Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Red face Receptor hss 160

    S-a dus dupa 5 ani de chinuri. Ledurile se aprind si se sting. Ma poate ajuta cineva? Stau departe de un punct de vanzari rcs.

    Mersi
    digi tv extra 1 & canal+ ajunge!...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Rosenau
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tofu View Post
    S-a dus dupa 5 ani de chinuri. Ledurile se aprind si se sting. Ma poate ajuta cineva? Stau departe de un punct de vanzari rcs.

    Mersi
    Da sigur ca te poate, vorbeste cu Fanta poate mai are ceva benzina ca doar n-o fii folosit-o pe toata pe receptorul de la Boom. Si eu am un receptor dublu care, daca nu era nevasta'mea ardea in flacari pana acum, daca il forjez putin mai mult gata se blocheaza si trebuie scos din priza ca sa isi revina, sa nu mai zic ca am scanat si posturile de pe Hotbird, frateee... jale mare daca schimbam putin mai repede programele parca lua foc decodorul, se incingea de mama focului dupa care se bloca si isi mai revenea dupa 10 minute.
    Last edited by palink; 16th August 2009 at 01:31.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tofu View Post
    S-a dus dupa 5 ani de chinuri. Ledurile se aprind si se sting. Ma poate ajuta cineva? Stau departe de un punct de vanzari rcs.

    Mersi
    parerea mea e ca trebuie sa te duci cu el la o reprezentanta service digi , si cu ocazia asta iti va schimba si cardul
    Mult succes !
    pentru cccam caut "peeri adevarti nu cabanieri cu carduri in distanta 69"

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Husi,Vaslui Lat 46.6723,Long. 28.0531
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by palink View Post
    Da sigur ca te poate, vorbeste cu Fanta poate mai are ceva benzina ca doar n-o fii folosit-o pe toata pe receptorul de la Boom. Si eu am un receptor dublu care, daca nu era nevasta'mea ardea in flacari pana acum, daca il forjez putin mai mult gata se blocheaza si trebuie scos din priza ca sa isi revina, sa nu mai zic ca am scanat si posturile de pe Hotbird, frateee... jale mare daca schimbam putin mai repede programele parca lua foc decodorul, se incingea de mama focului dupa care se bloca si isi mai revenea dupa 10 minute.
    am vazut si eu ca scrie hotbird acolo0 da la scanare nu imi gaseste nimic , posibil din cauza ca stau mai la est ? tu reusesti sa prinzi ceva cu el sau schimbi pozitia antenei?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Rosenau
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by enigma_noptii View Post
    am vazut si eu ca scrie hotbird acolo0 da la scanare nu imi gaseste nimic , posibil din cauza ca stau mai la est ? tu reusesti sa prinzi ceva cu el sau schimbi pozitia antenei?
    iti trebuie suport intelsat-hotbird, un spliter si inca un lnb. Cauta pe forum si o sa gasesti toate informatiile de care ai nevoie

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top