Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Plugin AU key

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Plugin AU key

    Domnilor,
    Va rog daca stiti un plugin bun pentru actualizare key inafara de HackSatkey. Daca se poate si un link.

    Multumesc.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te chinui frate cam toate au aceiasi viteza!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Domnilor,
    Va rog daca stiti un plugin bun pentru actualizare key inafara de HackSatkey. Daca se poate si un link.

    Multumesc.
    Ia vezi aici : http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=99701
    Parca merge mai repede ca si Hack......
    .

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Ia vezi aici : http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=99701
    Parca merge mai repede ca si Hack......
    intradevar e un pic mai rapid decat hacksat-key,am incetat sa mai postez astfel de pluginuri deoarece pe unii ii deranjeaza mult astfel de pluginuri cu toate ca sunt inca destui ce nu au o conexiune permanenta la net si folosesc diverse metode pentru actualizarea keylor,voi posta in curand inca 2 astfel de pluginuri...

  5. #5
    4ESTv2
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Satan_Key_Updater_E1_E2.zip

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo de key... am observat ca dupa ce am bagat cccam 2.1.2 acesta nu mai vrea sa deschida cu key. Numai in share merge. Exista ceva setari ascunse sau ce mai trebuie sa fac? Mersi...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Apropo de key... am observat ca dupa ce am bagat cccam 2.1.2 acesta nu mai vrea sa deschida cu key. Numai in share merge. Exista ceva setari ascunse sau ce mai trebuie sa fac? Mersi...
    Cu versiunea asta de cccam nu merg keyle
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi fain de tot...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o problema mai ciudata cu Hacksat Key Downloader v9a si un Optibox (clona DM500S) pe care am instalata ca imagine Gemini 4.20 MaxVar & mgcamd1.31+newcs1.62. Am copiat initial fisierul original in /tmp si am instalat manual imi apare corect la plugins - Hacksat Downloader Tool v9a insa cand apas OK pe el nu face nimic (adica nu apare meniul din care imi permite sa selectez mgcamd si sa imi aduca de pe net un softcam.key actualizat). Am setat in /var/scripts/ chmod 755 la cele doua fisiere pe care le instaleza insa se pare ca tot degeaba . Are cineva vre-o idee ce as mai putea face ? Multumesc anticipat.

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onutd View Post
    Am si eu o problema mai ciudata cu Hacksat Key Downloader v9a si un Optibox (clona DM500S) pe care am instalata ca imagine Gemini 4.20 MaxVar & mgcamd1.31+newcs1.62. Am copiat initial fisierul original in /tmp si am instalat manual imi apare corect la plugins - Hacksat Downloader Tool v9a insa cand apas OK pe el nu face nimic (adica nu apare meniul din care imi permite sa selectez mgcamd si sa imi aduca de pe net un softcam.key actualizat). Am setat in /var/scripts/ chmod 755 la cele doua fisiere pe care le instaleza insa se pare ca tot degeaba . Are cineva vre-o idee ce as mai putea face ? Multumesc anticipat.
    Instaleaza plugginul asta:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=99701

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top