RDI-SAT Forums  

Go Back   RDI-SAT Forums > Satellite > DTH-Romania

DTH-Romania Aici se vor dezbate toate problemele legate de sistemele DTH din Romania (prezente si viitoare)

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2008, 19:15   #61
Fanta
Administrator
Expert

Rep Power: 10 Fanta has a reputation beyond reputeFanta has a reputation beyond reputeFanta has a reputation beyond reputeFanta has a reputation beyond reputeFanta has a reputation beyond reputeFanta has a reputation beyond reputeFanta has a reputation beyond reputeFanta has a reputation beyond reputeFanta has a reputation beyond reputeFanta has a reputation beyond reputeFanta has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to Fanta

Cele doua canale sunt scoase datorita unor cauza financiare.
Desi este patronat de Sarbu (Mediapro) MTV Romania este distribuit catre catv/dth ca si VH1 de Viacom.
99% cred ca cele doua canale vor reveni in grila lui Digi TV.

Fanta

http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
Vizitati-l si o sa primiti de la mine !
Fanta is offline  
Old 01-11-2008, 19:25   #62
ioany
Member
Mentor

ioany's Avatar

Rep Power: 43570 ioany has a reputation beyond reputeioany has a reputation beyond reputeioany has a reputation beyond reputeioany has a reputation beyond reputeioany has a reputation beyond reputeioany has a reputation beyond reputeioany has a reputation beyond reputeioany has a reputation beyond reputeioany has a reputation beyond reputeioany has a reputation beyond reputeioany has a reputation beyond repute

Puteti scoate linistiti si Gsp pentru ca oricum handicapatii de acolo nu-s in stare sa transmita nici macar un meci.Craiova cu Otopeni au reusit sa-l inceapa de prin minutul 14 si rar cand nu fac varza orice transmisie.Incompetenta, iresponsabilitate si idiotenie sunt cei trei I care caracterizeaza Gsp.
ioany is offline  
Old 01-11-2008, 19:37   #63
montann
Junior Member
Friend

Rep Power: 0 montann has a reputation beyond reputemontann has a reputation beyond reputemontann has a reputation beyond reputemontann has a reputation beyond reputemontann has a reputation beyond reputemontann has a reputation beyond reputemontann has a reputation beyond reputemontann has a reputation beyond reputemontann has a reputation beyond reputemontann has a reputation beyond reputemontann has a reputation beyond repute

Quote:
Originally Posted by Fanta View Post
Cele doua canale sunt scoase datorita unor cauza financiare.
Desi este patronat de Sarbu (Mediapro) MTV Romania este distribuit catre catv/dth ca si VH1 de Viacom.

Fanta
Ce procent dati pentru revenirea national geographic in grila AKTA?
montann is offline  
Old 01-11-2008, 20:13   #64
szili_boy
Junior Member
Teacher

Rep Power: 23124 szili_boy has a reputation beyond reputeszili_boy has a reputation beyond reputeszili_boy has a reputation beyond reputeszili_boy has a reputation beyond reputeszili_boy has a reputation beyond reputeszili_boy has a reputation beyond reputeszili_boy has a reputation beyond reputeszili_boy has a reputation beyond reputeszili_boy has a reputation beyond reputeszili_boy has a reputation beyond reputeszili_boy has a reputation beyond repute

Quote:
Originally Posted by ioany View Post
Puteti scoate linistiti si Gsp pentru ca oricum handicapatii de acolo nu-s in stare sa transmita nici macar un meci.Craiova cu Otopeni au reusit sa-l inceapa de prin minutul 14 si rar cand nu fac varza orice transmisie.Incompetenta, iresponsabilitate si idiotenie sunt cei trei I care caracterizeaza Gsp.
mda.. si ai uitat sa zici ca din greseala au bagat marsul suporterilor din bucurest spre stadion

azi am sunat la ei si au zis ca au scos la cererea clientiilor dar m-au linistit cu faptul ca pot sa pot sa fac o cerere pentru reintroducerea posturilor
Ant. 90cm Al, LNB 0,2dB Quad 1W, HSS-1160NA
Humax DIGI+C
===========================================

Last edited by szili_boy; 01-11-2008 at 20:17..
szili_boy is offline  
Old 01-11-2008, 20:59   #65
top man
Junior Member
Teacher

Rep Power: 219 top man has a reputation beyond reputetop man has a reputation beyond reputetop man has a reputation beyond reputetop man has a reputation beyond reputetop man has a reputation beyond reputetop man has a reputation beyond reputetop man has a reputation beyond reputetop man has a reputation beyond reputetop man has a reputation beyond reputetop man has a reputation beyond reputetop man has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to top man Send a message via MSN to top man Send a message via Yahoo to top man

PE RCs CRAIOVA a revenit MTV-ul asta seara.
S-au miscat repede baietii,au facut rost de decodor ,ca sa nu il mai preia de pe DIGI .
Old 01-11-2008, 22:14   #66
dan de burgh
Member
Mentor

dan de burgh's Avatar

Rep Power: 16297 dan de burgh has a reputation beyond reputedan de burgh has a reputation beyond reputedan de burgh has a reputation beyond reputedan de burgh has a reputation beyond reputedan de burgh has a reputation beyond reputedan de burgh has a reputation beyond reputedan de burgh has a reputation beyond reputedan de burgh has a reputation beyond reputedan de burgh has a reputation beyond reputedan de burgh has a reputation beyond reputedan de burgh has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to dan de burgh

Quote:
Originally Posted by top man View Post
PE RCs CRAIOVA a revenit MTV-ul asta seara.
S-au miscat repede baietii,au facut rost de decodor ,ca sa nu il mai preia de pe DIGI .
In Brasov la rcs vh1 inlocuit de kiss tv '2' )
dan de burgh is offline  
Old 01-11-2008, 23:35   #67
dadius
Junior Member
Teacher

Send a message via Yahoo to dadius

Quote:
Originally Posted by Fanta View Post
Fanta
Mi-e egal de MTV Ro dar macar VH1 sa-l readuca in grila. Nu de alta dar nu as scoate Skystar2'ul de la naftalina numai pentru VH1. asta daca s-o mai vedea pe undeva cu SkyStar2'ul ca nu prea mai sunt la curent. De cand am Digi am renuntat la practicile pirateresti ca sa zic asa. As putea sa incerc sa trec pe Dolce. Vad ca ei inca au VH1. In rest numai de bine.

va salut.
Old 02-11-2008, 10:15   #68
cristinel
Unemployed
Expert

Rep Power: 222187 cristinel has a reputation beyond reputecristinel has a reputation beyond reputecristinel has a reputation beyond reputecristinel has a reputation beyond reputecristinel has a reputation beyond reputecristinel has a reputation beyond reputecristinel has a reputation beyond reputecristinel has a reputation beyond reputecristinel has a reputation beyond reputecristinel has a reputation beyond reputecristinel has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to cristinel Send a message via Skype™ to cristinel

Poate actualizeaza cineva si lista de programe digi de aici: http://www.paytv.ro/go/programe-dth/Digi%20TV/1
baFTA
Old 02-11-2008, 19:19   #69
catalinj
Junior Member
Teacher

Rep Power: 1960 catalinj has a reputation beyond reputecatalinj has a reputation beyond reputecatalinj has a reputation beyond reputecatalinj has a reputation beyond reputecatalinj has a reputation beyond reputecatalinj has a reputation beyond reputecatalinj has a reputation beyond reputecatalinj has a reputation beyond reputecatalinj has a reputation beyond reputecatalinj has a reputation beyond reputecatalinj has a reputation beyond repute
Default se tot vb de dubluri pe aici

in cazul gsp putem vb de o triplura pt ca gsp1 si gsp2 au acelasi continut.pana nu se va remedia toata situatia,rusine digi.mai putem vb de canale noi in grila?
Old 03-11-2008, 08:38   #70
MrMxyzptlk
Silver Member
Expert

MrMxyzptlk's Avatar

Rep Power: 169026 MrMxyzptlk has a reputation beyond reputeMrMxyzptlk has a reputation beyond reputeMrMxyzptlk has a reputation beyond reputeMrMxyzptlk has a reputation beyond reputeMrMxyzptlk has a reputation beyond reputeMrMxyzptlk has a reputation beyond reputeMrMxyzptlk has a reputation beyond reputeMrMxyzptlk has a reputation beyond reputeMrMxyzptlk has a reputation beyond reputeMrMxyzptlk has a reputation beyond reputeMrMxyzptlk has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to MrMxyzptlk Send a message via Skype™ to MrMxyzptlk

Lasati certurile pentru PM sau Offtopic si sa revenim la subiect.

Daca tot sunt aici, eu nu prea cred ca o sa duc dorul canalului MTV, oricum prezenta numai prostii in ultimul timp. Vh1 insa este o alta chestie, insa cert este ca si VH1 a luat pe drumul MTV deci ... poate ca nu ne va lipsii chiar atat de mult. Sa vedem, poate o sa avem surprize cu ceva inlocuire pentru aceste canale. Eu sper la un VH1 Classic sau MTV2 din oferta europeana ...

MrMxyzptlk is offline  
Old 03-11-2008, 08:53   #71
optimus
P R I M E
Mentor

optimus's Avatar

Rep Power: 25602 optimus has a reputation beyond reputeoptimus has a reputation beyond reputeoptimus has a reputation beyond reputeoptimus has a reputation beyond reputeoptimus has a reputation beyond reputeoptimus has a reputation beyond reputeoptimus has a reputation beyond reputeoptimus has a reputation beyond reputeoptimus has a reputation beyond reputeoptimus has a reputation beyond reputeoptimus has a reputation beyond repute

Pe cablu rcs a revenit MTV Romania.Vh 1 este in continuare.

Pavel Stratan:Eu am memorie dar nu țin minte unde-o țin.

optimus is offline  
Old 03-11-2008, 09:22   #72
danyell79
Member
Master

eu sincer as vrea VIVA
danyell79 is offline  
Old 03-11-2008, 09:37   #73
dacianova
dacianova
Teacher

dacianova's Avatar

Rep Power: 8363 dacianova has a reputation beyond reputedacianova has a reputation beyond reputedacianova has a reputation beyond reputedacianova has a reputation beyond reputedacianova has a reputation beyond reputedacianova has a reputation beyond reputedacianova has a reputation beyond reputedacianova has a reputation beyond reputedacianova has a reputation beyond reputedacianova has a reputation beyond reputedacianova has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to dacianova

La RCS Iasi VH1, Mtv Ro si VH1 Classic sunt in continuare la locul lor
dacianova is offline  
Old 03-11-2008, 10:27   #74
ionut742000
Junior Member
Teacher

Rep Power: 5076 ionut742000 has a reputation beyond reputeionut742000 has a reputation beyond reputeionut742000 has a reputation beyond reputeionut742000 has a reputation beyond reputeionut742000 has a reputation beyond reputeionut742000 has a reputation beyond reputeionut742000 has a reputation beyond reputeionut742000 has a reputation beyond reputeionut742000 has a reputation beyond reputeionut742000 has a reputation beyond reputeionut742000 has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to ionut742000

Pe mine nu ma intereseaza petarda de Mtv Romania!Poate cu ocazia asta baga in sfrasit pt noi....Mtv Europe....
Ma doare de Vh1 si sper sa faca ceva....eu cand mi-am ales abonamentul mi-am ales baza pt Vh1 asa ca nu ma intereseaza....la fel sunt multi....Sper sa se ia atitudine sau macar sa introduca in locul acestor programe,un program de filme gen Mgm etc.etc
ionut742000 is offline  
Old 03-11-2008, 20:44   #75
johnny-m
Junior Member
Teacher

johnny-m's Avatar

Rep Power: 15217 johnny-m has a reputation beyond reputejohnny-m has a reputation beyond reputejohnny-m has a reputation beyond reputejohnny-m has a reputation beyond reputejohnny-m has a reputation beyond reputejohnny-m has a reputation beyond reputejohnny-m has a reputation beyond reputejohnny-m has a reputation beyond reputejohnny-m has a reputation beyond reputejohnny-m has a reputation beyond reputejohnny-m has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to johnny-m Send a message via Yahoo to johnny-m Send a message via Skype™ to johnny-m

Quote:
Originally Posted by ionut742000 View Post
Pe mine nu ma intereseaza petarda de Mtv Romania!Poate cu ocazia asta baga in sfrasit pt noi....Mtv Europe....
Ma doare de Vh1 si sper sa faca ceva....eu cand mi-am ales abonamentul mi-am ales baza pt Vh1 asa ca nu ma intereseaza....la fel sunt multi....Sper sa se ia atitudine sau macar sa introduca in locul acestor programe,un program de filme gen Mgm etc.etc
Eu nu pot sa inteleg de unde si pana unde un program de muzica ca VH1 trebuie inlocuit cu unul cu filme . Care-i consolarea , ascultam coloana sonora la filmele vechi si ne imaginam ca privim la un videoclip retro ?
johnny-m is offline  
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules