Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Digi-Hotbird

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi-Hotbird

    Cine ma ajuta la configurarea unui receiver dublu Hyundai?
    Ca nicicum nu reusesc sa-l fac sa mearga. Ce setari trebuie sa fac in meniu?
    LNB-urile sunt montate si functioneaza, deci sunt pozitionate corect.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nimeni...

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit.

  4. #4
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    ce bine e sa fi destept ca de ajutor...

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levy View Post
    Am reusit.
    zi ne si noua cum..

    m am chinuit si eu odata, vreo 10 min si am renuntat.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit pe un alt thread de pe forum. Atat ca la mine meseriasul a pus invers cele 2 lnb-uri, deci la mine 1 e inversat cu 2. In rest merge brici.

    Quote Originally Posted by WaveRo View Post

    Configuratie LNB:


    Intelsat 1002
    si Thor 3:

    L.O. inalt = 10,600 GHz
    L.O. Jos = 09,750 GHz
    DISEqC 1 = ##1
    DISEqC 2 = ----

    Astra:
    L.O. inalt = 10,600 GHz
    L.O. Jos = 09,750 GHz
    DISEqC 1 = ##2
    DISEqC 2 = ----

    Hotbird: nu este folosit
    L.O. inalt = 10,600 GHz
    L.O. Jos = 09,750 GHz
    DISEqC 1 = ###
    DISEqC 2 = ----

    In setarile DISEqC 1

    - LNB-ul pentru Intelsat 1002 si Thor 3 = ##1 => deci este legat la Muliswitch la pozitia 1( sau A)
    - LNB-ul pentru Astra = ##2 => deci este legat la Muliswitch la pozitia 2( sau B)
    Setare DISEQC :

    Semnal de 22 kHz = inalt/jos
    Semnal sunet = Opt A/B
    DISEqC = pornit
    DISEqC Repetat = 2

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    cum adica ? a mutat prima data satelitii intre ei ?
    Nu. Ma refer la faptul ca pe intrarea la multiswitch LNB 1 a pus Hotbird, iar la LNB 2 Intelsat&Thor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top