Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default Desincronizare imagine-sunet DOLCE

    Buna,
    Vreau sa stiu daca cumva sunt singurul de aici care are problema asta.
    Am 2 receivere DOLCE si pe amandoua e aceeasi problema: aleator, dar foarte des, la mutarea de pe un canal pe altul, apare o desincronizare imagine-sunet care dispare dupa vreo 2-3 minute.

    Problema asta am observat-o dupa ce s-au terminat ultimele lucrari tehnice anuntate de ei prin mailul Dolce.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am obs mai demult ca erau probleme pe kiss tv. acum nu stiu, ca nu am deschis tv. pe ce program anume ai tu probleme?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca e cu Kiss TV atunci e de la sursa, adica am sesizat si pe cablu RCS BV.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e pe toate canalele, dar aleator, si foarte des, nu exista o regula anume.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fixpixu View Post
    Problema e pe toate canalele, dar aleator, si foarte des, nu exista o regula anume.
    Da si eu o am si mai toata lumea cred ca o are. Cei drept atunci cand faci zapping rapid apare aceasta problema (indiferent de canal). E punctul cel mai slab al lui Dolce, iar multi dintre abonati cu care am discutat, au gasit rapunsul tipic romanesc "merge si asa".
    Eu rezolv "din instinct" aceasta problema apasand de 3 ori tasta ok (sa fie pe lista de programe).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Republica Banat
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation poate mai lucreaza la retea...

    am si eu acceasi problema si detin doua receivere...dar trece in 5..6 secunde.ma distra in seara asta cind schimbam alternativ la stiri cind pe A1 sau pe pro la transmisiunile live.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by avumit View Post
    Da si eu o am si mai toata lumea cred ca o are. Cei drept atunci cand faci zapping rapid apare aceasta problema (indiferent de canal). E punctul cel mai slab al lui Dolce, iar multi dintre abonati cu care am discutat, au gasit rapunsul tipic romanesc "merge si asa".
    Eu rezolv "din instinct" aceasta problema apasand de 3 ori tasta ok (sa fie pe lista de programe).
    Sa stii ca problema asta a aparut recent (de vreo luna maxim) ca pana acuma mergea bine si la zapping rapid, deci nu tine de "punctul slab".


    Oricum, am vorbit cu cei de la DOLCE, si nu stiau de problema. Nu stiu nici macar cum sa rezolve. M-au pus sa imi fac reupdate la soft (back si 2485 pe tastatura) dar fara nici un rezultat.
    Nu este nimeni care lucreaza la RTC divizia TV sa le spuna totusi celor "competenti" de acolo de problema asta ?
    Last edited by fixpixu; 26th August 2009 at 10:05.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fixpixu View Post
    Sa stii ca problema asta a aparut recent (de vreo luna maxim) ca pana acuma mergea bine si la zapping rapid, deci nu tine de "punctul slab".


    Oricum, am vorbit cu cei de la DOLCE, si nu stiau de problema. Nu stiu nici macar cum sa rezolve. M-au pus sa imi fac reupdate la soft (back si 2485 pe tastatura) dar fara nici un rezultat.
    Nu este nimeni care lucreaza la RTC divizia TV sa le spuna totusi celor "competenti" de acolo de problema asta ?
    Sunt sceptic ca cineva de la tehnic iti va raspunde. Aceasta problema o am din prima zi de Dolce.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by avumit View Post
    Sunt sceptic ca cineva de la tehnic iti va raspunde. Aceasta problema o am din prima zi de Dolce.
    Cum am spus,
    Aceasta problema mi-a aparut doar de maxim 1 luna.
    Si sunt abonat DOLCE din iarna 2007. Totul a mers impecabil si fara probleme.
    Si cei de la tehnic mi-au raspuns, doar ca nu stiu rezolva

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca poti verifica te rog calitatea pe fiecare tp in parte, si daca ai posibilitatea (alt stb, nu cel dolce) verifica daca desincronizarea apare in momentul cand schimbi pe un program de pe alt tp, sau la programele de pe acelasi tp.

    Eventual da un pm ca nus cum urmaresc thread-ul.
    Last edited by gigi19lic; 27th August 2009 at 12:27.

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bucureşti
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fixpixu View Post
    M-au pus sa imi fac reupdate la soft (back si 2485 pe tastatura) dar fara nici un rezultat.
    Fii bun şi detaliază, cum se face update de soft exact ?
    Săru' mâna anticipat !

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se opreste receiverul de la butonul din spate (cel cu 0/1). apoi in momentul reinitializarii (repornirii) receiverului, cand apare mesajul: "wait until ...." pe fond albastru, se apasa pe telecomanda (repede): BACK, BACK,2,4,8,5 si se pornste descarcarea si instalarea softului nou disponibil.

  13. #13
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si care este ultima versiune?
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e nimeni pe forumul asta care sa poata trage de cineva din romtelecom sa vada care e problema ?

    Pentru ca inca nu e rezolvata, si se intampla si altor colegi (am vreo 2 cu dolce).
    Deci banuiesc ca nu e problema singulara.
    Si cum am mai spus, a inceput sa apara odata cu terminarea ultimelor "lucrarilor tehnice" de noapte anuntate prin posta conservei dolce.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top