Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default configurare cccam retea acasa

    Va salut. O intrebare scurta: cum ar trebui sa arate liniile pentru a avea acces si al un al doilea receiver (doar client) pe care-l am in alta camera? poate e cam aiurea intrebarea dar chiar nu am gasit un exemplu.
    Multumesc.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Cluj
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lalipuk View Post
    Va salut. O intrebare scurta: cum ar trebui sa arate liniile pentru a avea acces si al un al doilea receiver (doar client) pe care-l am in alta camera? poate e cam aiurea intrebarea dar chiar nu am gasit un exemplu.
    Multumesc.

    Linia F in receptorul server: ex. F: aabb123 456cc 3 0 0 { 0:0:3 }
    Linia C in receptorul client: ex. C: 192.168.x.x 12000 aabb123 456cc
    ,,192.168.x.x'' fiind IP-ul receptorului server

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti multumesc. ai fost foarte prompt. Problema acum e alta : nu pot sa activez si sa copiez CCCam in imagine PLi Jade. WTF, nu inteleg de ce nu pot sa vad in DCC fisierele cu cccam activat. De unde se face lucrul asta ca din Blu panel am cam activat ce era de activat...
    Mersi
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Lalipuk

    cauta sa copiezi astfel
    bifezi textul

    Strong + C = copiere

    Strong + V = adaugare

    bafta

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No, am reusit sa fac chestia cu CCCam insa nu merge decat din cand in cand. In afara de liniile respective aratate mai sus, trebuie sa mai fac si altceva? Sa il fac pe receiverul client sa dea inapoi la server sau.... nu mai stiu. Acum, de exemplu, nu merge si nu imi dau seama de ce. Sa fie de la internet, ca routerul este OK, IP-urile sunt setate asa cum trebuie.
    mersi.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lalipuk View Post
    No, am reusit sa fac chestia cu CCCam insa nu merge decat din cand in cand. In afara de liniile respective aratate mai sus, trebuie sa mai fac si altceva? Sa il fac pe receiverul client sa dea inapoi la server sau.... nu mai stiu. Acum, de exemplu, nu merge si nu imi dau seama de ce. Sa fie de la internet, ca routerul este OK, IP-urile sunt setate asa cum trebuie.
    mersi.

    Normal nu ai nevoie de internet pe al doilea, doar sa mearga in retea corect. Mai trebuie sa stii ca in modul asta ai pierdut 1 hop adica probabil mai mult de jumatate din cardurile pe care le primeste primul receiver (nu e neaparat sa fie asa dar se poate). De aici poate sa ti se traga ca nu merge tot timpul.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lalipuk View Post
    Sa il fac pe receiverul client sa dea inapoi
    Nu trebuie configurat sa dea inapoi, ce sa dea?... nimic. Trafic/login inutil.
    Pune 1-2 C pe el din rec. server, iar acolo pui # in fata liniei ca nu apara vreun conflict.
    F: pair cu C resp. lasi pe server, sa nu te vada fara local.
    Si eu zic ca ai nu ai carduri.
    Pentru verificare:
    Install cccam_info si pe client. Verifica cind nu merge nimic daca serverul este online. Bafta

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus linia C si linia F corespunzatoare si totusi, nu functioneaza. Culmea e ca nu merge nici unul nici altul, au fiecare IP-ul lor, deci nu e problema de conflict. Intr-adevar nu am card pe aceste receivere, insa asta nu ar trebui sa fie o problema.
    Linia F arata cam asa la mine: F: dream box 4 0 0 { 0:0:1 }. OK?
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am pus la mine asa:

    Server (DM 80k):
    F: aabb123 456cc

    Client (DM70k):
    linia F stearsa complet
    C: C: 192.168.1.xxx xxxxx aabb123 456cc no

    Nu am avut niciodata probleme.



    Uitasem.. vezi ca in cele doua cccam.cfg sa nu ai cumva acelasi port de server deschis.
    SERVER LISTEN PORT : xxxxxx

  10. #10
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ProTV View Post
    Uitasem.. vezi ca in cele doua cccam.cfg sa nu ai cumva acelasi port de server deschis.
    SERVER LISTEN PORT : xxxxxx

    Care e problema daca amandoua au acelasi port deschis?fiecare ruleaza ca si server pe cate o masina. Daca crezi ca afecteaza pentru linia externa ei bine nu, pentru ca normal el se afla sub un NAT care stie sa trimita pachetele de pe portul xxxxx catre dream-ul principal nu catre celalant.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top