View Full Version : Emisiunea nr.9 (09.02.2009)
Ora 21.30 live pe IF TV.
Invitati :
007/Ro
Satenicu
reprezentant Peruvision
Teme de discutii :
prezentarea unor echipamente comercializate de catre Peruvision
discutii legate de module de acces conditionat si smartcarduri
(stim ca nu vom respecta aceste teme si ca discutiile vor avea ca subiect principal intrebarile primite de la voi)
Asa ca nu ezitati si puneti cat mai multe intrebari , chiar si incomode , celor din studio.
Fanta
RDI Team
... puneti ..... intrebari , chiar si incomode ,.....
bl Banu in emisiunea nr.8 a pronuntat << Dreambox >> fara sa-l salute pe KingBlana .... a fost intentionat ?? , o sa persevereze ?? :D :D :D
satenicu
09-02-2009, 17:55
Uraaa,mi-am pus dintele.Pot sa vorbesc normal la emisiune :-D
spaniolul
09-02-2009, 19:17
Gata,sunt pe 16E,momentan ma uit la digi film5!
garlic_dog
09-02-2009, 19:24
Ora 21.30 live pe IF TV.
Invitati :
007/Ro
Satenicu
reprezentant Peruvision
Teme de discutii :
prezentarea unor echipamente comercializate de catre Peruvision
discutii legate de module de acces conditionat si smartcarduri
(stim ca nu vom respecta aceste teme si ca discutiile vor avea ca subiect principal intrebarile primite de la voi)
Asa ca nu ezitati si puneti cat mai multe intrebari , chiar si incomode , celor din studio.
Fanta
RDI Team
Pe când unul ca mine o sa merite onoarea de a fi cu voi, pe programul...IFTV?, ai?
Hai, ca bani de a sta in strada Londra, nu-mi trebe...
Visavis, care va sa zica, nu era reprezentanta Samsung, pardon, Ana Helectronic?
Deci acolo am stat.
bre, daca-l mai invitati de multe ori pe satenicu va trebui sa schimbati titlul in : telenovela rdi tv .
dl. derector Isar, sa faca bine sa filmeze deplasarea antenei pe noua pozitie iar filmul sa fie prezentat in emisiune , cu surle si trimbite , bai !
*Victor*
09-02-2009, 21:41
Start show!
Militianu
09-02-2009, 21:41
Salut pe invitati :naughty:...
garlic_dog
09-02-2009, 21:51
...dăci păntru băjeţii dăn studiou...
Mutaţi oleacă, virgulă, cutiile să vă vedem la faţă. Just like ussualy.
Pentru Domnul Banu Octavian:
Vrem DX. Descris de dumneavoastră de la poEME până la X band. Trecând prin toate K-aurile.
Mulţumim domnului "plotonier"!!
Cea mai buna antena (si cea mai ieftina) pentru receiverele terestre este o sarma de 25-30 cm lungime. La mine merge pana si cu degetul pe intrare (chiar vorbesc serios).
mariust5
09-02-2009, 22:00
cartelele de sky uk se vor schimba curand , aviz uzerilor dreambox ..
garlic_dog
09-02-2009, 22:05
Bună seara. Mă însumez ca fiind căţelul de husturoi. Vreau Viasat full . Are cineva ? Mă referez in mother fucker Romania, fireşte, de vânzare. Ia să auză io un preţ!!
Şi "repetez":
Mutaţi oleacă, virgulă, cutiile să vă vedem la faţă. Just like ussualy.
Pentru domnul Banu Octavian:
Vrem DX. Descris de dumneavoastră de la poEME până la X band. Trecând prin toate K-aurile.
Pentru ca exista o disputa pe forum cu referire la Serial Numberul aparatelor Dreambox 800 va rog sa ne spuneti primele doua caractere de la cel care il aveti pe masa.
Offtopic:
@Fanta vezi ca nu functioneaza ok chestyia asta cu random question: nu am uitat adunarea, impartirea... . Am scris ca 2-1=1, 19x1=19... de vre-o 6 ori si nu le-a recunoscut.
satelescu
09-02-2009, 22:15
Hi Fanta,
Salut pe toti invitatii emisiunii din aceasta seara.E prima oara cind vad in direct RDI TV.
As vrea sa stiu de la D-l Banu Octavian si Nicu Isar care cred ca e receptorul cu cel mai bun hardware{tuner,meniu,configuratie,utilizare,etc}pe ntru receptia semnalelor de pe satelit?
cu multumiri,satelescu
..de data asta am gafat ! A inceput emisiuna fara sa fiu spectator din prima secuna !:nono:
Eu m-am oferit sa aduc invitati radioamatori care sa discute despre comunicatile prin sateliti !
Daca al meu incepe cu 8B o fi ceva de banuit sau al meu o fi vre-o versiune mai noua?
Satenicu putea s-o aduca pe colega laura andresan ati concura cu emisiunea lui capatos dp antena 1 ... Zvartoshu ar merita invitat in emisiune daca tot ati pomenit de el
garlic_dog
09-02-2009, 22:23
Vă mulţumesc frumos(c). Tuturor. Aştept invitaţia oficială în Ilfov. Până atunci voi pregăti materialele necesare.
Şi, exact, domnule Banu: Qui prodest?
Cu Viasatu' meu cum rămâne?
...fragmentul din semnătură aparţine lui Tudor George. A nu se confunda cu Gheorghe, bardul.
Din fericire nu stau in curtea ORF-ului (as deveni luminiscent noaptea) ci pe un deal, iar emitatorul este pe dealul de vis-a-vis, de aceea merge cu degetul pe post de antena. Dar in Viena se vede pe bune doar cu o sarmulita da 30 cm, verificat aproape in toate cartierele. Bineinteles exista si exceptii.
wambertos
09-02-2009, 22:24
Buna seara !
Propun sa-l invitati intr-o emisiune pe @satelescu si ,daca se poate pe Chris Mitiu de la http://www.satlex.ro/ro/meetings-tab_bucharest_2006.html
Salutare tuturor invitatilor din studio.
Pentru reprezentantul Peruvision:
Este posibil ca in viitor, Peruvision, sa aduca cartele de subscriptie, la diverse pachete/programe din afara Romaniei ?
Pentru Satenicu:
Un lnb se mai poate repara, se gasesc piese ?
Va multumesc, si la cati mai multi telespectatori pentru aceasta emisiune.
Fanta, azi nu pun nici o intrebare..oricum nu mi-ai raspuns niciodata:dontgetit:
Poate pe viitor o sa faci emisiuni in care sa dai si premii....poze cu Nicu , carduri expirate ,lnb-uri in banda Ka, decodoare d2mac etc:kewlpics:
Salutari tuturor celor de pe sticla:smile::smile:
@realsat:
Quote:
Originally Posted by nirolf http://forum.paytv.ro/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.paytv.ro/showthread.php?p=681186#post681186)
bre, daca-l mai invitati de multe ori pe satenicu va trebui sa schimbati titlul in : telenovela rdi tv .
dl. derector Isar, sa faca bine sa filmeze deplasarea antenei pe noua pozitie iar filmul sa fie prezentat in emisiune , cu surle si trimbite , bai !
tie cumva ciuda?
da, mi-e ciuda ! mi-e ciuda ca nu l-am cunoscut mai demult si ca nu-l vad prea des. norocul este ca telefonam.
@kroky:Bineinteles exista si exceptii.
daca vrei sa vezi exceptii pofteste la mine si ai sa vezi.
mutati si voi transmisia asta pe un program care se vede cat de cat decent. IF TV e un program care se vede f. rau, iar ca semnal sonor e si mai slab decat cel video.
Fanta, mai ai ceva informatii despre HD la Digi? De asta a inceput sa prezinte interes preluarea Focuss de Digi, pentru a-i folosi transponderele pentru transmisiile HD ? Se pare ca Dolce va incepe cite ceva in acest sens, dar se pare ca in mare secret.
Si tot legat de HD, stie cineva din invitati de vreun plan de extindere a transmisiei TVRHD terestru in tara?
garlic_dog
09-02-2009, 22:45
M.G.CAM-TEILE S.R.L.
Adresa:
Moldova,
Chisinau,
Telefon: 022287098 Telefon(2):
Fax: 022208342 Mobil:
Adresa web: http:// Email: Trimite mail
Domeniu de activitate ()
Descriere:
Asta e?
@KingBlana de ne pas me décevoir!
Moi Fanta , crezi tu ca mi-as permite sa ma supar pe tine ?:blush:
Dar pur si simplu nu-mi venea in minte nici o intrebare...a ba da..cand imi trimiti si mie o cartela IRd**o activa ?..doar temporar pentru teste .:whistle::whistle::whistle: Aaa si camurile alea de DIGI..ce se mai aude ?
Respecte domnu Banu...cu smerenie :)
SAFETRON1
09-02-2009, 22:54
@Fanta ai cam codicrypt pe masa ?? ......pune un prim plan pe module si prezinta-le pe fiecare:smile:
maximuss
09-02-2009, 22:54
Salut . Ce receptor e ala ? Klona de KAON dar poate avem si nu stim ce poate .
garlic_dog
09-02-2009, 23:13
DM800 ie lucru diavolulu' maică!!
Păi, pe încălzirea asta globală, ăsta mai dă şi căldură?
Tin sa-mi cer scuze. Eu am scris chestiile alea cu 1+1=2 insa puneam rezultatul la TITLE in loc sa le pun in bara de rezultat.
try2learn
10-02-2009, 19:33
DM800 ie lucru diavolulu' maică!!
Păi, pe încălzirea asta globală, ăsta mai dă şi căldură?
Sal ,
moo terminati cu prostiile ca DM 800 se incalzeste si bla bla
Daca sunt persoane incompetente sa lucreze cu un Dm luati kaon si unul sau mai multe abonamente si basta
La ce va foloseste un Dm 800 daca nu si sa il folositi ?
Luatzi de alea de pa vapor cu 10 euro si una abo si ajunge nu ?
O seara placuta
@+
try2learn
11-02-2009, 08:54
try2learn lasa-ne tu cu aburelile cu DM800:innocent:
sa speram ca DM8000 sa-si arate clasa
Sal ,
moo daca esti gugu cumpara un kaon sau ecva de pa vapor
Daca nu ai ceva care merge perfect ReelBox , Dreambox etc....
Si sa functioneze trebuie sa citesti un pic nu muran gura ce ai aici pa site asta
Asa ca ma alsi cu vrajeala de 2 lei ca nu e bun si alea alea
Bafta la conserve
@+
spaniolul
12-02-2009, 14:12
Robert!! acum chiar ca nu mai am cum sa fiu prezent in emisiune,ne despart 2200km,orcum mult succes in continuare alaturi de 007 si Nicu!! bafta!!:dracula::cat:
Cum ne lasi tu spanioluleee, te-ai dus departeee, departeee... Ai zadarnicit toate incercarile disperate ale lui Fanta de a salva emisiunea. Am auzit ca de necaz s-a dus sa-si pape averea tocmai la Las Vegas. Sarmanul Satenicu duce acum tot greul, va trebui sa vorbeasca de doua ori mai mult si mi-e frica sa nu ramana fara cuvinte.
zvartoshu
17-02-2009, 18:40
daca pe digital se vb de dx ,
apai stiti ce mi se spune mie la dx sporadic ?...
frate tu cand esti in anii de liniste , ma trezeam ba ca scri de irib2 color ba de bbcr3 , nu inteleg si nu voi intelege aceste surprize , afirmatie a unui amator ce a prins 2 cicluri ala din 89 si ala din 2000 :drool:
as fi pasionat daca ar fi pe aici un subiect de terestru pentru ca deja am materiale si multe amintiri culese de la lume .:naughty:
buna ideea cu emisiunea , astept curand sa va vad pe un stream slab de internet , macar sa ma simt pe subiect ..
'73's :clap:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.