Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: DM100 HowTo`s ?

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default DM100 HowTo`s ?

    Va rog ajutati-ma cu dm100
    Am ver. v.200s
    Cum pot sa vad programe ro
    Am card local focus merge ok.
    Last edited by beeboo; 27th August 2009 at 18:47.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by beeboo View Post
    Va rog ajutati-ma cu dm100
    Am ver. v.200s
    Cum pot sa vad programe ro
    Am card local focus merge ok.
    dm 100 merge doar k client nu si k server daca pentru asta l-ai luat l-ai luat degeaba . trebuie instalat cccam si din telecomanda scris liniile c ! Acest box e ideal de exemplu daca ai un box main si de la main imparti si la dm100 in alte camere ce poti da mai departe !

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    dm 100 merge doar k client nu si k server daca pentru asta l-ai luat l-ai luat degeaba . trebuie instalat cccam si din telecomanda scris liniile c ! Acest box e ideal de exemplu daca ai un box main si de la main imparti si la dm100 in alte camere ce poti da mai departe !
    Ai cumva un setting actual pt. acest Dream ? M-am procopsit si eu cu acest aparat , merge binisor dar listele de programe ma dispera Nu gaseste toate canalele .

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    dm 100 merge doar k client nu si k server daca pentru asta l-ai luat l-ai luat degeaba . trebuie instalat cccam si din telecomanda scris liniile c ! Acest box e ideal de exemplu daca ai un box main si de la main imparti si la dm100 in alte camere ce poti da mai departe !
    asta ma intereseaza o linie c de test macar
    si cum se introduce
    cum setez tcp/ip

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus multe servere newcamd si nu merge nimic, adevarat din cele free
    ma gandesc ca cele free nu sunt asa de bune, nu am gasit nici macar de test
    nici daca pun k*y actualizate in editor nu merge
    am card local dar nu pot face server pe dm100
    sa ma ajute cineva cu o linie de test macar pt 1 zi sa vad daca merge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top