverul la cumparat parintii mei in oct2007 ,si mi la trimes prin posta . Problema a fost ca l-au luat ne activat .in fine,am instalat antena am sunat la digi s-al activez .o operatoare mi-a cerut la comut pe tvr1 si ma intrebat ce face .i-am spus ca este ecram negru (trebuia sa scrie program codat)mi-a spus ca trebuie sa vin la sevice cu el .i-am spus ca nu pot ca sant in spania si i-am cerut sa-l activeze asa ...in fine ,m-am dus cu recivaru la un prieten care avea si el digi si l-am probat pe ant.lui .la feel ecran negru ...in august 2008 am venit in romania si m-am dus la centru (servis digi )omu mi-a spus ca este defect cititorul da card (cand vede cardul ,cand nu-l vede)asa ca trebuie schimbat rec.m-am dus la casierie si mi-a cerut 1650000 (precizez ca recivarul l-am platit cand am facut abon.3500000lei.)pentu ca vezi doamne eu am vazut la el ,cu toate ca omul lor de la servis ia spus ca nu a mers niciodata (decat fta ...adica otv)ia nu ca afost activat ...m-am enervat si am rupt cartela orginala, de fata cu ea si am plecat ...... Cartela pe care o am acum mi-a dato un prieten care a avut si el rec. Digi dar nu a mai platit ..eu acum vad cu el sirius(4.8e) fta ..realitatea ,protv i,money chanel etc.

  11. #11
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu ai rupt cartela ta, acum folosesti cartela unui prieten in receptorul tau pereche cu, cartela rupta, respectiv cartela prietenului neplatita...uau ce imbarligatura.
    Raspuns final: bezna o sa fie in continuare.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  12. #12
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca sa vezi digi tv trebuie ori sa faci alt abonament pe alt nume
    ori sa platesti cardul rupt si sa iti dea altul care sa fie pereche cu ce receptor ai tu cumparat

    poti incerca si ce s-a spus aici cu updatarea de soft de pe pagina asta mentionata aicihttp://www.rdi-board.com/showpost.ph...84&postcount=9 pt ca acolo gasesti si editor de key...dar aceasta posibilitate nu e tocmai cinstita sa folosesti key de pe net pt a vedea pachetul acesta de canale

    Alta posibilitate e sa cumperi din spania un alt receptor pe care se poate pune soft modificat (pach-uit ) in care sa pui key dar si acest lucru cred ca o sa mai mearga doar vreo 2-3 luni maxim

    acest lucru este insa ilegal si in consecinta nu se poate discuta public pe forum
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  13. #13
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Intre cele doua posibilitati, Humax sau Humax, am ales clar Humax.
    Eu intre Humax si Humax am ales KAON KTF-S660HDCO
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  14. #14
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default totusi...

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Intre cele doua posibilitati, Humax sau Humax, am ales clar Humax.
    de ce ai ales clar humax si nu humax?de ce este mai bun humax ca humax?

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum trebuie sa fie-- pini de la rs232 pentru humax 5400z (pin 1---pin ?)
    (pin 2----pin?)
    (pin etc.--pin etc.)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top