Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Question DM 800 HD...terminat?

    Va salut dragi prieteni!
    Voi fi scurt pt a nu va plictisi....am pus o noua imagine in DM 800 HD, respectand procedura , dupa un tutorial de pe forum, totul a fost bine pana sa buteze la restart...mai exact nu a mai butat si mai rau , atunci cand incerc sa bag o noua imagine, dupa cum stiti trebuie apasat simultan pe butonul frontal si conectat la reteaua electrica..etc, butonul respectiv nu mai reactioneaza in nici un fel, nearatand pe ecranul DM-lui, STOP.Deci , Dm-ul e MORT! Ce pot sa fac pt al reactiva...cum pot sterge ce e in DM si rescrie din nou o imagine? Mc anticipat pt orice sfat!

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa pui o noua imagine pe serial .

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dark7 View Post
    Va salut dragi prieteni!
    Voi fi scurt pt a nu va plictisi....am pus o noua imagine in DM 800 HD, respectand procedura , dupa un tutorial de pe forum, totul a fost bine pana sa buteze la restart...mai exact nu a mai butat si mai rau , atunci cand incerc sa bag o noua imagine, dupa cum stiti trebuie apasat simultan pe butonul frontal si conectat la reteaua electrica..etc, butonul respectiv nu mai reactioneaza in nici un fel, nearatand pe ecranul DM-lui, STOP.Deci , Dm-ul e MORT! Ce pot sa fac pt al reactiva...cum pot sterge ce e in DM si rescrie din nou o imagine? Mc anticipat pt orice sfat!
    ai asteptat cel putin 10 secunde inainte de a reintroduce alimentarea? daca nu... ia lasa-l fara alimentare mai mult de 10 sec si vezi dupa.

  4. #4
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La unele DM800 trebuie sa astepti si cateava ore cu alimentarea scoasa pana sa vrea sa porneasca din nou. (nu stiu care e cauza)

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca e versiune noua de imagine si ai clona........e rau...e ceva in legatura cu Secondstage-70. Asa am patit si eu, exact ca tine.Dar pana la urma s-a rezolvat.....Nu l-am facut eu.
    Mai multe nu pot sa-ti spun.

  6. #6
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal!

    Multumesc prieteni pt informatiile oferite...din pacate nu am reusit sa rezolv problema DM-ului...nu vrea si gata...am incercat orice varianta din cele sugerate mai sus...Am uitat sa spun ca butonul frontal ce trebuie apasat simultat cu introducerea stecherului in priza nu mai are nici o reactie ...nu buteaza , nu intra in pozitia de asteptare etc!

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce zicea @plugaru e adevarat, dm800 cind il intrerupi de la curent are nevoie de timp pt a-si descarca condensatorii din sursa si asta dureaza cam 10-15 minute; exista un truc, s-a mai discutat pe aici, scoti mufa si o bagi la loc foarte repede si porneste instantaneu. Daca e clona si s-a dus.... cind l-ai luat ai stiut ce faci deci resemneaza-te. Eu unul nu-s contra clonelor dar la dm800 care inca e in dezvoltare trebuie sa dai acces ultimilor driveri oficiali pt a beneficia de anumite functii ai riscul 99% sa il gasesti impuscat e o prostie sa iei clona, eventual daca ar costa 150 euro maxim. Iar sa zici ca ramai la o imagine veche e pacat de banii dati pe el, vei avea un receiver mediocru care nu stie multe.




    bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  8. #8
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal!

    @ruk22, DM 800 HD e cumparat din Anglia, acum o luna..deci nu stiu ce sa zic, apropo de faptul ca e clona sau nu. Tind sa cred ca nu....Mc pt informatiile oferite!

  9. #9
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal ,


    daca nu reusesti trimite Dm In frantza si tzi-l fac

    Mai mult nu stiu cum de ce pt ce nu dau informatzii da tzil fac

    Bafta

    O zi buna

    @ +

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top