Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema ciudata la pornirea CCCAM-ului

    Am o intrebare: Am cam de aproximativ 2 ani CCCAM dar niciodata nu am avut problema asta: De ce cand dau reboot cateodata porneste serveru, cateodata nu vrea deloc sa porneasca, merge cam 1 minut jumate pana ce incarca un pic si se blocheaza din senin CCCAM-ul. Mentionez ca nu tin HOP2 deloc, ci doar hop1 si ca folosesc imaginea Nemesis 4.4 borsalino. Am luat si la rand unele linii dar tot nu-mi pot da seama ce poate fi. Multumesc, astept raspunsuri si sfaturi.

    P.S: Am uitat sa mentionez ca am CCCAM 2.1.1 si aproximativ 100 de linii.

    Se poate sa fie din cauza versiunii de CCCAM?
    Last edited by ionut_m_bv; 16th September 2009 at 19:07.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  2. #2
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi si tu in cccaminfophp cam ce requesturi ai de la peersi, sa nu ai si vreunul care are ******ver. Eu l-am dibuit pe unul de tragea ca nehalitu de la mine si-mi bloca cccamul. I-am sters linia si de atunci mere mai bine
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    vezi si tu in cccaminfophp cam ce requesturi ai de la peersi, sa nu ai si vreunul care are ******ver. Eu l-am dibuit pe unul de tragea ca nehalitu de la mine si-mi bloca cccamul. I-am sters linia si de atunci mere mai bine

    Cert e ca daca a pornit, apoi nu mai are probleme, merge foarte bine. Face asta numai la pornire.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Recomandarea mea este sa nu mai folositi astfel de imagini (gen Borsalino), nu aveti de unde sti ce se ascunde in ele. Folositi numai imagini cunoscute, descarcate de pe paginile oficiale.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top