Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: pc - satelit

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default pc - satelit

    Salutare

    Am o placa Pc tv sat PINNACLE
    si o parabolica de 0,80
    Placa are si optiunea diseq 1,2
    Nu am motor
    Parabola este indreptata spre satelit Sirius 5 grade
    Trebuie sa schimb softul deinstalare pe care l-am primit odata cu placa ?

    Intreb ....cum pot face sa receptionez si alte programe care sunt codate

    System : Win xp, amd 2800 ,1 gb ddram hdd 120 gb video 64 mb

    Va Multumesc

    Attachment:
    koko

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bine ai venit printre noi.pentru a putea fi ajutat era nevoie sa te destainu-
    iesti unde locuiesti.pentru a te putea ajuta singur viziteaza sectiunea DVB
    si(sau) foloseste optiunea SEARCH.noroc,nirolf

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    locatie: germania
    Si...ajutatima ca nu ma pricep deloc..
    m-ai exact exista un soft care sa decodeze procramele ?
    koko

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut....

    Nu stiu cu ce soft a venit placa ta dar cele mai populare programe folosite pentru DVB CARD-uri sint :

    PROGDVB si MyTheatre !

    Amandoua sint apte sa decodeze mai toate sistemele "penetrate" actualmente bazindu-se pe un fisier de chei uzual cunoscut ca : softcam.key ! Solutia ideala este sa cauti pe NET cele doua programe, sa te fixezi pe unul din ele pe care sa-l intelegi sa-i stapinesti posibilitatile si apoi de la aceasta platforma sa judeci celalalt program ... vei hotari singur ce ti se potriveste !

    Vezi ca pe Sirius de la 1 iulie se cam lasa "intunericul" ! deocamdata este o solutie buna din perspectiva canalelor romanesti si a pachetului nordic Viasat care este codat in Viacces1 !

    Eu nu sint un specialist in placi DVB dar daca te pot ajuta ... cu draga inima !

    Mihai

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut frate si bine ai venit printe noi!
    Si la tine acolo unde spui ca ai locatia duci lipsa de cartele originale?
    Scuza-ma daca te-a deranjat intrebarea mea,sant si eu un pici fara minte!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    piciule...habar nu am...nu m-am interesat absolut de cartele...aici nu sunt decat magazine si atit...singura posibilitae de a gasi pe cineva (ceva) este netul
    Daca vrei sa vb m-ai mult ...eu sunt m-ai mereu online...
    (yahoo messenger - anelis151987 )

    am probat ambele (PROGDVB si MyTheatre )
    MyTheatre ...selectez satelitul cazul meu...Sirius.cauta ...arata ca gaseste codate si necodate ...revin sa vad si nimik...nu se vede nimik
    koko

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sfatul meu e sa folosesti dvbdream sau progdvb si ultima varianta de drivere de la pctvsat
    garantat o sa mearga pt ca si eu am pctcsat
    link pt progdvb www.progdvb.com si pt decodare trebuie sa folosesti yankse si softcam

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Fa asa ...

    Alege de pe Sirius un canal FTA cu semnal puternic ! Viasat Chanell de exemplu .. si verifica-ti alinierea antenei ... cauta sa ai un maxim de semnal ( dreapta-stinga sus-jos ) cu siguranta va merge !
    Din cate stiu ambele programe au indicator de nivel semnal !

    Mihai

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TV satelit
    By M15uva in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 29th September 2006, 03:56
  2. Antenele satelit pot afecta alte antene satelit
    By mak222mak in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 24th September 2006, 00:14
  3. LCD Satelit
    By gh_chris2000 in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 8th September 2006, 08:26
  4. satelit
    By lenke in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 25th July 2006, 03:40
  5. satelit
    By lenke in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 5th January 1970, 21:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top