Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Romania
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme Receptie 2 TP_uri DIGI!

    Am observat de dimineata ca nu merg 2 tp,mai exact:11785 H 28000 5/6 si
    12527 H 27500 3/4,desi au semnal,apare "canalul nu functioneaza" atat pe Abonament cat si """ fara,mai este cineva cu aceleasi probl.s-au stiti ceva?

  2. #2
    Goin' Ape Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Transylvania
    Posts
    1,864
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by monymq View Post
    Am observat de dimineata ca nu merg 2 tp,mai exact:11785 H 28000 5/6 si
    12527 H 27500 3/4,desi au semnal,apare "canalul nu functioneaza" atat pe Abonament cat si """ fara,mai este cineva cu aceleasi probl.s-au stiti ceva?
    Vad ca si pe cablu lipsesc canale de pe aceste TPuri de ex GSPtv

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by monymq View Post
    Am observat de dimineata ca nu merg 2 tp,mai exact:11785 H 28000 5/6 si
    12527 H 27500 3/4,desi au semnal,apare "canalul nu functioneaza" atat pe Abonament cat si """ fara,mai este cineva cu aceleasi probl.s-au stiti ceva?
    si la mine e la fel

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by monymq View Post
    Am observat de dimineata ca nu merg 2 tp,mai exact:11785 H 28000 5/6 si
    12527 H 27500 3/4,desi au semnal,apare "canalul nu functioneaza" atat pe Abonament cat si """ fara,mai este cineva cu aceleasi probl.s-au stiti ceva?
    confirm aceeasi problema pe cele 2 frecvente

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    256
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au fost probleme si pe alti transponderi si H si V pe vreo 4 sau 5, dar acum si-au revenit.

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default -

    Dap, functionale acum.
    Triax 1.1m + HH Moteck SG2100A

    KAON KSF100 - KaonTeam Firm BL2.1.9v4
    Dreambox DM500HD - Enigma 2


    Inverto - IDLB-TWNL40-ULTRA

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine aceaşi problemă numaică pe antenele fexe mergea frecvenţa dar pe cea cu rotitor nu. Apoi cu riciver tip mai vechi mergea cu riciver tip nou nu ceva paranormal

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top