Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: problema akta

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default problema akta

    am abonament la akta,prima data avand card conax l-am schimbat deoarece imi aparea ca fiind activ dar nu reuseam sa vad nimic cu el am fost la dealer si l-am schimbat cu unul viaccesss acum si asta imi apare ca fiind activ dar tot nu deschide nimic.dau telefon la ei ma pune sa stau cu receptorul pornit o jumatate de ora ca sa-l activeze din nou si nimic.Dau iar telefon si le explic situatia ca nu vrea sa deschida nimic in afara de Scifi si universal Channel de pe hotbird si le explic asta si ei imi spun ca respectivele canale nu am cum sa le vad decat daca sunt la liber ca cardurile de la ei nu mai deschid aceste canale de mult.Poate cineva sa-mi explice cum de e posibil asa ceva?sa vad cele 2 canale care nu ar trebui sa le vad si pe cele care trebuie sa le vad sa nu le vad?

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Satu-Mare
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca antena ta este corect orientata spre satelitul Sirius cel putin programele libere trebuie sa-ti mearga si daca e problema cu cartela.
    YAESU FT-897D , YAESU FT-8900R antena X-510N

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-mi seria cardului sa vad ce e cu el?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Ardeal
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down akta sunt cei mai neseriosi de pe piata dth

    .AKTA alias DCS....... sunt plin de abuzuri, baza lor de date e una sub toata critica, si cand nu se satura de astea, mai baga pe gat abonatilor cate un contract fictiv sa mai faca cate un leu - 2 de pe urma fraierilor.

    ...... si da, carcotasilor, mi-am facut cont exact ca sa spun numai treaba asta... pentru ca sunt ars cu profesionalismul domnilor de la AKTA
    Last edited by scorpyo; 27th September 2009 at 02:01.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca face cineva contract fictiv sa fii sigur ca nu DCS-ul face.Ei nu fac contracte doar dealerii lor.Si ca sa faca contract iti tb macar o copie de buletin si nu e vina lor daca vine o persoana cu copia ta de buletin si face contract.Vezi mai bine in familia ta sau cercul de prieteni cine ti-a facut asta.Bafta all.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Ardeal
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation nu mai tine atata partea akta

    Quote Originally Posted by marco1969 View Post
    Daca face cineva contract fictiv sa fii sigur ca nu DCS-ul face.Ei nu fac contracte doar dealerii lor.Si ca sa faca contract iti tb macar o copie de buletin si nu e vina lor daca vine o persoana cu copia ta de buletin si face contract.Vezi mai bine in familia ta sau cercul de prieteni cine ti-a facut asta.Bafta all.
    serios? esti vreo ruda cu nostradamus dragul meu? ( daca imi permiti sa iti spun asa).... sti tu ce fac membri familiei mele cu buletinul meu? ce te faci cand nici la dealer nu apare ca si facut contract dar la voi apare? am rugat pe cei de la serviciul clienti sa imi puna la dispozitie contractul incriminat si am asteptat in zadar lucru asta, pt ca nu am primit nimic prin mail si prin fax.... nu le mai lua atata partea. Oricum am sesizare pe rol la opc bucuresti privind firma voastra. povestim peste catva timp despre profesionalismul vostru....

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu sunt un dealer de la ei si iti spun ca nu ai cum sa faci contract fara copie de buletin, iar daca a facut cineva asta ti-am mai spus nu avea cum sa o faca DCS-ul,pt ca ei baga datele primite de la dealeri.bafta pt plangerea ta la opc

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Ardeal
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Arrow akta

    Quote Originally Posted by marco1969 View Post
    Eu sunt un dealer de la ei si iti spun ca nu ai cum sa faci contract fara copie de buletin, iar daca a facut cineva asta ti-am mai spus nu avea cum sa o faca DCS-ul,pt ca ei baga datele primite de la dealeri.bafta pt plangerea ta la opc
    ....totusi se poate...la dealerul respectiv nu figureaza contractul (defapt singurii din localitate) daramite instalarea, dar in baza de date DCS figureaza.....

    multumesc pt urare...
    Last edited by scorpyo; 27th September 2009 at 16:07.

  9. #9
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default ce programe vezi?

    Quote Originally Posted by kcrysty View Post
    am abonament la akta,prima data avand card conax l-am schimbat deoarece imi aparea ca fiind activ dar nu reuseam sa vad nimic cu el am fost la dealer si l-am schimbat cu unul viaccesss acum si asta imi apare ca fiind activ dar tot nu deschide nimic.dau telefon la ei ma pune sa stau cu receptorul pornit o jumatate de ora ca sa-l activeze din nou si nimic.Dau iar telefon si le explic situatia ca nu vrea sa deschida nimic in afara de Scifi si universal Channel de pe hotbird si le explic asta si ei imi spun ca respectivele canale nu am cum sa le vad decat daca sunt la liber ca cardurile de la ei nu mai deschid aceste canale de mult.Poate cineva sa-mi explice cum de e posibil asa ceva?sa vad cele 2 canale care nu ar trebui sa le vad si pe cele care trebuie sa le vad sa nu le vad?
    1.pe taraf,etno,akta info ai imagine si sunet,adica le vezi?
    2.cite lnburi ai pe antena?

  10. #10
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scorpyo View Post
    ....totusi se poate...la dealerul respectiv nu figureaza contractul (defapt singurii din localitate) daramite instalarea, dar in baza de date DCS figureaza.....

    multumesc pt urare...
    si de unde au datele tale?esti sigur ca nu a facut altcineva contract pe numele tau?ca dealerul nu are cum sa verifice exact identitatea celui care semneaza ctr cu cel din ,,boletin''
    eu cred ca aici faci doar gargara antiakta ,pt ca ce problema ai tu se putea rezolva in trei timpi.ori ai semnat si nu mai stii,ori plingere la politie.
    asa ca restul e can-can

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Ardeal
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up akta

    Quote Originally Posted by bebelsat View Post
    si de unde au datele tale?esti sigur ca nu a facut altcineva contract pe numele tau?ca dealerul nu are cum sa verifice exact identitatea celui care semneaza ctr cu cel din ,,boletin''
    eu cred ca aici faci doar gargara antiakta ,pt ca ce problema ai tu se putea rezolva in trei timpi.ori ai semnat si nu mai stii,ori plingere la politie.
    asa ca restul e can-can
    ....nu fac gargara antiakta spun doar ce am patit eu si daca as fi singurul care are ceva de obiectat contra akta as intelege...asa ca citeste ce am scris la topicul dedicat akta mai in sus si nu mai acuza oamenii daca nu sti exact care e situatia. Nu ceream compasiune din partea ta dar nici sa acuzi pe cineva pe care chiar nu il cunosti de gargara denota orice altceva inafara de o discutie libera pe forum. Traim intr-o societate democratica si fiecare are dreptul la o opinie , si daca nu iti place ce scriu eu, ai dreptul la asta.
    Te salut cu respect.

  12. #12
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default in concluzie...

    Quote Originally Posted by scorpyo View Post
    ....nu fac gargara antiakta spun doar ce am patit eu si daca as fi singurul care are ceva de obiectat contra akta as intelege...asa ca citeste ce am scris la topicul dedicat akta mai in sus si nu mai acuza oamenii daca nu sti exact care e situatia. Nu ceream compasiune din partea ta dar nici sa acuzi pe cineva pe care chiar nu il cunosti de gargara denota orice altceva inafara de o discutie libera pe forum. Traim intr-o societate democratica si fiecare are dreptul la o opinie , si daca nu iti place ce scriu eu, ai dreptul la asta.
    Te salut cu respect.
    ai avut totusi un contract cu ei .ma miram eu, sa aiba datele tale din cer.
    toata lumea are dreptul la opinie,dar din ce am vazut vreo trei persoane au incercat sa te ajute dar tu dadeai inainte,cu invective.

    bafta,cu opcul.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu aceeasi problema ca si primul post insa mie nu imi deschide posturile de pe al3lea tp acela cu sport1, protv ant1 etc... am suntat la ei si ma pus, sa fac acelasi lucru, adica nimic din punctul meu de vedere!
    ce pot sa fac?
    When war is in your blood . . .

  14. #14
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default m

    Quote Originally Posted by P8M1C0 View Post
    am si eu aceeasi problema ca si primul post insa mie nu imi deschide posturile de pe al3lea tp acela cu sport1, protv ant1 etc... am suntat la ei si ma pus, sa fac acelasi lucru, adica nimic din punctul meu de vedere!
    ce pot sa fac?
    ce receptor,model?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am opticum 7100CX
    When war is in your blood . . .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top