View Full Version : Emisiunea 14 azi la ora 21.00 pe IF TV
Emisiunea 14 azi la ora 21.00 pe IF TV
Din pacate 007/ro nu va fi prezent in emisiune , dar Satenicu ne promite o prezenta de exceptie !
Azi nu vom mai discuta despre un subiect anume , ne vom canaliza atentia pe cerintele dvs , asa ca va rog sa nu ezitati sa postati intrebari dintre cele mai diverse.
Fanta
RDI Team
If Tv nu intra unde mergea pana acum (16E 11513 V 29950 3/4). Este de la oala mea sau este altceva ???
Merge la cineva ?
A trecut demult pe Sirius
http://img9.imageshack.us/img9/9098/image03102029ch120.jpg
Sirius 4.8°E 12685 V 4444-3/4
Datorita faptului ca nu vine 007/Ro si pentru ca toata media este cu ochii pe cazul Becali am hotarat sa aman aceasta emisiune pentru lunea viitoare.
Fanta
Uffffff, multam, uitasem, merge.
Datorita faptului ca nu vine 007/Ro si pentru ca toata media este cu ochii pe cazul Becali am hotarat sa aman aceasta emisiune pentru lunea viitoare.
Fanta
E mai bine asa ... 13 in reluare pentru cei care au pierdut emisiunea !
14 ... saptamana viitoare .
*Victor*
06-04-2009, 21:07
Am pus pe If TV chiar cu 5 minute īnainte să īnceapă emisiunea şi constat că e reluarea de data trecută. Mai bine lăsaţi muzică. Era o gagicuţă bunuţă mai īnainte.
@Fanta, bagă un pronostic la Otopeni - FC Braşov, că trecusem doar 8 meciuri pe etapa asta şi n-ai loc īn cutia poştală!
http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=95449
Mai remarc faptul că reluarea a īnceput la fix!
Cine se uita la emisiune sigur nu avea nici o legatura cu Becali...
Oricum - pacat!
ca sa dispara ghinionul din emisiune s-a difuzat de 2 ori 13 :sad:
Mayerling
13-04-2009, 14:50
ca sa dispara ghinionul din emisiune s-a difuzat de 2 ori 13 :sad:
Sunt curios daca azi ca e data de 13 , se va tine emisiunea .
Emisiunea se tine doar ca e o inregistrare chiar daca scrie DIRECT.
iar azi datorita faptului ca Penescu a fost arestat,emisiunea se amana pt lunea viitoare,cand datorita faptului ca e luni dupa Pasti ,se va amana pt. lunea viitoare.
Emisiunea de ieri a fost amanata deoarece ne-am mutat intr-un sediu nou.
Vom avea un nou studio , mai mare si mai incapator unde vom putea testa mai usor aparatura destinata receptiei tv prin satelit.
Fanta
felicitari pentru sediul nou si daca vom avea imagine si sunet de calitate totul va fi ok
Militianu
14-04-2009, 10:33
Emisiunea de ieri a fost amanata deoarece ne-am mutat intr-un sediu nou.
Vom avea un nou studio , mai mare si mai incapator unde vom putea testa mai usor aparatura destinata receptiei tv prin satelit.
Fanta
Adica la 5 minute de casa :scooter: mers cu masina :biggrin:
As avea si eu o intrebare pentru invitatii emisiunii de azi in reluare: cum se seteaza un LNB full HD? Si daca da, este mai performant decat un televizor HD? Sa raspunda Satenicu in direct la reluare, in pauza dintre reclame.
satenicu
14-04-2009, 14:21
Deci,din pacate netestand decat LNB-uri HD ready,nu pot sa precizez.In orice caz un LNB HD ready nu poate receptiona un semnal RF de HD pentru ca sunt prea multi pixeli in semnalul respectiv care necesita o viteza de transmisie foarte mare ,ceea ce face ca LNB-ul sa se incinga si pana la urma sa se arda.
La a doua intrebare raspunsul este - DA
LNB-ul full HD este mai bun decat un televizor HD deoarece
1.Este mult mai mic decat un telvizor HD si deci mai transportabil
2.Este mult mai ieftin chiar daca e full HD
3. Consuma mai putin
4.Poate sa ploua pe el si sa nu se arda,ceea ce nu se poate spune despre un telvizor HD
Deci numai avantaje.
P.S.
Am aflat cum se seteaza LNB-ul HD.
Pe conexiune seriala cu ajutorul unui calculator prevazut cu Ubuntu
P.S.2
Atentie sa nu confundati.LNB-urile HD ready au capul rosu
http://www.satshop.tv/images/product_images/popup_images/676_0.jpg
cele full HD au capul maro
LNB-ul HD ready are zgomot de 0.1 dB
iar cel full HD trebuie sa aiba maxim -0.2 dB zgomot ca sa ai imagine HD.Daca n-are -0.2 dB imaginea va aparea upscalata
satenicu
14-04-2009, 15:06
Si de asemenea,extrem de important.Daca antena nu e HD nu veti avea decat imagine 720i.
Uite eu mi-am luat antena HD si se vede perfect.
http://i45.photobucket.com/albums/f68/satenicu/antena.jpg
P.S.
Mai am de vanzare 3 buc.
Una e la Zgrongy si o foloseste cu DM 800.
Eu am pus Kaon KSF 200 si am imagine HD prin adaptor de la RS 232 la HDMI
satenicu
14-04-2009, 16:32
Si totusi inca nu pot sa vad 1080p pentru ca imi mai trebuie mufe F-HD si cablu RG6-UHD
am inteles, daca va fi transmisie in reluare azi (avind in vedere personajele care si-au facut de lucru la mutarea postului) sunetul, daca va fi, o sa fie in direct ?
Dom'le, ce inseamna sa ai analizor spectral profesional, poti sa dai niste raspunsuri ca la Academie. Documentat, complet, pe intelesul tuturor. Cred ca imi cumpar si eu un analizor rectal ca prea le zici ca din carte.
Dar instalatori HD se gaseste?
satenicu
15-04-2009, 14:27
Dom'le, ce inseamna sa ai analizor spectral profesional, poti sa dai niste raspunsuri ca la Academie. Documentat, complet, pe intelesul tuturor. Cred ca imi cumpar si eu un analizor rectal ca prea le zici ca din carte.
Kroky!
Nu rata oferta
Ti-am gasit analizor rectal wireless
Iote
http://www.fiberscope.net/servlet/the-119/HANDHELD-WIRELESS-VIDEO-BORESCOPE/Detail
Cam periculos wireless... macar la ala clasic tragi de fir sa-l scoti, ca la bilele placerii.
ai, bre, are si analizor de gaze incorporat ?
satenicu
20-04-2009, 11:37
Dar instalatori HD se gaseste?
Ei bine o sa fi uimit.
Eu sunt unul dintre instalatorii HD.
Da tre sa beau o bere inainte ca sa fiu HD ready :-D
satenicu
20-04-2009, 11:38
ai, bre, are si analizor de gaze incorporat ?
Ce analizor de gaze dom'le,ca nu e pentru RAR
In emisiunea de asta seara invitatii emisiunii ne vor prezenta noua razatoare profesionala V-10 (HD).
garlic_dog
21-04-2009, 17:59
Acuma, pe bune si fara vraji, mai are rost sa punem antenele pe IfTv?
Meaning tonight.
garlic_dog
21-04-2009, 18:00
Acuma, pe bune si fara vraji, mai are rost sa punem antenele pe IfTv?
Meaning in the next ...ure.
garlic_dog
21-04-2009, 21:08
In emisiunea de asta seara invitatii emisiunii ne vor prezenta noua razatoare profesionala V-10 (HD).
...model proaspat incercat de mine, adica oroshigane.
Pour les "connaisseurs"...
KingBlana
21-04-2009, 22:46
Adevarul , garlic dog , e ca pierzi 10 ani din viata si 3 zerouri din cont in timp ce apesi in lista de canale pe IfTv si motorul merge la Sirius .
Daca crezi ca e prea complicat pentru tine sa prinzi Sirius , iti recomand o antena UIF . sa te uiti la TVR1 .
garlic_dog
22-04-2009, 09:10
Adevarul , garlic dog , e ca pierzi 10 ani din viata si 3 zerouri din cont in timp ce apesi in lista de canale pe IfTv si motorul merge la Sirius .
Daca crezi ca e prea complicat pentru tine sa prinzi Sirius , iti recomand o antena UIF . sa te uiti la TVR1 .
Ok, trimite-mi linkul...
satenicu
22-04-2009, 18:01
De la sefu' citire: Luni e emisiune.
satenicu
27-04-2009, 17:30
Idei de subiecte.Despre ce ati dori sa se discute in emisiunea de asta seara
Uite un subiect, destul de punctual :configurare modem Speedtouch furnizat de Romtelecom. De ce? Pentu ca sunt multi care-l folosesc si au probleme in cofigurarea lui.
De exemplu eu acum ma chinui de 2 ore sa setez firewall-ul si nu reusesc decat sa-mi blochez accesul la net, accesul la servere cccam etc.. Parca vad ca ma bag tare in el si iar pierd emisiunea din seara asta.
Succes.
Idei de subiecte.Despre ce ati dori sa se discute in emisiunea de asta seara
nea nicu,zau as vrea daca se poate o discutie despre programe exotice pe satelit gen ctc de pe yamal 100est sau e.tv pretoria de pe 68.5est s.a.m.d.sau sa aduceti un qbox hd sa-l vedem la lucru
IF Tv se vede cu freeze-uri foarte enervante, cu toate ca am semnal rezonabil. E din upload, sau trebuie sa mai umblu eu la antena?
garlic_dog
27-04-2009, 21:44
Vreau sa-l rog pe american prin @satenicu pe care il umplu cu multumiri, sa ia legatura cu mine... putem. Alooo Chocago bulssssssssssssssss..
garlic_dog
27-04-2009, 21:45
Vreau sa-l rog pe american prin @satenicu pe care il umplu cu multumiri, sa ia legatura cu mine... putem. Alooo Chicago bulssssssssssssssss..
Si prin Austrica cand ne mirosim picioarele?
De ce nu faceti o emisiune numai despre placi ?(ss1, ss2, ss2 hd etc) cu tot ce tine de ele ??
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.