Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Decodare Nokia.

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default Decodare Nokia.

    Salut,

    Un prieten si-a luat un Nokia 3500 classic, a incercat sa-si puna un .mp3 ca sonerie si nu a putut. Imi amintesc ca am incercat si eu sa fac treaba asta cu telefonul meu in urma cu un an, un Nokia 6300 si nici eu n-am putut face asta.

    Spuneti-mi, va rog, e vreo posibilitate sa scapam de restrictia operatorului, sa le decodam cumva cu ceva coduri, ceva mai simplu? Ca nu ma pricep la telefoane aproape deloc.

    Multumesc anticipat!
    Miracle can happen!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up nokia free

    Quote Originally Posted by icntf View Post
    Salut,

    Un prieten si-a luat un Nokia 3500 classic, a incercat sa-si puna un .mp3 ca sonerie si nu a putut. Imi amintesc ca am incercat si eu sa fac treaba asta cu telefonul meu in urma cu un an, un Nokia 6300 si nici eu n-am putut face asta.

    Spuneti-mi, va rog, e vreo posibilitate sa scapam de restrictia operatorului, sa le decodam cumva cu ceva coduri, ceva mai simplu? Ca nu ma pricep la telefoane aproape deloc.

    Multumesc anticipat!
    sal..
    mai demult era un program (NokiaFREE_v310)cu care foarte usor decodai mai multe modele de telefoane cu un simplu cod...acum este mai complicat iti trebuie cabluri cu mufe potrivite si programe care difera de la un model la altul....detalii gasesti in urm. forum:
    http://nokiafree.org/forums/
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut si multumesc pentru info,

    As fi vrut sa folosesc doar coduri cumva, fara cabluri. Si peste tot unde-am cautat/gasit site-uri care-ti generau coduri de decodare nu am gasit aceste modele de telefoane.

    Tnx. again!
    Miracle can happen!

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by icntf View Post
    Salut si multumesc pentru info,

    As fi vrut sa folosesc doar coduri cumva, fara cabluri. Si peste tot unde-am cautat/gasit site-uri care-ti generau coduri de decodare nu am gasit aceste modele de telefoane.

    Tnx. again!
    este bb5 si nu-l poti face singur
    codurile care le poti gäsi moca pe net merg numai panä la dct 4

    http://www.foneszone.co.uk/forms/unlock_form.php sau il duci la meseriasi sä ti-l facä si iesi mai ieftin

    totusi nu inteleg ce are sim lock cu ceea ce vrei tu sä faci
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    totusi nu inteleg ce are sim lock cu ceea ce vrei tu sä faci
    Tel. sunt blocate pe o anumita retea, cica, si de-aia nu putem pune ".mp3"-uri ca sonerii.

    De-aia spuneam ca nu ma pricep la tel. deloc.

    Quote Originally Posted by ALBA2 View Post
    Ce rai sunteti )) (atita munca sa spargi bb5 si voi vreti coduri )

    sincer 10€ la un serive daca platesti este un pret rezonabil .
    Mo, aici nu era vorba de bani ...! Nu-mi spune ca tu platesti pentru tot ce vezi la TV ...! Si langa aia 10 Euroi mai pun vreo 2000 si-mi iau un LED TV, deci e cam scumpa decodarea ...! Nah, ca acum m-am dat de gol cat de zgarcit sunt!



    Hai noroc la toata lumea ...!
    Miracle can happen!

  6. #6
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune mp3-urile in dosarul Ringtone din telefon (nu pe card).

    caracteristici mp3.
    Sampling Rate: 22050 Hz
    Channels: Mono
    BitRate: 48 kbps

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    telefoanele cu BB5 se decodeaza in felul urmator.
    luati de pe net programul NSS ( nemesis service suite ) , ultimul daca se poate.
    sub bateria telefonului aveti un COD NUMBER , il scrieti undeva.
    tot de pe net , cautati lista cu Cod N. pt telefonul respectiv , o sa gasiti Cod N. pt toate providerele cit si Cod N libere de provider.
    cu NSS schimbati Cod N telefonului cu unul liber care l-ati gasit.
    dupa ce ati schimbat Cod N , porniti NokiaSoftwareUpdater iar telefonul o sa se updateze cu softul pt Codul respectiv.
    asa aveti un telefon cu BB5 LIBER.

    decodat de mine cu metoda asta N96.

    succesuri !

  8. #8
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    telefoanele cu BB5 se decodeaza in felul urmator.
    luati de pe net programul NSS ( nemesis service suite ) , ultimul daca se poate.
    sub bateria telefonului aveti un COD NUMBER , il scrieti undeva.
    tot de pe net , cautati lista cu Cod N. pt telefonul respectiv , o sa gasiti Cod N. pt toate providerele cit si Cod N libere de provider.
    cu NSS schimbati Cod N telefonului cu unul liber care l-ati gasit.
    dupa ce ati schimbat Cod N , porniti NokiaSoftwareUpdater iar telefonul o sa se updateze cu softul pt Codul respectiv.
    asa aveti un telefon cu BB5 LIBER.

    decodat de mine cu metoda asta N96.

    succesuri !
    ai uitat sä-le spui cä le trebuie si un cablu
    la n96 al täu ai avut noroc cä-i cablu usb standard
    dacä mai trebuie sä mai dai bani si pe cablu chiar cä nu se renteazä sä-l faci singur numai in cazul cä te manancä-n c..

    PS: la n96 merge asa usor cä-i model mai vechi
    la astea mai noi nu merge cu cablu

    @icntf

    trebuie sä meargä mp3-urile
    nu are niimc de-a face cu decodarea ( adicä imi cumpär telefon multimedia si nu pot sä pun nimic pe el pentru cä este sim-ul codat ? )
    no way

    ai cablu si nokia suite ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut din nou,

    Quote Originally Posted by doinn View Post
    pune mp3-urile in dosarul Ringtone din telefon (nu pe card).
    Intr-adevar am toate mp3-urile pe card, o sa incerc sa vad daca merge cu ele in folderul "Ringtone".

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    trebuie sä meargä mp3-urile
    nu are niimc de-a face cu decodarea ( adicä imi cumpär telefon multimedia si nu pot sä pun nimic pe el pentru cä este sim-ul codat ? )
    no way

    ai cablu si nokia suite ?
    Da si mie mi se parea ciudat sa nu pot pune mp3 ca sonerie pentru ca in urma cu cativa ani, cu un tel. mai vechi ce l-am avut, am putut face asta.

    Da, am si cablu si Nokia Suite.

    Thanks again.
    Miracle can happen!

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Domnule e o problema . Daca ai sub 1.30 m inaltime , nu merg mp3-urile , m-au inaltime de redare

    Ia zi ce inaltime ai

  11. #11
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ALBA2 View Post
    poate esti expert la sat dar la telefoane esti afon .....(asa se schmba product code sa ii schimbi setingul ) Decodarea este cu totul altceva .................
    ups , deci tu ma ei la pooola acum ?

    nu-ti iau piinea de la gura , stai linistit , eu am facut pt mine asta.

    intrebare ...........setingul la ce ?

    ca sa-ti raspund cu aceeasi bagare de seama , vb prostii.

    daca prostesti oamenii care habar n-au , asta-i problema ta.
    da-mi un Nokia cu BB5 si ti-l rezolv fara cablurile si inteligenta lu Einstein

    N96 a fost luat de la Orange AT cu contract pina in Decembrie 2009 si l-am facut cadou nepotului meu din Danemarka , care nu putea sa-l foloseasca pe reteaua lui.
    cum am explicat mai sus , telefonul merge bine mersi in Danemarka , la alta retea decit Orange , stai linistit.

    @Alba , man , ne stim de mult timp ca sa ne luam la pooola , nu vb ca sa ma aflu in treaba.
    daca am explicat chestia de mai sus , inseamna ca am facut-o personal si stiu daca merge in alta retea sau nu.

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ALBA2 View Post
    10€ este pomana eu nokia fara 25€ nici nu il ating .........
    dar in fine ................
    25€
    au trecut de mult timpurile la bb5 cu 25€
    in austria bb5 incepe de la 10€ in sus, depinde de telefon bb5 alea mai vechi merg si la 5€
    cele mai noi nu merg deocamdatä toate la decodat
    tu de unde esti ?
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top