View Full Version : emisiunea nr 11 unde? pe ce satelit?
unde vedem continuarea emisiunilor rdi,ca pe 16 est so dus transponderu cu if tv
garlic_dog
23-02-2009, 19:08
...gata sfaraiala, no more AKTA, no more if?:baloon:
Macar sa aduca cineva inregistrarea sa o pun pe http://faq.romsoftnet.ro/rditv sa o poate viziona toata lumea :hug:
*Victor*
23-02-2009, 21:16
Grupul de telespectatori fideli solicită conducerii prezentarea poziţiei oficiale privind emisiunea din seara asta!
Va fi sau nu va fi? Asta e-ntrebarea.
Unde esti nea nicule??
Baga parametrii de receptie, da o stire ceva, nu ne mai lasa in ceata sa ne punem singuri intrebari !!
nici pe telefon nu pot sa il prind pe Satenicu
cred ca e in afara bucurestiului prin voluntari si l-a sechestrat Militianu la o sticla de vin pe care premeditat a luat-o pentru emisiune :lolsign:
Se pare ca nici pagina web al IFtv nu ne ajuta sa gasim raspunsul !
:targa:
Militianu
23-02-2009, 22:30
Din cauze care tin de unele imprejurari in aceasta seara nu a mai fost emisiunea RDI TV
Din cauze care tin de unele imprejurari in aceasta seara nu a mai fost emisiunea RDI TV
Cred ca de vina este Vinul ..... :toilet:
satenicu
24-02-2009, 08:48
Si eu am incercat ieri sa-l prind la telefon pe domnul Mihai Barbu(el patron) dar nu raspundea la telefon.
Oricum
El moderator principal(alias 007) are un abcces la masea si nu venea la emisiune,iar eu singur nu fac emisiune ca sunt fricos :-D
P.S.
Mesaj catre don derector de If TV(Daca tv- in romana)
Nea Mihaie am auzit ca e tare convenabil sa emiti prin uplink-ul Telenor din Sofia.Baga o intrebare la Costi Costita(numarul lui Costi poti sa-l iei de la Nirolf care e fan al lui Costi :-D )
Acu pe bune, e foarte ieftin(asa am auzit).
garlic_dog
24-02-2009, 08:49
Si eu am incercat ieri sa-l prind la telefon pe domnul Mihai Barbu(el patron) dar nu raspundea la telefon.
Oricum
El moderator principal(alias 007) are un abcces la masea si nu venea la emisiune,iar eu singur nu fac emisiune ca sunt fricos :-D
Vezi Satenice daca nu m-ai chemat din timp. Faceam un show de cadea RDI-ul pe spate.
Vezi Satenice daca nu m-ai chemat din timp. Faceam un show de cadea RDI-ul pe spate.
pana una alta si fara show a "cazut" if tv de pe satelit :lolsign::haha::drunk:
satenicu
24-02-2009, 12:27
Pai pune un skype si o camera pe calculator sau vin-o incoa la o emisiune
garlic_dog
24-02-2009, 12:41
Pai pune un skype si o camera pe calculator sau vin-o incoa la o emisiune
Oooooo!! @satenicu stie si morse. Si este pline de aschii de otzel. Carbon.
satenicu
24-02-2009, 13:50
Oooooo!! @satenicu stie si morse. Si este pline de aschii de otzel. Carbon.
Du-te si cereti iertare la doamna Carmen azi de Dragobete ca iar mi-a zis ca numai pilitura face de cand ai prelucrat-o la cald :-D
garlic_dog
24-02-2009, 20:56
Du-te si cereti iertare la doamna Carmen azi de Dragobete ca iar mi-a zis ca numai pilitura face de cand ai prelucrat-o la cald :-D
Habar n-ai ce fericita este Carmen (http://say.expressivo.com/cGlO8Qok) acum. Si pilita, si multumita. Si eu.
Aaaa!!! Dildoul pe care i l-am facut cadou ( ala cu miez din neodim) este totul pentru ea. In absenta mea.
Hai noroc!!
SAFETRON1
26-02-2009, 01:09
Domle faina emisune , acum m-am uitat pe inregistrare , satenicu a fost senzational , a vorbit toata emisiunea credeam ca nu se mai opreste , agentul secret inmarmurise datorita formei de zile mari in care se afla colegul sau de platou ........si toate acestea au fost transmise intr-un standard nou de compresie , de-a dreptul senzational , cu 50 de ani inaintea vremii sale , intreaga inregistrare are doar 1 kb.:group:
@SAFETRON1 asta se intampla cand iti programezi receptorul sa inregistreze ceva si dispare transponderul de pe satelit :D:cheers:
garlic_dog
26-02-2009, 10:09
Domle faina emisune , acum m-am uitat pe inregistrare , satenicu a fost senzational , a vorbit toata emisiunea credeam ca nu se mai opreste , agentul secret inmarmurise datorita formei de zile mari in care se afla colegul sau de platou ........si toate acestea au fost transmise intr-un standard nou de compresie , de-a dreptul senzational , cu 50 de ani inaintea vremii sale , intreaga inregistrare are doar 1 kb.:group:
Stimate domnule domn: am folosit o rata de compresie de 1 la 10000000000 tocmai pentru a putea tota lumea sa descarce, in conditiile economiei globale, intreaga emisiune. Time is money, nu?
Deci dupa dezarhivare veti obtine un minunat fisier de circa 2,8 Tb suficient pentru orice aplicatie HD+.
Succesuri!!
SAFETRON1
26-02-2009, 23:15
Acum serios vorbind , nu s-a concretizat nicio tratativa de urcare la cer a IFTV-ului ?? ......nici un punct de vedere "cat de cat" oficial??
IfTv parametri receptie -
satelit Sirius 4.8E 12685 V 5925 5/6
gobi2000
27-02-2009, 18:44
in sfarsit
multumim!:clap:
Militianu
27-02-2009, 19:40
Era bine daca baga ceva putere si ei... ca e jale....:targa:
SAFETRON1
27-02-2009, 23:09
Era bine daca baga ceva putere si ei... ca e jale....:targa:
Asa este , foarte slab transponder-ul , mie nici nu-mi intra pe multifeed , explicabil datorita FEC-ului de 5/6 , doar le trebuie banda mai multa pt a trasmite 3 posturi (Alfa Omega TV , Credo TV , If Tv si poate se va mai adauga unul ca If Tv se multumeste si cu bitrare de 1.3 mbps:mrgreen:) si nu isi permit sa o irosesca cu corectia erorilor.
Oricum si la 4 programe transmise la FEC-ul asta rezulta un bitrare nominal de 2.27 mbps pe cap de program ceea ce nu-i rau deloc.Dar din pacate nivelul de semnal lasa mult de dorit.
p.s. Asta este cel mai slab tp de pe sirius ??
deci luni seara din nou pe receptie?
Nu pot sa ma plang de transponder. Calitatea semnalului la mine e 87%.
Iar pe streamuri: video: 3.801 MBit/s, audio: 96 kbit/s.
SAFETRON1
02-03-2009, 17:55
Din motive care tin mai putin de vointa mea in acesta seara nu voi putea fi in fata televizorului pt a viziona emisiunea.Din pacate in acest week-end nu am ajuns la antena pt a rezolva problema semnalului pe tp-ul cu IF TV iar azi dimineata am plecat devreme si ma intorc abia miercuri.Pe acesta cale va anunt ca nu voi putea furniza o inregistrare a emisiunii de astazi.De aceea va rog pe cei care puteti sa inregistrati emisiunea pt a nu creea un gol in arhiva cu inregistrari pe care o doresc completa.
Mayerling
02-03-2009, 19:02
Din motive care tin mai putin de vointa mea in acesta seara nu voi putea fi in fata televizorului pt a viziona emisiunea.Din pacate in acest week-end nu am ajuns la antena pt a rezolva problema semnalului pe tp-ul cu IF TV iar azi dimineata am plecat devreme si ma intorc abia miercuri.Pe acesta cale va anunt ca nu voi putea furniza o inregistrare a emisiunii de astazi.De aceea va rog pe cei care puteti sa inregistrati emisiunea pt a nu creea un gol in arhiva cu inregistrari pe care o doresc completa.
Fac eu.Sper sa si fie emisiunea.
Mayerling
02-03-2009, 20:53
Fac eu.Sper sa si fie emisiunea.
Vai,vai vai,ce calitate tehnica,sper ca la transmisia Live sa fie mai buna,ca la asta inregistrata,e jale cu J mare.
Ptr. cei care au probleme cu transponderul, incercati sa modificati frecventa 12686, 12687 si este OK.
Bine v-am regasit. Suntem pe receptie.
deocamdata e femeia barbat care spune despre culturism multe , prima data am crezut ca ainceput emisiunea si au invitat o bebelusa dar neavand bani multi au luat una de duzina :lolsign: ,
Mayerling
02-03-2009, 21:26
deocamdata e femeia barbat care spune despre culturism multe , prima data am crezut ca ainceput emisiunea si au invitat o bebelusa dar neavand bani multi au luat una de duzina :lolsign: ,
E reluare mooo,ca am mai vazut-o de vreo 2 ori,si chiar credeam ca nu are saraca alte tzoale,apoi am vazut ca e reluare.
Si parca e dubla campioana nationala,asa ca nu rāde de ea,ca te "face" in 2 timpi si 3 miscari.
fac si eu haz de necaz , ca la asemenea fizic merita sa fie moderator pe rdi sa se puna cu unii mai fiorosi de pe aici care fac spam :lol:
vladcarama
02-03-2009, 21:44
Despre ce va fi emisiunea de azi? De ce tac moderatorii..??
ce gluma buna o reluare :))
vladcarama
02-03-2009, 21:47
Reluareeee......:|:bored::oops::osama:
Mayerling
02-03-2009, 21:48
Gata,am scapat usor,nu mai inregistrez,ca asta e deja.
pai satenicu nu s-a incumetat a doua oara fara FANTA :lolsign:
despre moderatori vedeti si voi semnatura mea...care spune totul :evil:
Ptr. cei care au probleme cu transponderul, incercati sa modificati frecventa 12686, 12687 si este OK.
Bine v-am regasit. Suntem pe receptie.
Este valabil doar pe teritoriul Romāniei sau si pt cei de "afara" ??
:ooops:
SAFETRON1
05-03-2009, 22:20
Reluarea carei emisiuni a fost difuzata luni ??
Mayerling
05-03-2009, 23:08
Nu stiu numarul emisiunii,dar e cea in care a fost invitat directorul ifTV.
http://i302.photobucket.com/albums/nn89/gnelram/PDVD_000.jpg
Militianu
05-03-2009, 23:15
Numarul opt pentru ca am fost foarte activ :evil: si am pus numai eu intrebari ca sunt abonat la Volio firma de cablu si IFTV patronate de MB.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.