Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme server- client

    Salut tuturor, am o problema la care nu ii dau de cap si va rog sa ma ajutati
    am un server cu local dolce ,citeva dreamuri in retea,functioneaza perfect ( dreamurile client citesc cardul de pe server) pina in momentul cind se intrerupe conexiunea la internet,teoretic ar trebuii sa functioneze si daca se intrerupe netul,
    daca sunt in retea, sa imi vada cardul local ,dar practic nu este asa si nu stiu ce sa-i fac,mentionez nu se blokeaza cccamul deoarece pe server merge dar nu mai vad pe client,daca stie cineva cum sa ies din ceata asta il rog sa imi zica
    multumesc anticipat

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se intelege ca ai un card Dolce in share ...! Pai daca iti cade netul clientul nu are cum sa te mai vada in retea ...este logic in care retea sa te mai vada daca nu mai exista..... !

  3. #3
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema ta cred ce este la CCCam cfg.Si eu am cartela locala si nu am nici o problema daca nu am net!
    Esti sigur ca celelalte aparate atunci cand lumineaza ecranul lumineaza de pe cartea ta nu de pe net?
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite aici un config care a mers perfect cu dolce in CCcam



    ###############################################
    #### Config ####
    ###############################################
    # SERVER LISTEN PORT : #
    SERVER LISTEN PORT : 12000
    # ALLOW TELNET INFO : #
    ALLOW TELNETINFO: yes
    # ALLOW WEB INFO : #
    ALLOW WEBINFO: yes
    # WEBINFO USERNAME : #
    WEBINFO USERNAME :
    # WEBINFO PASSWORD : #
    WEBINFO PASSWORD :
    # TELNETINFO USERNAME : #
    TELNETINFO USERNAME :
    # TELNETINFO PASSWORD : #
    TELNETINFO PASSWORD :
    # TELNET INFO LISTEN PORT : #
    TELNETINFO LISTEN PORT : 16000
    # WEB INFO LISTEN PORT : #
    WEBINFO LISTEN PORT : 16001
    # ZAP OSD TIME : #
    ZAP OSD TIME :1
    # OSD USERNAME : #
    OSD USERNAME :root
    # OSD PASSWORD : #
    OSD PASSWORD :dreambox
    # OSD PORT : #
    OSD PORT :80
    # SERIAL READER : #
    # SMARTCARD WRITE DELAY : #
    SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/sci0 4000
    # SMARTCARD CLOCK FREQUENCY #
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 3000000
    # EMM Blocker #
    # SHOW TIMING : #
    SHOW TIMING : yes
    # DEBUG : #
    DEBUG : yes
    # NEWCAMD CONF : #
    NEWCAMD CONF :no
    # DISABLE EMM : #
    DISABLE EMM : no
    # EXTRA EMM LEVEL : #
    EXTRA EMM LEVEL : yes
    # Mini OSD #
    MINI OSD : yes
    # CAM KEY #
    # CAMDATA #
    BOXKEY: /dev/sci0 xx xx xx xx
    # BEEF ID : #
    # PIN : #
    PIN: /dev/sci0 0000
    # SOFTKEY FILE : #
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    # AUTOROLL FILE : #
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    # STATIC CW FILE : #
    STATIC CW FILE : /var/etc/costant.cw
    # CAID PRIO FILE : #
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    # LOG WARNINGS : #
    # PROVIDERINFO FILE : #
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    # CHANNELINFO FILE : #
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
    # #
    # LOADBALANCE : #
    # TRY ALL CHIDS : #
    # POSTINIT : #
    # DVB API : #

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sifo View Post
    Salut tuturor, am o problema la care nu ii dau de cap si va rog sa ma ajutati
    am un server cu local dolce ,citeva dreamuri in retea,functioneaza perfect ( dreamurile client citesc cardul de pe server) pina in momentul cind se intrerupe conexiunea la internet,teoretic ar trebuii sa functioneze si daca se intrerupe netul,
    daca sunt in retea, sa imi vada cardul local ,dar practic nu este asa si nu stiu ce sa-i fac,mentionez nu se blokeaza cccamul deoarece pe server merge dar nu mai vad pe client,daca stie cineva cum sa ies din ceata asta il rog sa imi zica
    multumesc anticipat
    La drem-urile client pune linia din config catre server nu cu dns-ul serverului, doar cu ip-ul intern dat de router, asa va merge fara probleme chiar daca nu ai net.

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default tot io

    gata sper ca am gasit buba dar sa nu rideti de mine serverele imi citeau cheile de pe net nu de pe card eu avind cardul bagat in dreambox nu si-a mai facut update, acum lam bagat inapoi in receverul original ,dar nu stiu pe ce program sa il las sa faca update ,la-m lasat pe tvr1 sper sa mearga
    mersi pentru incercarea voastra de a ma ajuta

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa-l lasi 3 zile si nu va face AU Suna la RTC. fa-ti nervi de otel, tb sa suni la departamentul deranjamente Dolce. SI astepti ca de nebun, daca reusesti sa-ti raspunda, ( la mine a durat peste 30 de min pana ce a raspuns-suni si astepti cate vreo 8 min/apel si ti se inchide de catre robot si se reia ciclul) si spui ca nuti mai decodeaza, si-ti vor trimite ei sesiunea de activare.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default iar io

    ionut am sunat la romtelecom si s-a rezolvat in 2 minute,culmea a fost ca au si raspuns imediat ,ori am avut noroc ori au inceput sa devina profesionisti ce de la romtelecom, de obicei raspundeau mai greu cind sunam ca nu imi mergea netul dar acum chir foarte repede au raspuns , mersi pentru sfat

  9. #9
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sifo View Post
    ionut am sunat la romtelecom si s-a rezolvat in 2 minute,culmea a fost ca au si raspuns imediat ,ori am avut noroc ori au inceput sa devina profesionisti ce de la romtelecom, de obicei raspundeau mai greu cind sunam ca nu imi mergea netul dar acum chir foarte repede au raspuns , mersi pentru sfat
    Si eu cred ca sant mai profesionisti decat alti de pe la noi in domeniul asta!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  10. #10
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    Si eu cred ca sant mai profesionisti decat alti de pe la noi in domeniul asta!
    Asa e si toata stima. Nu stiu ce s-a intamplat de ai inceput sa postezi Macar prin PM m-ai da un ajutor la muritorii de rand.
    Bafta.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top