Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Upc

 1. #1
  JE SUIS GRAS Expert
  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  5,998
  Posts Thanks / Likes

  Default Upc

  2 stiri:

  Pierdere financiara neta cu 45,2% mai mare pentru UPC in Romania in 2008, pana la peste 100,1 milioane euro

  HotNews.ro

  Operatorul de comunicatii prin cablu UPC Romania a inregistrat anul trecut afaceri de 137,6 milioane euro, in scadere cu 17,7% fata de anul anterior, iar pierderea neta a companiei a crescut cu 45,2% pana la 100,1 milioane euro, arata datele afisate de Ministerul de Finante.

  Anul trecut, UPC Romania a inregistrat o pierdere neta de 100,1 milioane euro, cu 45,2% mai mare fata de anul 2007, cand operatorul prin cablu raporta o pierdere neta de 68,9 milioane euro.

  In privinta numarului mediu de angajati ai UPC in Romania, acesta a fost de 1.924 angajati in 2008, in scadere cu 20,5% fata de 2007, cand numarul mediu al angajatilor UPC era de 2.422 salariati.
  __________________________________________________ ____________

  UPC Romania, in scadere anuala cu 66.000 de abonati in trimestrul doi din 2009

  HotNews.ro

  UPC Romania avea un numar total de peste 1,24 milioane de abonati in al doilea trimestru din 2009, in scadere cu 66.000 clienti fata de aceeasi perioada a anului trecut si cu 15.300 clienti mai putin decat trimestrul anterior din acest an, ca urmare a scaderii pe segmentul serviciilor de televiziune analogica, arata datele Liberty Global. Oficialii UPC sustin ca rezultatele de pe analogic nu au impact asupra situatiei operationale, in conditiile in care migrarea clientilor spre digital a adus suficiente venituri.

  "In ciuda conditiilor macroecomice dificile continuam sa crestem constant pe serviciul de televiziune digitala care reprezinta un focus important pentru noi. Am reusit sa crestem aici cu peste 20% fata de trimestrul precedent, intre altele si datorita lansarii acestui serviciu in 5 noi locatii. Am reusit de asemenea sa performam si in ceea ce priveste migrarea clientilor de la serviciul de televiziune analogic la cel digital astfel ca, in ansamblu, rezultatele de pe analogic nu au impact asupra situatiei operationale. Am reusit sa migram catre digital un numar suficient de mare de clienti care sa aduca venit“, a declarat Severina Pascu, directorul financiar al UPC Romania.

  In trimestrul doi din acest an, numarul abonatilor la serviciile de televiziune analogica prin cablu a scazut cu 48.100 clienti fata de trimestrul anterior din acest an, pana la 912.900 abonati. UPC a continuta sa creasca pe segmentele de televiziunea digitala, televiziunea prin satelit, Internet si voce, atat comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut cat si comparativ cu primul trimestru din 2009.

  In al doilea trimestru din acest an, UPC avea 140.500 abonati la serviciile de telefonie fixa si 250.700 abonati la serviciile de internet, in crestere cu 18% si respectiv 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
  Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 2. #2
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2009
  Posts
  2
  Posts Thanks / Likes

  Default :(

  UPC este singurul operator care a umblat si umbla cu mizerii de limitari, FUP si alte porcari. Din mai '09 au anuntat abonamentul de 24Mbps/4Mbps upload si pe aici si pe alte forumuri si bloguri userii se plang inca de viteze si nu am vazut inca un speedtest care sa se apropie de ce scrie pe site.
  UPC are o imagine negativa pe forumuri, bloguri, in presa on-line si nu numai, o imagine care reflecta realitatea.
  Caderea contunua si nu-i va salva nici HD-ul. Au extrem de putini clienti pe internet si telefonie. RTC pe ADSL are de 3x mai multi clienti decat UPC! Oare de ce? Lilimitari + Viteze nerealiste + preturi mari = UPC.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top