Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy "HOW TO" CCCAM pe Echosmart 792

    Am un Echosmart 792 vacinat cu soft 3.61 cu card imperecheat Nagra cu linii newcamd cu gbox dar nu stiu care este exact procedura pentru a-l face sa mearga cu CCCAM.
    As fi interesat daca stie cineva sa ma ajute si pe mine.
    In sectiunea Receptoare Echosmart a acestui forum se spune ca merge, acelasi lucru il spune si Magic, fauritorul softului - dar nimeni nu vrea sa spuna cum se face.

    Mulumesc anticipat oricarui om de bine care stie,
    si vrea sa spuna step by step cum se face.

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intre timp a aparut si 3.62.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A aparut 3.63.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  4. #4
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apasa meniu +buton rosu
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy ????

    E greu al naiba cu limba romana!
    Mai fratilor stiti sau nu stiti cum se face?
    Eu am intrebat daca stie cineva cum se face pas cu pas nu ce softuri au mai aparut pe net.

    Multumesc. Raspunsuri nesatisfacatoare!

  6. #6
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    3.64 a aparut azi pt 792!

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    wooow, inseamna ca mai e putin si apare 3.65

    Mooo, voi n-auziti ce vrea omu'? CCcam pe Echo792. Se poate 'au ba?

  8. #8
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by toyofun View Post
    E greu al naiba cu limba romana!
    Mai fratilor stiti sau nu stiti cum se face?
    Eu am intrebat daca stie cineva cum se face pas cu pas nu ce softuri au mai aparut pe net.

    Multumesc. Raspunsuri nesatisfacatoare!
    ai apasat sau nu menu+buton rosu?

    nu stii sa editezi acolo tot ce trebuie?

    atunci lasa-te de testat frate
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oameni buni.. nici eu nu stiu, astept sfaturi, de aia am anuntat nr de versiune sa scriu ceva...sa tin treath-u in viata

    Last edited by szili_boy; 29th August 2009 at 23:04.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default share 792

    Trebuie sa ai in primul rand linie de cccam iar apoi sa faci setarile in echo:
    1. menu + 9236 la primul alegi third
    la al II-lea - first
    al III-lea - second
    2. menu + 9231 alegi si la standby Emm -enable
    3. menu+7777 alegi - internet
    4. menu+red pui linia cccam si apesi verde apoi exit
    Eventual poti da reset si apoi ...vizionare placuta.

    Ordinea nu stiu daca trebuie respectata dar astea sunt setarile.

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart 661s

    Am o rugaminte pt cei care sunt in domeniu nu ma prea pricep am cumparat un echosmart 661s nou si nu pot intra in meniu sa bag key-le am incercat meniu apoi 8888 si nu merge versiune de soft este :

    SW Version S02.91
    HW Version B3.04.H24.D0.SC1.Mb000
    Date Apr 02 2009 / 17:58:38
    SN: SN:24.00-02.27-70002777

    Acestea sunt datele care scrie la About receiver nu stiu cum sa ajung sa bag key-le pe el multumesc anticipat .

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    am si eu un Echosmart 792 pe care este instalat firmware 3.77.
    Care este ultima versiune care a aparut pana acum care functioneaza cel mai bine pe partea de client C, N 3.77 imi da probleme.

    Multumesc anticipat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top