Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ru
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default StarCom SR-x150D PLUS Need Help


    Hello ....
    i have SR-X150D PLUS and i have problem to upgrade it ... i Had download the latest update
    from http://satdw.com/ and the one for me receiver it's
    SR-X120_130_150_2000CH_1M.zip because my receiver H/W 2.10
    But when I am trying to download it to the receiver give me this msg model Id error
    U can see in pic http://www.worldshoppingmall.info/sa...m/id_error.jpg
    But I had old firmware where I can download it as in
    http://www.worldshoppingmall.info/sat_probelm.jpg
    means only firmware with Model id I can download them or as in EMedit Description
    as like this
    http://www.worldshoppingmall.info/sa.../id_eorr_0.jpg
    I could not use EMUpgrade because got just port 1 and 2 I am using Laptop without com ports so I have exchanger from USB to Com port it’s taken name port 4 if any one have EMUpgrade with port 4 pls send me it .

    if any one can help send me the latest update with model id or tell me the way to download it to the receiver and tell me how to download the key to it 2
    if you want help me to unlock channels using msn or yahoo
    msn : [email protected]
    yahoo : sam424544
    N/P : as I said I could download to the receiver the old firmware I had and I could get from receiver .
    Kingh

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: StarCom SR-x150D PLUS Need Help

    You can configure your usb to serial adapter to use com 1 or 2. In control panel-system-device manager-ports, look for the entry usb to serial and change the port settings to com 1 or 2.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ru
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default i Stell have problem with Sr-x150d Plus

    thanx jimiski done what u said and now i can use Com2 but stell have the same problem i can't use the new firmware upgrade i mean i do not know why stell the same problem what can why the error
    u can read my last post and understand what going on with me thanx
    i need it patched
    Kingh

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ru
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default StarCom SR-x150D PLUS Need Help

    THe MODEL ID E 125 i have it H/W = 2.10
    Kingh

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: i Stell have problem with Sr-x150d Plus

    Quote Originally Posted by kingh
    thanx jimiski done what u said and now i can use Com2 but stell have the same problem i can't use the new firmware upgrade i mean i do not know why stell the same problem what can why the error
    u can read my last post and understand what going on with me thanx
    i need it patched
    The loader program in the picture looks different. Try using the downloader for your box from this site. http://www.star-sat.com/download.html

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ru
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default i need softcam files for starsat

    Hello i need file softcam for my resiver for all channels can open in hotbird i have just hotbird if any body can send me it thanx i had got every thing for my resiver thanx any way
    Multvition and absat and all arabic channel
    Kingh

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Top of the World
    Posts
    1,105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    use the program EmEdit to reset your receiver

    or load clear.bin to reset the numbers

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ru
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default i need softcam files for starsat

    --------------------------------------------------------------------------------

    Hello i need file softcam for my resiver for all channels can open in hotbird i have just hotbird if any body can send me it thanx i had got every thing for my resiver thanx any way
    Multvition and absat and all arabic channel
    Kingh

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ru
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default Do Can Upgrade Starcom to Open Viaccess2


    Hello as u know i have StarCom sr-x120d PLus to open Viaccess2 Hope for any replay
    bye
    Kingh

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 11th October 2005, 12:36
  2. Starsat SR-X150D help!!
    By keelung in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 31st August 2005, 00:58
  3. Starsat sr-x150D plus
    By see_mon in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th August 2005, 13:27
  4. starcom for my receiver
    By mughaldish in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 21st June 2005, 08:15
  5. starsat SR-X150D plus
    By alibaba in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 1st June 2005, 02:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top