Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default Subtitrari Dreambox

    Salut!

    La un DM500s cum pot seta subtitrarile la toata lista de canale folosind PC-ul? De exemplu la AXN trebuie sa apas Audio de pe telecomanda si sa setez de acolo. E cam greu cand incarc o lista noua sa ii fac setarile la mana din nou.

    Mersi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu o sa iti mearga

    trebuie de fiecare data din telecomanda sa schimbi manual

  3. #3
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    nu o sa iti mearga

    trebuie de fiecare data din telecomanda sa schimbi manual
    OK, am schimbat manual, dar acum vad ca am alta problema. Periodic, toate posturile isi pierd setarile de subtritare pe care le facusem inainte. Mereu trebuie sa revin si sa setez subtitrarea pe fiecare post. In plus, tot periodic, imi apar noi canale in lista, canale pe care nu le vreau si care sunt codate. Le tot sterg, dupa un timp apar iar. Ce sa fac?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu DM500 original si Gemini 4.60 nu se intimpla asta. Odata ce ai setat subtitlurile asa ramin.
    Posturile alea iti apar in lista de Servicii. Daca folosesti Buchete ramin doar cele memorate de tine, nu apare/dispare nimic.
    SHALOM

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce iti setezi subtitrarea pe canalele dorite restarteaza DM cu "reboot now".

  6. #6
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Cu DM500 original si Gemini 4.60 nu se intimpla asta. Odata ce ai setat subtitlurile asa ramin.
    Posturile alea iti apar in lista de Servicii. Daca folosesti Buchete ramin doar cele memorate de tine, nu apare/dispare nimic.
    Folosesc ultima versiune de la SIF Team. Totusi subtitrarile raman memorate o perioada dar se sterg odata cu aparitia canalelor alora de care spuneam. E vreun serviciu/daemon pe care-l pot dezactiva ca sa nu-si mai faca autoupdate la lista de canale?

  7. #7
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by axton View Post
    Dupa ce iti setezi subtitrarea pe canalele dorite restarteaza DM cu "reboot now".
    Am incercat si asta... nu ma ajuta.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top