Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default Crad AKTA vreaus a vad TVR HD

    Salut,

    Am citit de mi-au sarit capacele pe net si nu am solutie

    Am un card AKTA
    Imi merge in cccam nu e problema
    vreau sa vad tVR HD pe un dm800
    am gemini 4.3

    Vreau s ama uit si eu la tvr HD cu cardul asta akta

    Stiu ccam nu merge
    ok
    am incercat mgcamd+newcs care vede akta dar nu deschide tvrHD
    ok am incercat mbox+newcs ei bine asta nu deschide nimic

    am incercat jdemii de setari nu merge nici macar akta dapai tvrHD

    ma poate ajuta cineva ? cu niste fisiere de configurare ?
    Pt ca deci chiar nu inteleg unde naibii gresesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este posibil sa mearga in combinatia NEWCS+MGCAMD. Daca nu reusesti, te pot ajuta eu cu o linie MGCAMD si o sa-ti mearga garantat!

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default ciudat

    Quote Originally Posted by hotmtk View Post
    Este posibil sa mearga in combinatia NEWCS+MGCAMD. Daca nu reusesti, te pot ajuta eu cu o linie MGCAMD si o sa-ti mearga garantat!
    Da tocmai asta e problema merge newcs+mgcamd dar doar pe akta. de ce nu deschide si tvrHD desi ar trebui nu stiu .

    Poate facem un test imi dai o linie mgcamd de la tine si vedem daca merge si iti dau si eu una de la mine ca poate ne prindem ce nu e in regula.

    Cineva spunea ca TVR HD e via 2,6 si AKTA via 2.5 si de aceea unul merge si celalalt nu .... habar nu am.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai intai de toate verifica te rog sa nu ai in /var/keys/ignore.list linia:
    V: { 00 00 00 }
    Daca ai asa ceva, sterge linia aia, da-i un restart, incearca, si apoi mai vorbim.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default da am rezolvat

    Quote Originally Posted by hotmtk View Post
    Mai intai de toate verifica te rog sa nu ai in /var/keys/ignore.list linia:
    V: { 00 00 00 }
    Daca ai asa ceva, sterge linia aia, da-i un restart, incearca, si apoi mai vorbim.

    Multumesc.
    A mers . Esti mare .
    Akta deschide TVR HD cu mgcamd+ newcs.
    problema a fost la ignore.list

    Daca as putea sa fac sa mearga cccam in paralel cu newcs si mgcamd ar fi si mai beton dar asta este alta discutie.

  6. #6
    Nostradamus Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Down on the corner
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tebmar View Post
    Multumesc.
    A mers . Esti mare .
    Akta deschide TVR HD cu mgcamd+ newcs.
    problema a fost la ignore.list

    Daca as putea sa fac sa mearga cccam in paralel cu newcs si mgcamd ar fi si mai beton dar asta este alta discutie.
    De la discutia voastra am asteptat minuni.Am incercat si eu sa deschid TVR HD pe DM 800 HD exact prin metoda descrisa de voi, dar nu mi-a iesit.Eu am E 2 si mgcamd+newcs v.1.2., dar nu am putut deschide nimic.In schimb insa cccam 2.1.1. deschide AKTA fara probleme, dar putin mai greu, insa de blocheaza la TVR HD.Cel mai bun este cccam 2.1.3 care este extrem de rapid ( in special in sharing), dar nici acesta nu deschide TVR HD de la AKTA.Aveti vreo idee?

  7. #7
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    IDEE?

    poate cand va renunta TVR-ul la simulcript sau poate cand ......!

    p.s
    Nea NICU V inca mai astept minunea,nu se dau libere nici dupa sarbatori?
    DAU EU NU CAFEA IN TVR,DAU DE BAUT CE VREA MUSCHI TAI !
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  8. #8
    Nostradamus Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Down on the corner
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down TVR HD pe DM 800 E2

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    IDEE?

    poate cand va renunta TVR-ul la simulcript sau poate cand ......!

    p.s
    Nea NICU V inca mai astept minunea,nu se dau libere nici dupa sarbatori?
    DAU EU NU CAFEA IN TVR,DAU DE BAUT CE VREA MUSCHI TAI !
    Ia zi piciule ai gasit solutia? Eu inca o mai caut si am reusit sa blochez un card TVR...

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

  10. #10
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu pot sa deschid TVR HD dar la mine apare urmatoarea problema: nu imi apare nicio casuta cu normele de codare cand sunt pe acest post. E ca si cum posturile din pachetul TVR nu sunt codate (la TVR 1,2 si HD apare la fel ca la TVR Iasi, Timisoara.... - fara normele de codare macar colorate in galben) .


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top