Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
 1. #1
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

  Default Internet mobil gratis de la rds rsc !!!

  http://www.zf.ro/zf-24/rcs-rds-ataca...-luna-4904201/
  RCS & RDS ataca dur pe net mobil: cel mai ieftin abonament - gratis, cel mai scump - 15 lei pe luna

  RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe piata locala, a lansat pentru clientii din judetele Bihor si Timis serviciile de acces la internet mobil la viteze de 7,2 Mbps, si care au cele mai agresive tarife de pe piata - sunt gratis pentru unii clienti existenti ai companiei si costa cel mult 15 lei pe luna pentru cei care intra pentru prima oara in contact cu compania.

  Operatorul a lansat internetul mobil Digi Net Mobil cu viteze de acces de pana la 7.2 Mbps in judetele Bihor si Timis, urmand sa extinda oferta la nivelul tuturor marilor orase din Romania, pana la finele acestui an.

  In acest moment, in restul retelei nationale 3G a RCS & RDS oferta de internet mobil este disponibila la viteze de acces de pana la 384 kbps.

  "Digi Net Mobil cu rate de transfer de pana la 7,2 Mbps, trafic nelimitat si abonamente de pana la 15 lei (inclusiv TVA) este disponibil atat pentru clientii persoane fizice cat si pentru zona de business, pe telefoanele mobile sau prin modem care se conecteaza la portul USB al unui computer sau laptop.

  Pentru conectarea la internet pe telefonul mobil este necesar ca terminalul sa aiba incorporat un modem de date 3G. Pentru a beneficia de viteza dorita (7.2 Mbps), modemul din telefonul abonatului va trebui sa permita aceasta viteza.

  Pentru utilizarea Digi Net Mobil pe computer, RCS & RDS ofera un modem USB de date 3G: in custodie - pentru abonatii deja existenti si contra cost - pentru cei care doresc doar internet mobil de la RCS & RDS", spun reprezentantii companiei.

  Abonatii RCS care au contractat serviciul de internet de la RCS & RDS pot opta pentru internet mobil la 10 lei (inclusiv TVA) sau gratuit, astfel: in cazul abonatilor de internet Cable Link si Fiber Link 1 (internet cu viteze de pana la 30 Mbps internet si metropolitan) optiunea pentru internet mobil presupune plata unui abonament lunar de 10 lei (inclusiv TVA) iar in cazul abonatilor sai de Cable Link si Fiber Link 2 (internet cu viteze de pana la 50 Mbps internet si metropolitan) RCS & RDS are o oferta speciala, internet mobil gratuit cu trafic nelimitat, cu viteze de pana la 7.2 Mbps si echipament in custodie (modem USB).

  Abonatii serviciului de telefonie mobila la 2 euro/luna cu convorbiri nelimitate in reteaua RCS & RDS, precum si cei care nu platesc abonament pentru telefonia mobila dar platesc exclusiv convorbirile in aceasta retea sau convorbirile plus un abonament la un alt serviciu al companiei, pot beneficia de aceasta viteza de acces si in afara unui abonament cu cost lunar la internet mobil, pentru 0,05 euro/1 MB, respectiv 0,1 euro/1 MB. Oferta este disponibila pe orice telefon mobil care incorporeaza un modem 3G si permite o rata de transfer de pana la 7,2 Mbps.

  Pentru utilizatorii care doresc sa achizitioneze doar oferta de internet mobil a RCS & RDS, compania are disponibil acest serviciu in abonament de 15 lei (inclusiv TVA), cu urmatoarele caracteristici: viteze de pana la 7.2 Mbps, trafic nelimitat inclus si echipament de acces la un cost de 55 euro (fara TVA).

 2. #2
  Goin' Ape Expert
  Join Date
  Aug 2006
  Location
  Transylvania
  Posts
  1,864
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Oferta arata foarte bine.... numai sa mearga netul dupa parametrii descrisi in articol

 3. #3
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2006
  Location
  Timisoara
  Posts
  602
  Posts Thanks / Likes

  Default

  E o teapa cat casa. Nu sa lansat decat la sate. In oras ( Timisoara ) nu se poate .
  DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

 4. #4
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2008
  Location
  Bucale
  Posts
  254
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu ai idee, oferta e in tot jud. Bihor si merge f. bine. Topicul Internet mobil de la rds a depasit in timp record nr. de reply-uri si vizualizari pe alt forum
  Netul mobil este valabil in toata tara la 384kbs prin fixtel.

  http://www.thefua.ro/2009/noile-serv...de-la-rcs-rds/
  Last edited by geor4; 16th September 2009 at 22:25.

 5. #5
  Banned Expert
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Jul 2004
  Location
  Bucuresti
  Posts
  3,247
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by Nexxus View Post
  Oferta arata foarte bine.... numai sa mearga netul dupa parametrii descrisi in articol
  Si ce e greu asta ?

  In articol scrie clar : "pana la 7.2 Mbps...".

  Deci, daca merge cu 56 k, se incadreaza perfect, ca doar este pana la...

 6. #6
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

  Default

  http://www.zf.ro/business-hi-tech/rc...mobil-4905211/

  RCS&RDS discuta azi cu actionarii cu ce bani extinde reteaua de internet mobil

  RCS&RDS, cel mai mare operator de servicii TV de pe piata locala, care si-a dezvoltat in ultimii ani portofoliul de clienti pe baza unei strategii agresive de preturi, va discuta astazi in cadrul adunarii generale a actionarilor o majorare de 49 mil. euro a capitalului social, fonduri care ar putea fi redirectionate pentru extinderea serviciilor de internet mobil, lansate momentan doar in doua judete.

  Dupa ce a ratat listarea la bursa din Londra in 2007, compania a luat un imprumut sindicalizat de 500 mil.

  dolari de la un consortiu de banci condus de ING si Citi pentru finantarea investitiilor si plata unor imprumuturi mai vechi, devenind astfel una dinte cele mai indatorate firme locale.

  La finele anului 2008, datoriile totale ale companiei treceau de o jumatate de miliard de euro. Potrivit datelor obtinute de ZF, in 2007 miliardarul oradean Zoltan Teszari, unul dintre cei mai discreti oameni de afaceri din Romania - care nu acorda interviuri si participa la AGA RCS prin videoconferinta pentru a evita sa fie fotografiat, are direct si prin alte firme 43% din companie.

  Discutiile cu actionarii sunt hotaratoare in contextul in care compania are nevoie de bani pentru a-si extinde serviciile de internet mobil, care au fost lansate la viteze de descarcare de pana la 7,2 Mbps doar in judetele Bihor si Timis.

  Acoperirea este esentiala

  Compania a anuntat ca cel mai scump abonament de acces la internet va avea un tarif de 15 lei pe luna, inclusiv TVA (aproximativ 3,5 euro) - un pret care ar putea face Orange, Vodafone si Cosmote (prin Zapp) sa treaca, spre exemplu, prin experientele Romtelecom cand compania lui Teszari a inceput sa ofere gratuit telefonia fixa pentru abonatii pe cablu.

  Cresterea datelor mobile a contribuit semnificativ la cresterea profiturilor nete ale Orange si Vodafone, in conditiile in care marjele de profit aferente acestui serviciu sunt foarte mari prin comparatie cu cele de voce. Insa chiar daca RCS&RDS ofera internet mobil gratuit si modemul USB necesar in custodie pentru clientii care au cumparat deja cel mai scump serviciu de acces la internet prin linii fixe, compania are nevoie de investitii masive pentru a extinde infrastructura si pentru a sustine cresterea traficului in retea.

  In acest moment, cu exceptia judetelor Bihor si Timis, in reteaua nationala 3G a RCS & RDS, viteza de acces la internet nu depaseste 384 kbps. Oficialii RCS sustin insa ca pana la finele anului serviciul Digi Net Mobil va fi extins la nivelul tuturor marilor orase din Romania, fara a oferi alte detalii.

  Pentru toate abonamentele de net mobil ale RCS%RDS viteza scade la 128 kbps sau 64 kbps dupa atingerea unei transfer de date de 3 GB.

  Cat costa netul mobil de la RCS

  * gratuit - si cu modem in custodie pentru clientii celor mai scumpe servicii de internet ale RCS, Cable si Fiber Link 2 - cu tarif lunar de 39 de lei.
  * 10 lei pe luna (inclusiv TVA) - si cu modem in custodie pentru clientii celor mai scumpe servicii de internet ale RCS, Cable si Fiber Link 1 - cu tarif lunar de 28 de lei.
  * 15 lei pe luna (inclusiv TVA) - cu achizitia unui modem cu 55 de euro. Oferta este disponibila pentru utilizatorii care nu sunt clienti ai RCS&RDS.
  * 0,05 euro sau 0,1 euro / MB - clientii RCS care platesc 2 euro pe luna pentru telefonia mobila au acces la net prin mobil la un cost de 0,05 euro / MB transferat. Pentru clientii care folosesc telefonia mobila cu cost lunar zero pretul per MB transferat creste la 0,1 euro/ 1 MB.

 7. #7
  Member Mentor
  Join Date
  Oct 2007
  Location
  Timis
  Posts
  799
  Posts Thanks / Likes

 8. #8
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2006
  Location
  Timisoara
  Posts
  602
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by csachiri View Post
  Degeaba. Am primit si SMS. Este valabil doar pentru pers fizice. Pt fraierii care au pe firma nu e valabil! Asta e RDS. Cu faza asta mi-am schimbat radical parerea.
  DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

 9. #9
  Moderator Expert
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Maubeuge, FR
  Posts
  5,695
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Si daca iti demonstrez cu acte ca nu e asa cum spui tu ce faci? Iti ceri scuze public pentru ca vorbesti numai prostii?

 10. #10
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2006
  Location
  Timisoara
  Posts
  602
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by nrares View Post
  Si daca iti demonstrez cu acte ca nu e asa cum spui tu ce faci? Iti ceri scuze public pentru ca vorbesti numai prostii?
  La mine te refereai ? Am mail primit azi. Da-mi adresa de mail si ii dau forward. Sau postez aici? Numai daca era vb de mine, daca nu scuze ca m-am bagat.
  DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

 11. #11
  Moderator Expert
  Join Date
  Feb 2006
  Posts
  1,592
  Posts Thanks / Likes

  Default

  COMUNICAT DE PRESĂ
  Bucureşti, 01.10.2009

  RCS & RDS extinde internetul mobil Digi Net Mobil de 7.2 Mbps,
  n ncă 5 oraşe din ţară

  RCS & RDS va ncepe, din această săptămnă, să extindă serviciul său de internet mobil cu cele mai mici preţuri din Romnia, prin introducerea ofertei Digi Net Mobil cu viteze de pnă la 7.2 Mbps n ncă 5 oraşe din ţară: Braşov, Craiova, Constanţa, Cluj şi Iaşi. n urmă cu numai două săptămni, compania a anunţat n judeţele Timiş şi Bihor oferta sa de internet pe telefoanele mobile şi prin modem USB, cu viteze de transfer de pnă la 7.2 Mbps, cu echipamente n custodie şi cu preţuri ale abonamentelor de 0 lei, 10 lei sau 15 lei (inclusiv TVA) n funcţie de pachetul ales. Ca şi n Timiş şi Bihor, Digi Net Mobil este disponibil acum n cele 5 noi oraşe
  DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

 12. #12
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  163
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Cind va fi disponibil in jud covasna?
  Am un Nokia 9500 cu DVB 2000 modul original ce trebuie sa fac ca sa receptionez programele codate?

 13. #13
  Banned Teacher
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Pitesti ROMANIA
  Posts
  390
  Posts Thanks / Likes

  Smile pe Nokia n70 este viteza mai mare

  s-a facut ceva masuratori cu privire la netul prin digi mobil,s-au digi FIx.S-a constatat urmatoarele pentru cei interesati:
  telefonul Digi-Mobil fix functioneaza corect pe net daca indicatorul de semnal de pe displayul aparatului indica undeva de la trei linii in sus.Daca sant numai 2 lini functionarea va fi defectoasa cu multe request time out.La o linie pe acel display va fi imposibil sa reusesti o conexiune la net chiar daca poti apela pe cineva fara probleme.Pe un telefon Nokia n70 s-a constatat o viteza afisata de 460kbps fata de 384kbps cat afiseaza conexiunea prin Huawei.S-a constatat o mai mare stabilitate a conexiuni pe Nokia decat pe Huawey .In conditiii de semnal egale pe o perioada determinata request time out au fost mai dese pe huawei, decat pe NOKIA oricum nu exagerat. .La 2 lini pe acel display timpul replay a fost undeva intre 700 si peste 1000 pana la request time out.La trei linii timpul de replay a fost 230 pana la 700 cu putine time out.Peste 3 linii pe indicatorul de semnal timpul a fost 180 -230ms.Oricum netul se msica suficent de bine pentru uzul general si paginile se incarca destul de repede.S-a mai constatat ca absortia noptii s-au atmosfera umeda influenteaza in rau functionarea netului in zonele cu semnal la limita.De asemeni in zonele cu probleme se pot folosi antene exterioare 3G cu rezultate bune.In cadrul testului de mai sus nu s-a folosit decat antena din dotarea standard a aparatului. Echivalenat de semnal a fost cam asa :4 s-au 5 liniute de semnal pe display-ul telefonului Nokia n70 s-a echivalat cu trei liniute display huawei.De asemeni orice cartela DIGI-Mobil are net pe ea,

 14. #14
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2006
  Location
  Timisoara
  Posts
  602
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by mediaset View Post
  .De asemeni orice cartela DIGI-Mobil are net pe ea,
  Sal. Stii cumva cum se poate folosii fara sa suni la ei?
  DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

 15. #15
  Banned Teacher
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Pitesti ROMANIA
  Posts
  390
  Posts Thanks / Likes

  Smile salut

  [Pai eu nu am sunat la ei deloc.Probabil nu ai facut conexiunea corect.
  eu am trei numere digi-mobil si merg toate .Cel putin eu nu am sunat nicaieri.O fi chestie de noroc.*777 numar de contact digi -mobil.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top