Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum pot sa fac update la softverul pt conserva 1120 ?

    De la Digi nu s-au gandit la updatarea softverului pt conserva 1120 ?
    Cei care aveti 1120 cum va-ti procedat ? Sper ca nu trebuie sa merg pana la Bucuresti cu conserva !

  2. #2
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tg. Mures, Brasov, Sf. Gheorghe.
    Cam aici se pot schimba sursele de alimentare din 1120.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    May 2005
    Posts
    606
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alba iulia

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Cum pot sa fac update la softverul pt conserva 1120 ?

    Quote Originally Posted by Gyuri
    Sper ca nu trebuie sa merg pana la Bucuresti cu conserva !
    ...sau faci cu metoda celor doi-trei condensatori legati in paralel pe sursa de alimentare Eu am facut si a functionat totul perfect (Danke @wambertos ), in maxim 5min. a terminat totul. Cauta pe aici si mai gasesti detalii despre aceasta metoda , daca nu spune-mi si-ti trimit niste poze cu toate etapele pe care trebuie sa le faci.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @FLAVIUS

    Cu placere!
    A reusit si prietenul nostru...?
    Imi zicea ca are probleme si nu porneste update-ul!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru informatii !
    Am gasit varianta cu condenzatori !
    Ori voi incerca la Sf Gheorghe , poate asa nu-l dau foc la conserva !

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca bucurestiul e prea departe trimite-o,acasa,in turcia
    am discutat cu cineva de la tehnic,schimbarea sursei direct la rcs nu costa nimic si ti se face si updateul totodata.bricolind cu condensatorii si facind
    singur updateul risti cam mult,in caz de defectiune vei fi obligat sa platesti
    reparatiile.noroc,nirolf

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    daca bucurestiul e prea departe trimite-o,acasa,in turcia
    am discutat cu cineva de la tehnic,schimbarea sursei direct la rcs nu costa nimic si ti se face si updateul totodata.bricolind cu condensatorii si facind
    singur updateul risti cam mult,in caz de defectiune vei fi obligat sa platesti
    reparatiile.noroc,nirolf

    Multumesc ! Poate voi reusi ! Orcum o sa trec si la technic...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Cum pot sa fac update la softverul pt conserva 1120 ?

    Quote Originally Posted by FLAVIUS
    Quote Originally Posted by Gyuri
    Sper ca nu trebuie sa merg pana la Bucuresti cu conserva !
    ...sau faci cu metoda celor doi-trei condensatori legati in paralel pe sursa de alimentare Eu am facut si a functionat totul perfect (Danke @wambertos ), in maxim 5min. a terminat totul. Cauta pe aici si mai gasesti detalii despre aceasta metoda , daca nu spune-mi si-ti trimit niste poze cu toate etapele pe care trebuie sa le faci.
    invatama si pe mine te rog cum sa fac dar mai amanuntit........mersi
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default invatama si pe mine te rog cum sa fac dar mai amanuntit.....

    Trebuie sa introduci un condensator de cel putin 4.700uF la cel putin 5V, cu plusul la firul negru in mufa de pe placa de baza intre firul negru si primul fir alb. Pui receptorul pe TVR1 si dupa ce apare imaginea apesi simultan pe cele doua butoane channel de pe panoul frontal al receptorului. astepti pana bara albastra ajunge la 100 la 100 si ai noul soft. SUCCES
    P.S. Operatia dureaza aproximativ 2 minute.
    TV NORD

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: invatama si pe mine te rog cum sa fac dar mai amanuntit.

    Quote Originally Posted by FLORIN B
    Trebuie sa introduci un condensator de cel putin 4.700uF la cel putin 5V, cu minusul la firul negru in mufa de pe placa de baza intre firul negru si primul fir alb. Pui receptorul pe TVR1 si dupa ce apare imaginea apesi simultan pe cele doua butoane channel de pe panoul frontal al receptorului. astepti pana bara albastra ajunge la 100 la 100 si ai noul soft. SUCCES
    P.S. Operatia dureaza aproximativ 2 minute.
    ai vreo intentie reavoitoare sau a fost pur si simplu o greseala Este tocmai invers ...pe firul negru vine + de la condensator(i) si pe primul fir alb din partea cealalta pui - , in rest este asa cum spui numai ca la mine fara cel putin 6700uF nu a mers (doi condensatori ) si a durat cel putin 5 min.

    Numai bine.
    Flavius.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default ai vreo intentie reavoitoare sau a fost pur si simplu o gres

    Scuze, cu polaritatea ai dreptate dar poate nu ai inteles cum am facut. Am pus un condensator de 10.000uF la 6,3V intre bara +5V si bara +3,28V deci am supraalimentat procesorul si totul a durat 2 minute. diferenta de potential intre firul negru si primul fir alb este de 1,7V, deci puteti folosi condensatori la tensiune cit mai mica. Am facut aceasta pe propria raspundere, cunoscand riscurile si nu recomand celor care nu cunosc sa faca la fel.
    TV NORD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Solutie Update 1120 NA si Frecventele pentru update
    By cristi in forum SD Receivers
    Replies: 244
    Last Post: 22nd August 2012, 12:25
  2. update la conserva de la dijitv
    By hidric in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 2nd March 2006, 08:48
  3. Update pt.1120
    By lau in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 17th February 2006, 16:22
  4. softul din conserva 1120
    By cezar in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 1st June 2005, 22:12
  5. update la conserva de la dijitv
    By hidric in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 1970, 21:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top