Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default introducere key la Optibox FTA PVR Plus

    Am cumparat recent un Optibox FTA PVR Plus (cu 2 usb-uri). am pus pe el soft-ul 1.17.77 ( extras din arhiva Optibox.FTA PVR READY.Plus.CA.v1.17.77_dual_usb_ver2_Mcas.rar) si am acces la meniul 8282. Problema e ca nu pot sa introduc nici o cheie prin metoda usb sau serial. Pe usb nu-mi citeste fisierul softcam.key de pe stick iar pe serial il trimite fara probleme (cu Porter_uploader_software.exe), dar nu se actualizeaza nimic in lista de CAS-uri (menu + 8282).
    As incerca sa introduc key manual, dar nu prea inteleg ce anume si unde trebuie introdus.
    De ex am key: N 2111 00 12DC2E1...etc. In receptor am doua ferestre, una cu o lista de cate 2 numere ( 00 00) si una cu o lista de cate 3 numere (00 00 00). Ce anume din softcam trebuie sa introduc?
    Daca ma poate ajuta cineva, va multumesc anticipat.

  2. #2
    GOLAN Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Umbla vorba ca OPTIBOX ar face AU : )
    #N#
    #N# ( : EU sînt ca şi tine ... inventez.eu ...sînt de fapt chiar TU : )

    Stii, am fost crescuţi să credem că toţi sunt egali, că nu eşti mai bun decât altcineva.
    Bineînţeles că asta e o minciună.
    Unii sunt mai buni decât alţii şi cei ce recunosc ce-i face mai buni şi învaţă să exploateze asta, sunt cei ce reuşesc.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default AU

    Pai da, dar ca sa faca AU trebuie sa stie cat de cat la ce sa faca, ori eu nu am in lista aia nimic... doar daca ii adaug eu ceva (automat nu-mi preia nici de pe stick, nici de pe serial si manual imi adauga numai zero peste tot). Pe mine ma intereseaza (pana rezolv cu automatul) ce trebuie sa introduc eu manual in loc de zero-urile alea..

    Oricum, multumesc pentru interesul acordat si astept in continuare solutie.

    P.S. Sper ca fisierul softcam.key nu are un format special si este tot cel obisnuit (in format plain text). Sau are?

  4. #4
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai pus softul gresit .Pune-l pe cel fara Mcas
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alt soft nu merge... asta e singurul care a mers...
    si totusi cred ca e corect, pentru ca am si CAM in receiver.. nu stiu daca asa e din fabrica.. dar asa mi-a venit mie...si de altfel, nu am gasit alt soft pentru v2 cu 2 usb-uri.
    un fisier de key care merge sigur cu usb daca ar pune cineva sa-l incerc si eu, ar fi super.

    L.E. totusi se poate sa ai dreptate. am gasit acum pe acelasi site de unde am luat firmware-ul si varianta fara mcas. inca nu pot sa-l descarc (e limita de 2 descarcari la 24 de ore - si-mi expira peste 3 ore limitarea ). cand plec acasa de la servici, asta e primul lucru pe care o sa-l fac.. sa incerc si cu ala. Ce inseamna totusi MCAS-ul ala?

  6. #6
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default opty

    ti-am dat pm cu id-meu
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Merge Perfect

    Multumesc mut. Solutia a fost pe cat de simpla, pe atat de corecta. Trebuia pusa varianta fara mcas. Totul merge perfect acum.
    Receptorul este excelent. Partea de inregistrare merge foarte bine (inregistreaza din canalul selectat toate streamurile - audio, sub - si merg schimbate dupa dorinta la playback).
    Am pus un hdd extern de 40 Gb si cred ca e mai mult decat suficient. Din teste mi-a reiesit ca fisierele inregistrate ocupa cam 0.3 MB/sec (deci cam 1 GB/ora).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top