Everton v Wigan

"Caramelele" nu au reusit sa adune inca nici un punct din primele doua intalniri, se pare ca plecarea lui Joleon Lescott a lasat un gol in aparare dar David Moyes este convins ca astazi Everton isi va arata adevarata valoare.
Echipa de start a "caramelelor" va fi cu noua achizitie Sylvain Distin care si-a definitivat probele medicale joi, precum si cu mai vechiul accidentat nigerianul Yakubu care ar putea da un plus in atac, capitol unde baietii de pe Goodison Park nu exceleaza, doar un singur gol pana acum. Accidentati mai sunt Jagielka (genunchi), Anichebe (genunchi) si Arteta (genunchi) in timp ce noua achizitie Diniyar Bilyaletdinov este inca in Rusia pentru a-si definitiva actele de munca.
Fundasul Paul Scharner si mijlocasul Mohamed Diame sunt accidentati pentru Wigan la fel si Kapo in schimb restul jucatorilor sunt apti.
Statisticile arata ca cele doua echipe s-au mai intalnit de opt ori iar pe Goodison Park de patru ori, singura victorie a lui Wigan fiind in debutul lor in Premier, septembrie 2005 (1-0).S-au marcat pana acum 20 de goluri si nu a fost niciodata scorul de 0-0.
Formatiile probabile:
Everton: Howard, Hibbert, Yobo, Distin, Baines, Osman, Neville, Fellaini, Pienaar, Cahill, Jo
Wigan: Kirkland, Melchiot, Scharner, Bramble, Figueroa, N'Zogbia, Koumas, Diame, Thomas, Gomez, Rodallega

Sugestia mea Everton.