View Full Version : Emisiunea nr.15 luni (11.05) de la ora 21.00 !
Emisiunea nr.15 luni (11.05) de la ora 21.00 !
Live , ca de obicei pe IF TV.
Trebuie sa inventez un scandal ....pentru ca altfel nu pot face concurenta lu' DD.
Fanta
RDI Team
garlic_dog
10-05-2009, 21:36
Incearca o poveste gen: Mistretul cu colti de "hargint" si salmonela proaspata...
Cu invitati live si, fireste, un chestionar-sondaj gen: Sunteti de acord cu sacrificarea lui "gicu"? DA 15% NU restul...
Uite niste subiecte incendiare :
1)teste HD pe amos in pachetul lui boom
sau
2) aparitia echosmart HD pe piata romaneasca
perspective si realitati
Emisiunea nr.15 luni (11.05) de la ora 21.00 !
Live , ca de obicei pe IF TV.
Trebuie sa inventez un scandal ....pentru ca altfel nu pot face concurenta lu' DD.
Fanta
RDI Team
De ce trebuie un scandal?
Eu am mai zis - adu niste Fete ( Bebeluse ) si mai vedem ce audienta
are emisiunea. Dar ma gandesc sa nu le tulbure gandurile moderatorilor.
Mai fac un dans mai o rotatie pe masa aduci o bara - adica le zici la fete:
Fetelor Dans La Axa Polara - si pe Montura Polara.
Se mai apleaca - mai schimba si ele polaritarea:
ba verticala, ba orizontala si chiar si circulara
:-)
satenicu
11-05-2009, 16:22
Pana dupa deplasarea in Austria nicio emisiune.Adio Ilfov Tv.S-ar putea sa se mute pe un canal al carui nume nu pot sa-l dau(UTV).Deci emisiunea se va transforma in una muzicala. :-D
Uite niste subiecte incendiare :
1)teste HD pe amos in pachetul lui boom
sau
2) aparitia echosmart HD pe piata romaneasca
perspective si realitati
Primul deja tinde catre SF si emisinea se vrea una realista.
Cel de-al doilea probabil ca intreseaza destul de putina lume
De cateva ore pe if Tv este o poza de pe un PC cu sigla postului si textul "Descopera localitatea ta - Redescopera televiziunea". O sa mai fie diseara emisiunea si daca da pe ce post ca acesta se pare ca s-a inchis.
Militianu
11-05-2009, 18:51
Eu zic sa o facem in direct si reluare in fiecare vineri de la terasa la "Finu" ca este mai interesanta , nu.
:lolsign::beer:
Eu cred ca emisiunea trebuie sa ramana in aceleasi limite (tehnice) , nu trebuie sa vedem telenovele sau scandaluri . Deja are telespectatori fideli asa putini cati sunt ei.
Asa ca diversiune, poti sa zici ca-l aduci pe KB in platou si sigur vei depasi nivelul de audienta, implicit blocarea forumului. :lol:
Succes si in seara asta!
KingBlana
11-05-2009, 20:27
Eu vin doar pe bani grei , gratuit doar la Brava TV , la dat lectii de bucatarie :) LOL . Am niste retete de mistret la rotisor cu verde de Paris de moare lumea .
Si eu nu vin sa discut despre clone , receivere de 2 lei vaporul , si chestii pe care Fanta le-ar promova mai degraba decat produsele brainiace .
mesteru222
11-05-2009, 20:54
pe net este ok.................
http://img135.imageshack.us/img135/4756/57393943.png (http://img135.imageshack.us/my.php?image=57393943.png)
pe satelit invatam sa citim.................
http://img12.imageshack.us/img12/1102/82104664.jpg (http://img12.imageshack.us/my.php?image=82104664.jpg)
garlic_dog
11-05-2009, 21:44
Deci?:gossip:
pe satelit ajunge imaginea mai greu ca e mai mare distanta :lolsign:
sau se pregateste si pe DACA TV o transmisie in HD
:lol:
oricum inca mai asteptam
garlic_dog
11-05-2009, 21:52
Eu zic sa o facem in direct si reluare in fiecare vineri de la terasa la "Finu" ca este mai interesanta , nu.
:lolsign::beer:
Da chiar, bre, n-aveti si voi un treige sa transmiteti in direct si in reluare de la terasa aia (dau eu cu crucea peste ea) mult laudata ?:???:
mi-am luat gandul de la emisiune ca a inceput stargate pe AXN-SFI
vladcarama
11-05-2009, 22:33
Ne-am lins pe bot shi cu emisiunea acea:bangin:sta...
Va spun doar atat :
IF TV nu va mai emite pe satelit, voi face la IF doar o emisiune dedicata ilfovenilor.
Emisiunea se va muta din luna iunie la .... U TV.
Asta e...mai multe detalii in curand.
Fanta
Militianu
12-05-2009, 08:19
Si va fi in direct de la " Finu" :kicking: cu muzica de rigoare......:serenade:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.