Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Globo 7010 cr

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default Globo 7010 cr

    Stie cineva de unde pot lua patch/firm pentru acest tip de receptor? Am cautat pe crosat dar acolo e prezentat un model c plus.Sunt compatibile? Mersi.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spoealar View Post
    Stie cineva de unde pot lua patch/firm pentru acest tip de receptor? Am cautat pe crosat dar acolo e prezentat un model c plus.Sunt compatibile? Mersi.
    cauta pe http://upl.frocusa.net/?ro

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default globo 7010 C

    salutare all.am si eu un globo 7010 C plus si vreau sa`i fac un update.e bun softul de mai sus pt.Globo 7010 CR (cu card-reader) sau trebuie sa imi iau softul pt.7010 normal ?si imi zice careva care e diferenta intre 7010 c PLUS si 7010 CR? ms anticipat !:P

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iceman2k7 View Post
    salutare all.am si eu un globo 7010 C plus si vreau sa`i fac un update.e bun softul de mai sus pt.Globo 7010 CR (cu card-reader) sau trebuie sa imi iau softul pt.7010 normal ?si imi zice careva care e diferenta intre 7010 c PLUS si 7010 CR? ms anticipat !:P
    Ai grija ce soft pui pe receptor, n-ai specificat daca receptorul tau e unul normal sau e pentru cablu.Daca e pentru cablu din cate stiu eu ar trebui sa pui un soft cu "c" la coada.Nu te grabi, mai cerceteaza si cand esti sigur atunci sa incerci.Eu am patit-o...cu un soft de cablu pe un receptor normal si acum ma uit lung la el.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Globo 7010CR este identic cu Opticum 7100 CX.
    Globo 7010 C este identic cu Opticum 4100C sau 7100C.
    Softuri pt opticum gasesti o gramada.

    Daca pui soft pentru receptor de cablu pe sat, nu se intampla nimic mumai nu ai meniul install, daca pui softul corect dupa cel de cablu revine receptorul.

    soft 7010Cr - http://www.ijachouf.com/sat/globo/5119/
    soft 7010 C - http://www.ijachouf.com/sat/globo/3329C/

    sau pe http://www.sat-support.org/

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default ms pt ajutor.

    ms pt ajutor. o sa vad ce fac cu conserva asta:P mi`ar placea un dreambox dar deocamdata ma descurc cu ce am.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default dreambox dm 500s

    cum bag soft pe dreambox dm 500s pt digi?

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default soft

    am si eu un globo 7010 cr si vreau sa ii pun un soft pentru a prinde programele digi tv imi poate spune cineva ce soft trebuie sa bag ca sa imi mearga si de unde pot sa il iau

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Aici

    Quote Originally Posted by nikitm View Post
    am si eu un globo 7010 cr si vreau sa ii pun un soft pentru a prinde programele digi tv imi poate spune cineva ce soft trebuie sa bag ca sa imi mearga si de unde pot sa il iau
    Incearca pe sat-support.org,receptia satelit romania sau sateliti.org
    bafta!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top