Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Haiduc Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
  Posts
  1,735
  Posts Thanks / Likes

  Default RCS&RDS isi promoveaza telefonia mobila in autocarele cu romani

  RCS&RDS isi promoveaza telefonia mobila in autocarele cu romani care calatoresc in Spania


  Operatorul telecom RCS&RDS ofera gratuit in perioada 1 septembrie-15 noiembrie o cartela SIM pentru serviciul preplatit Digi Mobil din Spania, in valoare de 6 euro, tuturor celor care calatoresc cu compania Atlassib, pe ruta Romania-Spania, au anuntat reprezentantii companiei.
  Calatorii Atlassib din cadrul promotiei vor primi o singura cartela SIM cu doua numere de telefon, unul din Spania si unul din Romania. Cele doua numere se vor activa automat in functie de tara in care acestia se afla.

  RCS&RDS a lansat, in noiembrie 2008, serviciile de telefonie mobila in Spania, tara in care se afla cea mai mare comunitate de romani plecati la munca in strainatate.

  Tarifele din Spania sunt identice pentru apelurile catre toate retelele fixe si mobile din ambele tari (7 eurocenti fara TVA pentru retelele fixe si 12 eurocenti fara TVA, pentru cele mobile) si presupun un singur tarif, de 5 eurocenti pe minut fara TVA, pentru apeluri in si intre retelele mobila Digi Mobil Spania, mobila Digi Mobil Romania si fixa Digi Tel Romania.

  RCS&RDS a raportat pierderi nete de 84 milioane de lei (22,9 milioane de euro) in 2008, la o cifra de afaceri de 1,4 miliarde de lei (387 milioane de euro).

  La sfarsitul lui 2008, RCS&RDS avea 1,2 milioane de clienti pe telefonie mobila, serviciu introdus in urma cu un an, si circa 1,4 milioane de clienti pe cablu. Compania, detinuta de omul de afaceri Zoltan Teszari, aflat in topul celor mai bogati romani, mai este prezenta si pe segmentele de telefonie fixa si Internet.

  RCS&RDS mai are operatiuni in tari precum Slovacia, Cehia, Croatia, Serbia.
  Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

 2. #2
  Târnacopist Expert
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  /home/satwien/
  Posts
  6,001
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Ieri am primit in plicul cu factura RDS un flyer care anunta lansarea roaming-ului si a apelului video pentru Digi Mobil. Vad ca se misca ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top