View Full Version : Romania-Luxemburg????
Fratilor, aveti vreo idee daca nesimtitzii de la TVR vor transmite meciul pe TVRi sau nu?
Meseriashu
04-09-2003, 22:51
In direct la 18h00 CET pe TVR1 codat in PoweVU si pe TVRi liber inregistrare de la ora 21h00 CET
irishman
05-09-2003, 19:48
Daca apare un feed o sa il postam aici... asa ca :shock:
Meseriashu
06-09-2003, 18:34
a gasit careva ceva?
claudiuw
06-09-2003, 18:36
Pana acuma nimic, dar pe TVR1 inca nu a inceput meciul.
Meseriashu
06-09-2003, 18:54
da... se pare ca incepe la 18:30 CET
Ca de obicei am ramas cu sperantza shi dezamagirea !!!
Sa speram ca o sa pice POWER VU shi bulangii de la TVR nu vor mai cripta meciurile Natzionalei romanilor din intreaga lume !!!
Bafta,
zumeo
claudiuw
06-09-2003, 19:18
Mai are rost sa asteptam gasirea unui Feed sau ne uitam la reluare? :cry: :cry: :cry:
Nu vreau sa te dezamagesc dar niciodata nu am gasit un FEED unde sa vedem meciul in direct !!!
Sa dea Dumnezeu sa gaseasca cineva ceva !
Bafta,
zumeo
Meseriashu
06-09-2003, 19:24
nimic pina acum...
claudiuw
06-09-2003, 19:41
Eu pot spune ca nu am pierdut nici un meci pana acu,la toate au fost gasite feeduri, problema e ca Luxemburgul nu transmite meciul asa ca de asta nu se gaseste feed.
Hai ca nu era asha un meci spectaculos ... dar miercuri chiar ca ma apuc de fumat ! Sa ascult meciul mai rau ca la radio e chiar penibil !!!
Bafta,
zumeo
claudiuw
06-09-2003, 19:46
2-0 Pancu
@zumeo
Cum asculti meciul?
Pe net ... http://www.livescore.com/
Pe satelit ... TVR Eutelsat W2 16°E 12714 V 9913 3/4 ... e codata imaginea dar sunetul e OK !!!
Bafta,
zumeo
... scuze ! pe net la adresa de la livescore nu ai sunet ! :) ... numai pe sat ...
Bafta,
zumeo
nu ar fi trebuit sa inceapa deja retransmiterea ?
merci
oradeajar
07-09-2003, 08:09
@ prietenilor din afara tarii,
Va rog sa ma credeti, sincer imi pare rau pentru voi!!!
TVR-ul este un instrument de cea mai josnica propaganda. Clisee de genul " televiziunea tuturor romanilor", "suntem pusi in slujba romanilor de pretutindeni" sunt numai vorbe goale, propaganda pura.
Sa-i asculti pe Enachescu si Gradinescu & CO, fara sa vezi imagini, este chiar mai grav decat daca l-ai asculta pe Ilie Dobre la radio. Ineptiile debitate de acestia nu au nimic comun cu realitatea iar limba vorbita de ei seamana greu cu limba romana ( poate cu cea de "cartier"). Este groaznic!!! Acesti nerusinati "tortionari" ai realitatii pot fi contracarati numai de imagine, pe care daca ar putea ar torsiona=o si pe ea.
In rest a fost un meci anost in marea sa majoritate cu exceptia ultimelor minute ale primei reprize.
Adevaratul examen vine miercuri la Copenhaga!!!
JAR
sa-i f** in gura de bulangii de la tvr , niste mincinosi ordinari . . .
au zis ca dau retransmisia de sambata la 22.00 pe tvri si au dat din parti. azi dimineata pe la 9.30 au updatat siteul si au scris ca l-au transmis dimineata de la 9.00 .
ce televiziune de kkt !!!!!!!!
O sa le transmit un mail scurt, asta ca sa afle ca sunt niste mizerabili, care mint cu nerusinare. Alte telviziuni, cu putere mai mica financiara decat TVR (Makedonia TV sau Televiziunea Islandeza) au transmis meciurile echipelor lor nationale fara probleme.
Probabil ca daca ne punem cu mesajele pe ei nu o sa schimbam mare lucru, dar macar sa nu ne mai considere fraieri de acum incolo... Eu unul am stat pana la 2 noaptea sa vad inregistrarea meciului pe TVRi si nimic.
irishman
07-09-2003, 12:35
M-am obisnuit deja cu ideea ca tvr-ul sunt o televiziune idioata.. aproape toate meciurile de aseara au putut fi vazute fta pe satelit. Ei se justifica cu drepturile de difuzare. Ce drepturi de difuzare, nici o televiziune din Luxemburg nu a avut transmisia meciului, si daca nu au vandut transmisia meciului, de ce nu l-au lasat fta? Dobitoci, sau poate sperau sa faca audienta pe TVRi in reluare.... dar din pacate cineva a uitat sa apese record in timpul meciului si de aceea nu a fost nici pe international. RUSINE
Le-am dat un mesaj destul de dur. Stiu ca mi-am pierdut 10 minute din viata cu unii ca ei, dar poate ca, in prostia si lentoarea lor or sa se gandeasca mai bine data viitoarea cand mai fac lucrul asta.
Ar trebui sa o lase mai moale cu unele emisiuni prafuite si sa iti tina cuvantul atunci cand programeaza o emisiune. Macar atat...
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.