Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme rescanare

    Salut ! Dupa cateva ajustari la parabola pentru a obtine semnal maxim pe Hispa am rescanat satelitul si acum am pierdut cateva canale ca Discovery Science si Civilization. Curios este faptul ca, cu o salvare de ProgDVB de pe alta partitie in care in lista de canale existau si aceste 2 canale merge cu semnal cam 80. Am incercat cu toate ini-urile dar nu reuseste sa il gaseasca nici cum. Care ar fi problema ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB are buguri

    Si mie imi pierde canale cind rescaneaza si macar am antena de 1.2 si lnd de 0.3
    Asta e nimic nu este perfect .Descarca o lista noua sau nu l lasa sa stearga
    Bafta

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folositi ultima versiune de ProgDVB (care o mai fi?...gasisi pe siteul oficial www.progdvb.com ).....la toate versiunile 4.60.X scanerul functioneaza ok...dar aveti grija sa bifati si voi dupa scanarea pe fiecare satelit programele LOST.....ca sa le elimine, sa nu mai fie asa de mare "varza" in lista
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu merge bine

    Esti sigur ? Eu nu prea cred

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    210
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ProgDVB are mari probleme la scanare. De exemplu scanezi un satelit si cand salvezi iti apar unele canale cu nume de pe alt satelit! (oare de ce are comanda "update captions" :P ) Am testat lucrul asta impreuna cu un amic, total independent, si ne-au dat EXACT aceleasi canale cu nume schimbate. Sau scanezi, vezi ca a gasit canalul care te intereseaza, iar dupa ce salvezi nu-l gasesti unde ar trebui sa fie. L-a salvat... dar numai el stie unde si cu ce nume.
    Solutia ar fi sa scanati pe rand frecventele care va intereseaza, sa vedeti daca gaseste canalele cu pricina si sa urmariti ce se intampla la salvare.
    Eu, cand fac upgrade la Prog, pastrez lista veche de canale, ca sa nu ma chinui.
    TIP: folositi http://www.satelliweb.com/index.php?section=listingsf pentru fisierele .ini si www.lyngsat.com pentru canale. In nici un caz SatcoDX, it sucks!
    când nu ştii ce faci, lucrează cu grijă

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista ceva probleme de scanare dar sunt minore....cand scanati o frecventa si nu gasiti programul in lista acolo unde ar trebui sa fie dati dublu click pe respectivul program in fereastra de scan ca sa va apara imaginea...si dupa aceea dati OK...astfel veti vedea sub ce denumire l-a salvat si pe ce satelit....apoi dati update si programul va reveni acolo unde ii este locul....eu am in lista de canale 34 de sateliti si cred ca e normal ca la 3263 de programe (in afara de radio si date...eu nu le tin in lista) sa mai apara si mici erori...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...si sa mute un moderator acest topic la Placi DVB...acolo unde ii este locul...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme la rescanare Humax+2
    By petrica_dumitriu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 27th October 2006, 17:49
  2. Probleme EPG...
    By amandigi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 4th August 2006, 23:18
  3. Probleme, probleme, probleme...
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 23rd April 2006, 09:15
  4. probleme Add on
    By ombre in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 22nd August 2005, 22:42
  5. Probleme LNB ?
    By satfoot in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 3rd June 2005, 17:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top