PDA

View Full Version : Bad news !

Fanta
28-04-2009, 16:13
Azi am avut o intalnire cu patronul postului IF TV si m-a anuntat ca are platit uplink pe satelit doar pana la sfarsitul lunii mai , iar pe viitor intentioneaza sa faca distributia doar prin reteaua proprie de cablu.
Asa ca este posibil sa ajungem la emisiunea cu numarul 20 , iar paoi sa fim nevoiti sa ne cautam un alt "cuib".

Fanta
RDI Team

isr2002
28-04-2009, 16:20
Mi-ar parea rau sa se intrerupa .

SVision
28-04-2009, 17:06
Azi am avut o intalnire cu patronul postului IF TV si m-a anuntat ca are platit uplink pe satelit doar pana la sfarsitul lunii mai , iar pe viitor intentioneaza sa faca distributia doar prin reteaua proprie de cablu.
Asa ca este posibil sa ajungem la emisiunea cu numarul 20 , iar paoi sa fim nevoiti sa ne cautam un alt "cuib".

Fanta
RDI Team

Desi nu-l am la suflet pe Dan Senzationescu in Direct , poate reusiti sa ajungeti la o intelegere pentru DDTV ! Si asa are mai mult reluari de pe OTV , insa sta bine la acoperire ... DIGI TV si Cablu RCS-RDS !
Ar fi o varianta ... !
Poate sunt si alte variante mai acceptabile ...
Pentru 2 ore saptamanal , pe un post oarecare , nu cred ca ar fi vreo problema ...

horatyu
28-04-2009, 17:47
Desi nu-l am la suflet pe Dan Senzationescu in Direct , poate reusiti sa ajungeti la o intelegere pentru DDTV ! Si asa are mai mult reluari de pe OTV , insa sta bine la acoperire ... DIGI TV si Cablu RCS-RDS !
Ar fi o varianta ... !
Pentru 2 ore saptamanal , pe un post oarecare , nu cred ca ar fi vreo problema ...

la otv nu ai loc in orarul 19-3 dimineata

poate ar merge pe DDTV sau pe cosmos tv ca doar sunt bune si alea

*Victor*
28-04-2009, 18:02
Ar fi o varianta ... !

la otv nu ai loc in orarul 19-3 dimineata

poate ar merge pe DDTV sau pe cosmos tv ca doar sunt bune si alea
....................

Militianu
28-04-2009, 18:03
Cosmos tv este de muzici, de ce nu la TVR?:biggrin: S au la B1 s au Prima tv? :gathering:

SatWien
28-04-2009, 19:29
Sunt multe variante, dar din pacate toate sunt pe bani:
Alpha TV, Flux TV, Dambovita TV, U TV etc, etc.

Ideea e cum sa fie acoperite macar partial costurile. Prin promo-uri pentru diverse firme din domeniul satelitilor?

Medox
28-04-2009, 21:09
In cel mai rau caz se improvizeaza un studiou si cu o camera relativ buna (poate chiar hd) s-ar putea face un live stream. Si asa multa lume apuca doar inregistrarea.

Un "uplink"/stream marca RDI nu ar avea nevoie de publicitate, nici de un program strict.
Asta pana se gaseste alt canal...

Si visand putin... de ce nu un stream permanent? RDI NetTV
Asta putin la negru, ca sa fie mai interesant :eat: ... cu program de genul: de la ora x la y -> live zapping, difuzand niste canale mai exotice, apoi emisiunea, etc.

Da, ar fii nevoie de un server si o banda buna, dar dupa cum ziceam... "visand" :)

fvs1972
30-04-2009, 07:49
Pt. @SatWien: Dambovita TV si Flux TV nu mai sunt pe satelit.

Scorpio
04-05-2009, 18:45
Facem antene terestre, gasim o varianta de transmisie on-line, se gasesc variante pana una-alta.
RDI TV must go on, parafrazand o melodie de-a lui Frederică Mercur şi a formaţiei "Regină".

garlic_dog
04-05-2009, 19:31
Chiar, mai baieti, de ce nu o punem de o emisie DVB-T?

Am sparge "peaţa"!!

:gossip:

Sp@rtacus
04-05-2009, 19:45

Fanta
RDI Team
Te sun maine dimineata, AM CEL PUTIN TEORETIC O SOLUTIE, DAR TREBUIE SA APELEZI SI LA AJUTORUL UNUI SFETNIC DE TAINA :-D:-D:-D.

PS.: Mi-am adus aminte acum si de o solutie de back-up :-) vorbim maine :-)

KingBlana
04-05-2009, 20:19
O emisie pirat pe Digi cu pid-uri ascunse ca si ITV HD ? :)

ID : Service 13 , piduri ascunse si neautomate , clientii obisnuiti vad : Nu aveti acces sa vizionati acest canal :)

Anonimul
05-05-2009, 08:44
Sunt multe variante, dar din pacate toate sunt pe bani:
Alpha TV, Flux TV, Dambovita TV, U TV etc, etc.

Ideea e cum sa fie acoperite macar partial costurile. Prin promo-uri pentru diverse firme din domeniul satelitilor?

Flux Tv,nu mai exista..de anul trecut a sucombat..iar Dambovita Tv din cate stiu nu mai emite prin satelit..In ce priveste Alpha Tv, care dintre ele cea din Bucuresti sau din Ploiesti? Nu de alta dar a doua nu mai emite prin satelit..