Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Canale HD 1 W

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Wink Canale HD 1 W

    salutari tuturor,
    poate cineva sa-mi spuna cum pot vedea canalele HD de pe Intelsat 10-02, Thor 3,5?
    am placa skystar HD, celelalte canale merg bine cu V_Plug 2.4.2. Eventual in pm cu mai multe detalii.

    suma tuturor respectelor acestui forum

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by radumx View Post
    salutari tuturor,
    poate cineva sa-mi spuna cum pot vedea canalele HD de pe Intelsat 10-02, Thor 3,5?
    am placa skystar HD, celelalte canale merg bine cu V_Plug 2.4.2. Eventual in pm cu mai multe detalii.

    suma tuturor respectelor acestui forum
    Nu merg decat cu cartele originale sau in sharing.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si pentru asta de ce am nevoie? mersi

  4. #4
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default Investitie...

    De bani.
    vre-o 16 mil. plus mult stress...dupa care enjoy the new life.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Canale hd 7 grade est?

    Unde au disparut de vre-o 2 zile cele 2 programe de pe 7 grade est HD1 si HD3 ? Erau pe frecventa de 10880V , SR 13333 FEC 4/5. HD1 se prinde si pe 9 grade est dar pacat de HD3.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Unde au disparut de vre-o 2 zile cele 2 programe de pe 7 grade est HD1 si HD3 ? Erau pe frecventa de 10880V , SR 13333 FEC 4/5. HD1 se prinde si pe 9 grade est dar pacat de HD3.
    f buna mutarea pe 9est.. 7est doar pt astea 2 nu merita..
    ca turcii hd nu merg in sh..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    f buna mutarea pe 9est.. 7est doar pt astea 2 nu merita..
    ca turcii hd nu merg in sh..
    Din pachetul lor deschide totusi in CW, SporMax HD si Eurosport HD.




  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Din pachetul lor deschide totusi in CW, SporMax HD si Eurosport HD.
    care nu au nimic ce nu gasesti pe alte canale hd..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    @gelu_dh
    @mark21

    http://www.hd-1.tv/



    'HD1 & HD3 merge into one channel
    From now on, our channels HD1 and HD3 are merged into one channel. HD1 thus presents a new programme grid featuring sports as well as culture-themed programmes.'

    Deci 2 in 1 din ce in ce mai slab, pina dispare de tot .. asta-i tendinta.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Si ca sa revenim putin la titlul original..1W, pe Voom HD, 12188, V, 25000, 3/4, desi am SNR 13.40 - 13.50 .. imi face macroblocuri. isi revine si iar asa. Isi pierde chiar si sonorul pentru scurt timp. Mentionez ca atat pe Nat Geo HD cat sui pe Silver HD acest lucru nu se intampla, ele fiind toate 3 pe acelasi TP. care sa fie cauza?!

    Cheers BADE !



  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tdy_sat View Post
    Si ca sa revenim putin la titlul original..1W, pe Voom HD, 12188, V, 25000, 3/4, desi am SNR 13.40 - 13.50 .. imi face macroblocuri. isi revine si iar asa. Isi pierde chiar si sonorul pentru scurt timp. Mentionez ca atat pe Nat Geo HD cat sui pe Silver HD acest lucru nu se intampla, ele fiind toate 3 pe acelasi TP. care sa fie cauza?!

    confirm macroblocuri pe voom hd. n am testat restu
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tdy_sat
    Si ca sa revenim putin la titlul original..1W, pe Voom HD, 12188, V, 25000, 3/4, desi am SNR 13.40 - 13.50 .. imi face macroblocuri. isi revine si iar asa. Isi pierde chiar si sonorul pentru scurt timp. care sa fie cauza?!
    Quote Originally Posted by mark21
    confirm macroblocuri pe voom hd. n am testat restu
    Am verificat cu toroidala pe 1W{Thor 5} transponderul 12188 V,25000,3/4 in DVB-S2 - 8PSK
    MPEG-4/HD Conax si observ ca atit semnalul{N-92/Q-98 cu ProgDVB} cit si imaginea sint bune;cu alte cuvinte nu-s probleme la receptie.Cind apar macrocuburi,cum sint si cele de pe acest transponder,cu siguranta n-aveti semnal{util}suficient,sau semnalul e fluctuant.Daca aveti o linia de sharing intens folosita pe un singur card,atunci imaginea dispare chiar daca aveti semnal bun!

    satelescu

    ps.S-ar putea ca,in caz ca folositi placa DVB-S,sa aveti un procesor sau placa video care nu fac fata unui program in HD?!

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelescu View Post
    Cind apar macrocuburi,cum e si cel de pe acest transponder,cu siguranta n-aveti semnal{util}suficient,sau semnalul e fluctuant.Daca aveti o linia de sharing intens folosita pe un singur card,atunci imaginea dispare chiar daca aveti semnal bun!

    satelescu
    !
    semnal 14,6 db, linia sigur n are nimic.. hop1.. si are 6 carduri in hop2..

    si am si altele de c+ nordic..hd

    cred ca e |ceva de la ei"

    f rare oricum sunt, si nu sunt ca cele de semnal insuficient..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21
    f rare oricum sunt, si nu sunt ca cele de semnal insuficient
    Daca ai semnal suficient dar totusi apar macrocuburi,s-ar putea ca lnb-ul folosit sa nu lucreze bine cu receptorul sau cu placa DVB-S!?Intr-adevar semnalul e foarte bun pe acest transponder,cel putin in zona Clujului,si nu da probleme la receptie.
    Macrocuburile apar numai daca semnalul ori e prea slab,sau tunerul{sau software-ul are un bug in partea de receptie} folosit nu-l poate inchide bine.Urmareste semnalul de pe bara si vezi daca se mentine tot timpul pe el.Daca nu dispare semnalul de pe bara,atunci alta e cauza.Daca folosesti placa DVB-S,atunci pot fi si alte cauze care duc la disparitia imaginii si atunci trebuie sa urmaresti pe calculator ce aplicatii solicita resurse mari care ar putea afecta si placa dvb-s!E o pista de urmarit.Nu-s sigur ca si e cea buna!

    satelescu

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu respect, este foarte adevarat ca macroblocurile apar la semnal insuficient; nimic de spus. Insa se pare ca apar si in alte situatii. ca de pilda cea de fata in care eu am semnal mai mult decat suficient. daca aveam 2-3-4 dB puteam lua in considerare lipsa semnalului util. Altfel NU. mai ales ca celelelte doua canale de pe acelasi TP ( dupa cum am mentionat mai sus) nu prezinta nicio problema - ele fiind chiar pe aceeasi polaritate (V) si avand aceeasi norma de codare.
    Din cate se pare problema pare a fi doar pe Bucuresti: Mark confirma identic cele spuse de mine.
    Eu folosesc un DM800 si inverto pe prim focar. Semnalul nu scade, nu oscileaza nicicum, deci nu se pune problema ca receptorul sa ramana fara semnal pe distanta lnb - receptor.
    Problemele au aparut de acum cateva zile, nu am luat in seama crezand ca e ceva temporar. Pana acum totul a fost OK chiar si pe VOOM HD care, apreciez ca are cea mai buna imagine dintre toate HD-urile de pe Thor.

    Quote Originally Posted by satelescu View Post
    Am verificat cu toroidala pe 1W{Thor 5} transponderul 12188 V,25000,3/4 in DVB-S2 - 8PSK
    MPEG-4/HD Conax si observ ca atit semnalul{N-92/Q-98 cu ProgDVB} cit si imaginea sint bune;cu alte cuvinte nu-s probleme la receptie.Cind apar macrocuburi,cum sint si cele de pe acest transponder,cu siguranta n-aveti semnal{util}suficient,sau semnalul e fluctuant.Daca aveti o linia de sharing intens folosita pe un singur card,atunci imaginea dispare chiar daca aveti semnal bun!

    satelescu

    ps.S-ar putea ca,in caz ca folositi placa DVB-S,sa aveti un procesor sau placa video care nu fac fata unui program in HD?!

    Cheers BADE !



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top