Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: cccam.cfg

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam.cfg

    am fline cu pb.sa fie oare de la router?
    in lan merge perfect dm cu ss2 .
    in cfg dm ca Fline am
    F: 111111 123456 192.168.1.103
    F: modxx modexxxx 3 0 0 { 0:0:1 } { } { } xxxxx.ath.cx care nu vrea deloc.
    pt dm amico am trimis
    C: xxxxx.ath.cx 10000 modxx modexxxx
    unde am gresit? inadyn in dm merge vede ip ok
    daca e din router nu pot sa fac nimic pt ca nu e al meu,am internet wifi .am lini c cu 5400.12000.1000 care merg.....
    respect......

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bradu View Post
    am fline cu pb.sa fie oare de la router?
    in lan merge perfect dm cu ss2 .
    in cfg dm ca Fline am
    F: 111111 123456 192.168.1.103
    F: modxx modexxxx 3 0 0 { 0:0:1 } { } { } xxxxx.ath.cx care nu vrea deloc.
    pt dm amico am trimis
    C: xxxxx.ath.cx 10000 modxx modexxxx
    unde am gresit? inadyn in dm merge vede ip ok
    daca e din router nu pot sa fac nimic pt ca nu e al meu,am internet wifi .am lini c cu 5400.12000.1000 care merg.....
    respect......
    ca se se poate conecta la tine amicul, trebe sa faci forward la portul 10000, pe ruter, catre ip ul dreamului unde ai linia F.

    liniile C merg pentru ca tu te conectezi la servere, nu ei la tine, deci nu ti trebe port fw. pentru server ul cccam.

    n ai nici o sansa daca nu deschide portul 10000 sa faci server cccam.
    Last edited by mark21; 3rd September 2009 at 11:15.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default mo

    cred si eu ca pb e de acolo... pt ca cline primite merg in 10000 dar f line in iesire 1000,12000 etc nu merg. am tel la provaider si cred ca in 2 zile deschid citeva porti in tcp si udp ...sa nu va luati internet wifi cu router de la ei .unde satu eu nu este telecom asa ca au pus pe casa o antena jos un router si gata internetul....miau zis ca au un soft care nu pot deschide mai mult de 5 porturi pe router.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default mo

    am rezolvat cu 1 tel si un mail la provaider ...bastardi miau zis ca portile deschise si neutilizate se inchid in automat...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top