Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Haiduc Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
  Posts
  1,735
  Posts Thanks / Likes

  Post RCS&RDS a lansat serviciul de roaming si de apelare video

  RCS&RDS a lansat serviciul de roaming si de apelare video.

  Compania RCS&RDS, primul operator 4-play de pe piata locala de telecomunicatii, a lansat, la sfarsitul acestei luni, serviciile de roaming si de apelare video, potrivit informatiilor de pe site-ul operatorului.
  In ceea ce priveste serviciul roaming, acesta presupune o taxa de activare de 1 euro, fara TVA, fiind insa necesara plata unei garantii de 100 de lei la activarea serviciului.

  In cadrul serviciului de roaming, utilizatorul RCS&RDS va plati un tarif de 0,33 euro pe minut pentru apelurile efectuate in Romania, 1,25 euro catre retelele din alte tari, si 0,12 euro pentru un apel primit. Un sms trimis in serviciul de roaming al RCS&RDS va costa 0,08 euro, potrivit operatorilor din call-center-ul companiei.

  Pana la sfarsitul acestui an, RCS&RDS va lansa comercial si serviciile de Internet mobil, disponibile, in prezent, doar in anumite zone ale tarii, potrivit unor surse din piata. Recent, oficialii RCS&RDS, au declarat pentru DailyBusiness.ro ca sunt deja pregatiti pentru lansarea comerciala a acestor servicii.

  Taxa de activare a serviciului de apelare video, lansat la sfarsitul lunii august, este de 1 euro, fara TVA, utilizatorii urmand sa plateasca 5 eurocenti pe minut, fara TVA, in reteaua mobila Digi Mobil din Romania, si 17 eurocenti pe minut, pentru convorbiri catre Digi Mobil Spania si Vodafone Romania. "Apelurile video catre alte retele nationale si internationale vor fi disponibile in curand", potrivit anuntului RCS&RDS.

  Telefoanele compatibile 3G, cu functie de apelare video, pot fi luate in 'chirie' de la sediile RCS&RDS.

  Odata cu lansarea celor doua servicii, RCS&RDS a lansat si serviciul cost control, disponibil printr-un sms gratuit la numarul 700, si casuta vocala, activata gratuit la numarul 760.

  Compania si-a unificat recent toate serviciile sub brandul Digi. Astfel serviciul rds.Tel (telefonie fixa) a devenit Digi Tel, rdsLink (Internet) a devenit Digi Net, iar RCS (televiziune prin cablu) s-a redenumit in Digi TV Cablu. Telefonia mobila a fost lansata de companie de la inceput sub acelasi brand - Digi Mobil.

  RCS&RDS a raportat pierderi nete de 84 milioane de lei (22,9 milioane de euro) in 2008, la o cifra de afaceri de 1,4 miliarde de lei (387 milioane de euro).

  La sfarsitul lui 2008, RCS&RDS avea 1,2 milioane de clienti pe telefonie mobila, serviciu introdus in urma cu un an, si circa 1,4 milioane de clienti pe cablu. Compania, detinuta de omul de afaceri Zoltan Teszari, aflat in topul celor mai bogati romani, mai este prezenta si pe segmentele de telefonie fixa si Internet.

  RCS&RDS mai are operatiuni in tari precum Slovacia, Cehia, Croatia, Serbia , Ungaria .

  Principalii concurenti ai RCS&RDS pe piata de telecomunicatii sunt UPC si Romtelecom pe partea de cablu, Internet si telefonie fixa, si Orange, Vodafone si Cosmote Romania pe segmentul de telefonie mobila.
  Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

 2. #2
  Moderator Expert
  Join Date
  Feb 2006
  Posts
  1,592
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Am de facut o rectificare:
  "Odata cu lansarea celor doua servicii, RCS&RDS a lansat si serviciul cost control, disponibil printr-un sms gratuit la numarul 700, si casuta vocala, activata gratuit la numarul 760."
  Sms-ul nu e gratuit,ci costa 1 cent fara tva,pentru fiecare verificare.
  DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top