Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: 1120

  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Angry 1120

    cei cu 1120 , va mai merge digi ?m-au sunat mai multi prieteni cu 1120 ca au nota 10 pe ecran , ceeace am vb cu nevasta-mea si avem aceeasi nota 10.abonamentele is platite , la digi e linia ocupata de vre-o 3 ore.dati-mi va rog un raspuns , cei cu 1120.mersi

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    915
    Posts Thanks / Likes

    Default

    2x care merg fara probleme
    "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not
    sure about the former" - Albert Einstein
    Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam!

    "Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect." Linus Benedict Torvalds
    Linux is like a wigwam - no Gates, no Windows, and an Apache inside






  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ati precizat daca aveti cartela Nagra2 sau Nagra3. La Nagra2 au schimbat revizia pe AC8...poate asta da o explicatie pentru cei cu N2.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    915
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nagra2
    si merge
    si merge
    si merge
    "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not
    sure about the former" - Albert Einstein
    Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam!

    "Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect." Linus Benedict Torvalds
    Linux is like a wigwam - no Gates, no Windows, and an Apache inside






  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    Nu ati precizat daca aveti cartela Nagra2 sau Nagra3. La Nagra2 au schimbat revizia pe AC8...poate asta da o explicatie pentru cei cu N2.
    Bullshit /fake . Rev. e tot AC6 .
    In God I trust . All others pay cash .

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    uite asta am gasit pe net, nu eu am inventat.

    "DIGI TV has changed revision of software in the cards. DigiTV now uses ROM 110 AC8 (Nagra2)."

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default asa se explica :))

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    uite asta am gasit pe net, nu eu am inventat.

    "DIGI TV has changed revision of software in the cards. DigiTV now uses ROM 110 AC8 (Nagra2)."
    deci asa se explica de ce ma suna asa de multa lume pt echipamente
    doar ca nu sunt receptoare
    "Prefer sa incerc ceva greu si sa nu reusesc, decat sa incerc sa nu fac nimic si sa reusesc." Robert Schuller




  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    May 2005
    Posts
    606
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge
    si nu am schimbat nimic la el de vreo 2 ani (pardon: de un an jumate)

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    uite asta am gasit pe net, nu eu am inventat.

    "DIGI TV has changed revision of software in the cards. DigiTV now uses ROM 110 AC8 (Nagra2)."
    In semnatura vad ca ai receptoare pt. digi . De ce nu verifici cand ai posibilitate si preiei de bun ce vezi pe net ?
    In God I trust . All others pay cash .

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu pot ca am cartele N3.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  11. #11
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi de raspunsuri.
    totusi , am kartela veche N2 , singurele programe care merg sint HBO si Cinemax , in rest Nota10.

    am sunat la ei pina mi sa golit bateria la tel. , o sa mai incerc miine.

    ce soft aveti pe 1120

  12. #12
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nota 10 si la mine. + ca nu afisa nimic la Menu. dupa un restart si-a revenit

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    cei cu 1120 , va mai merge digi ?m-au sunat mai multi prieteni cu 1120 ca au nota 10 pe ecran , ceeace am vb cu nevasta-mea si avem aceeasi nota 10.abonamentele is platite , la digi e linia ocupata de vre-o 3 ore.dati-mi va rog un raspuns , cei cu 1120.mersi
    Trebuie sa-ti faci un update de soft: metoda condensatorul -pe urma poti activa smartcardul online http://www.digitv.ro/erori_decodoare.html completezi si trimiti, vei primi raspuns via mail si se va activa.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000 View Post
    metoda condensatorul ?!?
    jenant, e vorba de zeci de mii de abonati, cati au posibilitatea sa faca asta?
    ba' vasile si tanti saveta crezi ca stiu ce e ala un condensator ?!?
    Au posibilitatea sa sune in CC, trimitem o echipa si le schimbam receptorul, sau in service PF se schimba modulul de alimentare al receptorului... si nu sunt chiar asa de multe HSS-1120NA la clienti...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un amic are nota 10 pe un HSS-1120 cu sursa schimbata si update de firmware la zi incepand de ieri cu abo achitat . Deci in concluzie nu prea cred ca treaba este de la sursa si este altceva la mijloc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top