Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Max cu Dreambox

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default Max cu Dreambox

    Salut

    Am incercat toate variantele sa vad Maxul cu Dreambox 7000 si nu am reusit. Am citit toate mesajele referitoare la acest subiect si nu stiu unde e problema.

    Folosesc:
    - Dreambox 7000 cu imagine Gemini 2.20 in flash
    - Camd3_804
    - Newcamd 6.03 (am incercat pe rand Newcamd_cardserver, spider si betad)
    - Cartela oficiala Max (activata si folosita in alt receptor)

    Intrebari:
    1. De ce nu vad Max?
    2. Pentru Camd3, am nevoie de scriptul Camd3/NewCS (www.I-have-a-dreambox.com)?
    3. Cand trebuie introdus cardul? Inainte sau dupa pornirea receptorului? Inainte sau dupa selectarea emulatorului care trebuie?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu scam 2.5 .. nu o sa ai nici o problema

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru camd3 ai instalat/configurat corect camd3.config?
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    bruxelles
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default raspuns

    Eu cu DM7020 am bagat cardul in slot, am pornit conserva, am pus pe un program din buchetul Max,(scanarea canalelor sa fie mai curenta deoarece la inceput in teste au folosit alte frecvente), am selectionat Newcamd 6.x activ (din butonul albastru), am lasat un minut sa incarce cheile la zi, dupa care se poate vedea cu toate camurile, deci numai upgrade face cu <newcamd>.
    Vizionare placuta !

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am descoperit cel putin doua probleme din raspunsurile de pana acum:
    - nu cred ca am asteptat asa de mult sa incarce cheile
    - nu am avut config files pt. camd si newcamd, asa ca nu stiu ce configurari sunt (le verific diseara!).

    Multumesc mult.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune img davinci 5 de pe www.satnews.it ,incarca de pe net gbox2.03 lower slot active,baga cardul cu cipul in jos in in readerul de jos si o sa ai update la card.tot in addons emu ai si toate variantele de newcamd care pot fi luate de pe net.Succes!
    350 kg de scule!

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gogi mi se pare ca si scam-ul face update.. sau ma insel?

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate,eu nu am prea lucrat cu scam
    350 kg de scule!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu Scam 2.5 si cu Gemini 1.8 pe 7000-S merge fara probleme si surpriza..... la 1 oct a facut si Update Automat (daca spuneti ca a fost cazul!?).

    In legatura cu celelalte Camuri am si eu o nelamurire (Newcamd client, cardserver etc.). Dupa ce le-am instalat manual (tar.bz) nu am gasit nicaieri in Dream fisiere .conf sau .cfg pentru a face configurarea corecta.
    Au si altii aceasta nelamurire. Se poate face un How To mai pe intelesul juniorilor?
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In legatura cu celelalte Camuri am si eu o nelamurire (Newcamd client, cardserver etc.). Dupa ce le-am instalat manual (tar.bz) nu am gasit nicaieri in Dream fisiere .conf sau .cfg pentru a face configurarea corecta.
    Instalezi emu (arhiva corespunzatoare) dupa care instalezi si config files ( e o alta arhiva - pe care o iei cu ori direct cu dreamul, depinde ce imag ai si daca esti legat la net, ori o pui manual cu ftp in \tmp) si in al treilea rand nu uita si cheile..
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut

    Sint localizat intr-o tara departe de Romania dar vad Siriusul. Cred ca receptionez canalurile max dar sint codificate. Rugamintea mea e sa-mi explce cineva cum pot vedea canalurile de la Max. Am un Dreambox DM500S.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cumparind o cartela max din romania si merge perfect pe dreambox500S

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Crezi ca pot cumpara prin internet sau trebuie sa fiu fizic acolo? Cartela e un abonament pentru un anumit termen? Unde cumpar?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vorbeste cu cineva din Romania sa ti-o cumpere si sa ti-o trimita prin posta.

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Camd3 + newcs !

    Eu fac asa ...

    - incarc de pe NET camd3
    - incarc camd3-config
    - incarc newcs-beta-108
    - incarc camd3-keys
    - dau un reboot
    - activez camd3 si ... astept cam 3 minute ... si de aici incolo totul merge uns !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. dreambox 600 PVR
    By lacusta in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 17th October 2006, 04:16
  2. Dreambox & PC
    By abrash43 in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 22nd August 2006, 23:55
  3. dreambox 500
    By myky in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 6th July 2006, 00:53
  4. Dreambox 500
    By joliyyy in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 9th April 2006, 11:13
  5. dreambox
    By uzma2002 in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 2nd August 2005, 16:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top