Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Probleme ECM time

    Am un card de D**ce in smargo, actualmente setat la frecventa de 6.82 iar ecm-ul este de 0.145-0.146 uneori cu freez-uri ECM time-ul ajungand chiar la 5 sec.

    Fara ciudata este ca am un peer la in hop1, la care ECM time-ul este de aprox 0.120

    Va rog lumintati-ma ca eu nu inteleg care-i faza

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti zic eu carei faza: FRECVENTA PREA MARE! Ma mira ca nu s-a ars cardul. Pune inainte de frecventa un #. Tu nu trebuie sa setezi nimic. El va lua Default 3,57 Mhz fiindca la frecventa asta mg cardul de Dolce. Nu la Peste 6 Mhz cum ai pus tu. Fa o proba si mai vorbim.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  3. #3
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Iti zic eu carei faza: FRECVENTA PREA MARE! Ma mira ca nu s-a ars cardul. Pune inainte de frecventa un #. Tu nu trebuie sa setezi nimic. El va lua Default 3,57 Mhz fiindca la frecventa asta mg cardul de Dolce. Nu la Peste 6 Mhz cum ai pus tu. Fa o proba si mai vorbim.
    Am pus si 3.57 si tot asa merge... am incercat tot intre 3.57 si 6.86 si nu se schimba nimic in bine.. poate putin mai in rau

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca ai stricat cardul. De ce ai dat frecventa asa mare? Daca a stat mult timp e ceva normal ca acum sa functioneze anormal cardul.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Plec de la premiza ca ai pus cardul pe CCcam (fara newcs), asa ca:
    1. Scade frecventa la 6.00 MHz;
    2. Blocheaza temporar toate liniile pe care le ai in softcam;
    3. Ia toate programele la rand si lasa 1-2 min pe fiecare canal, in special pe cele unde ai ECM-ul cu timp mare.
    4. Pune liniile la loc si vezi daca iti face la fel.

    Daca asta nu rezolva problema, porneste CCcam din telnet si redirectioneaza informatiile catre un fisier log. Atentie sa nu-l uiti asa, fisierul ajunge la 1-2 MB in 10-15 min. Vezi in log ce se intampla.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top