Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    LiSbOa,Portugal
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu AKTA...

    Am un receptor Opentel dcs 3000v de la fostul maxtv-acum akta si problema mare ar fi ca am o gramada de canale care nu-mi intra desi imi apare semnal...Este vorba de canalele de pe 12265 H,Sirius,27500...-hallmark,movies24,tmc,jetix..etc.Cateodata imi merg vreo 3-4 zile dupa care 2-3 saptamani pauza.Care sa fie cauza?va multumesc,
    PixxPlus,Opentel DCS3000V,PowerboxTVcabo

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    posibile cauze:
    - antena dereglata
    - lnb defect

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default @adrianoM

    Subscriptie la zi ai? Altfel, sa stii ca si noi vedem cate ceva din-cand-in-cand free de la AKTA, dar cel mai des NU.
    Sanatate!
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Muta intii pe un canal necodat ( Taraf, Etno sau Akta Info) si daca deschide aceste canale problema e de la subscriptie si suni la 0215891111 sa-ti dea o reactivare. Daca nu deschide nici necodatele problema poate fi de la semnal (LNB sau antena dereglata).
    Succes!

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mateda View Post
    Subscriptie la zi ai? Altfel, sa stii ca si noi vedem cate ceva din-cand-in-cand free de la AKTA, dar cel mai des NU.
    Sanatate!
    adica mai platesti abonament la ei? nu de alta dar dupa data de 10 ale fiecarei lunii programele atka merg fta pt o perioada,atunci activeaza ei cardurile ...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by ia_ro View Post
    posibile cauze:
    - antena dereglata
    - lnb defect
    da cam astea ar fi probleme daca nu iti deschide nici programele necodate
    DM 600 PVR, DM 500 HD , Toroidal 0.9m , SkyStar 2 ,
    Opticum 4000a , Kaon , Opticum 4100TSCR.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    LiSbOa,Portugal
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote=cocean;787640]da cam astea ar fi probleme daca nu iti deschide nici programele necodate[/qu va multumesc pt ajutor!deci toate celelalte de pe sirius merg 100% si am subscriptia la zi...Nu pot suna pt ca am antena in afara Romaniei...Am folosit un alt receiver-Topfield(al unui prieten) si cu asta merg.
    PixxPlus,Opentel DCS3000V,PowerboxTVcabo

  8. #8
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by cocean View Post
    da cam astea ar fi probleme daca nu iti deschide nici programele necodate[/qu va multumesc pt ajutor!deci toate celelalte de pe sirius merg 100% si am subscriptia la zi...Nu pot suna pt ca am antena in afara Romaniei...Am folosit un alt receiver-Topfield(al unui prieten) si cu asta merg.
    Nu te simti complexat ca esti afara din romania,nu are nimic de-a-face cu asta,nu trebuie sa le spui tu la tel unde o ai,stai linistit,cred ca cel putin 40% ca sa nu zic mai mult din abonatii tutror providerilor de dth din romania sint afara tarii.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default Opentel 3000

    Quote Originally Posted by adrianoM View Post
    Am un receptor Opentel dcs 3000v de la fostul maxtv-acum akta si problema mare ar fi ca am o gramada de canale care nu-mi intra desi imi apare semnal...Este vorba de canalele de pe 12265 H,Sirius,27500...-hallmark,movies24,tmc,jetix..etc.Cateodata imi merg vreo 3-4 zile dupa care 2-3 saptamani pauza.Care sa fie cauza?va multumesc,
    Trebuie schimbat softul pe receptoarele Opentel seria 3000 si merge totul perfect!
    Stau la dispozitie cu placere pentru a va oferi soft si loader!Astept PM !

  10. #10
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sfat comercial si tehnic: Schimba-ti urgent subscriptia cu un alt operator si spune-i la AKTA: RIP. Este de preferabil sa alegi un operator care este la 1W, ca in viitorul apropiat aceasta pozitie va fi la fel de importanta ca si cum este momentan 19.2E respectiv, 13E.

    Vorbind la modul general, nu-i inteleg pe aceeia care au cate ceva habar de ce insemna calitate/receptie sat si totusi fac abonamente la un operator care transmite programele parca intentionat cu modul "prin ceata" activat.

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tylk View Post
    Sfat comercial si tehnic: Schimba-ti urgent subscriptia cu un alt operator si spune-i la AKTA: RIP. Este de preferabil sa alegi un operator care este la 1W, ca in viitorul apropiat aceasta pozitie va fi la fel de importanta ca si cum este momentan 19.2E respectiv, 13E.

    Vorbind la modul general, nu-i inteleg pe aceeia care au cate ceva habar de ce insemna calitate/receptie sat si totusi fac abonamente la un operator care transmite programele parca intentionat cu modul "prin ceata" activat.
    ce va mai place sa laudati digi...uite ca eu unul, sunt abonat akta, si cu toate problemele care le are, tot nu as renunta la el pt digi...nu stiu de unde vedeti atata perfectionalitate pt digi asta...nu zik ca nu e un dth bun, dar prea il laudati...
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  12. #12
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man, nu inteleg de ce te agiti?! Cine a scris de Digi?....sincer eu ma gandeam la Canal Digital Nordic.

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tylk View Post
    Man, nu inteleg de ce te agiti?! Cine a scris de Digi?....sincer eu ma gandeam la Canal Digital Nordic.
    aaa...eu credeam ca te refreai la mutarea upc-ului pe 1W...dar merge si canal digital nordic
    numai bine si sanatate!
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top