Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default Cinestar pe ce frecventa?

    Cum se poate prinde? Am scanat si nimic...

    Mersi
    digi tv extra 1 & canal+ ajunge!...

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tofu View Post
    Cum se poate prinde? Am scanat si nimic...

    Mersi
    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=99885&page=2

    12532 V 3/4 23341


  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by novix View Post
    Hahahahaha!

  4. #4
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baga manual frecventa
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    hargitai fenyves erdo :)
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default poti sa bagi cum vrei

    Quote Originally Posted by iezuit777 View Post
    baga manual frecventa
    daca are decodor dublu nu o sa mearga in veci pana ce e pe vertical tp ul 13

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hunor80 View Post
    daca are decodor dublu nu o sa mearga in veci pana ce e pe vertical tp ul 13
    Merge si pe decodor dublu cu un mic artificiu. Se ia o fregventa de pe satelitul Thor pe care nu sunt canale free (spre exemplu), se introduce manual noua fregventa si apoi se scaneaza acel tranponder.
    Offset: 0.9m; LNB: 0.2; Montura H-H STRONG SRT DM 2100; Amiko Alien; + Abonament DigiTV.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nadesat View Post
    Merge si pe decodor dublu cu un mic artificiu. Se ia o fregventa de pe satelitul Thor pe care nu sunt canale free (spre exemplu), se introduce manual noua fregventa si apoi se scaneaza acel tranponder.
    mai excat anume ce trebuie sa fac, ca eu un decodor dublu si imi da eroare la scanare...sa inteleg ca inttroduc frecventa tp13 pe thor si dau scanare si merge ?

  8. #8
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihu30 View Post
    mai excat anume ce trebuie sa fac, ca eu un decodor dublu si imi da eroare la scanare...sa inteleg ca inttroduc frecventa tp13 pe thor si dau scanare si merge ?
    Iti trebuie un LNB Twin sau sa te uiti si pe primul TV tot pe o frecventa de pe V cand faci scanarea si vizionarea ulterior.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihu30 View Post
    mai excat anume ce trebuie sa fac, ca eu un decodor dublu si imi da eroare la scanare...sa inteleg ca inttroduc frecventa tp13 pe thor si dau scanare si merge ?
    Menu-Instalare-Editare/ScanareTP-Nume sat: Thor3-Frecventa TP (ex: 12,399 / 28000 H se schimba in 12531 / 23340 V -prin editare manuala) dupa modificarile facute sa trece la Scanare TP.
    Iti va merge doar cu conditia spusa de @rpintea
    Offset: 0.9m; LNB: 0.2; Montura H-H STRONG SRT DM 2100; Amiko Alien; + Abonament DigiTV.

  10. #10
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se stie pe ce frecventa vor fi disponibile pe DigiCablu?

    Multumesc.

  11. #11
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xndoe View Post
    Se stie pe ce frecventa vor fi disponibile pe DigiCablu?

    Multumesc.
    Stai man linisit. Serviciul DIGI TV CABLU este o gluma proasta. NU stiu cand au de gand sa " investeasca " si in DVB-C.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bucale
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se mai fac investitii in DVB-C

  13. #13
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pachetul Cinestar, cand va fi pe bani, va trebui sa intre pe DigiCablu.
    Probabil va fi un pachet nou si va fi disponibil exclusiv in digital atata timp cat constragerile analogice nu permit introducerea de noi pachete de programe.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Husi,Vaslui Lat 46.6723,Long. 28.0531
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hunor80 View Post
    daca are decodor dublu nu o sa mearga in veci pana ce e pe vertical tp ul 13
    eu am bagat pe decodor dublu si imi merg cinestarurile

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Husi,Vaslui Lat 46.6723,Long. 28.0531
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihu30 View Post
    mai excat anume ce trebuie sa fac, ca eu un decodor dublu si imi da eroare la scanare...sa inteleg ca inttroduc frecventa tp13 pe thor si dau scanare si merge ?
    intri la editare tp pe intelsat bagi frecventele si apoi scanare si iti merge insa singura chestie cel putin la mine e ca trebuie sa dai revenirte la setarile producatorului ai dat scanare si abia apoi introduci frecventele

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top