View Full Version : RDI TV in exlusivitate la Digi TV ?
Pe 1 februarie 2009 AKTA va renunta la transponderul de pe 16E iar canalele regionale de pe ale TP trebuie sa se ......reorienteze .
Azi am purtat primele discutii cu Digi TV si exista posibilitatea ca acest canal sa apara in grila acestui operator DTH.
Va tin la curent,
Fanta
RDI Team
Mama mia, RDI TV in acoperire europeana. De-acum o sa-l vad pe satenicu la costum si cravata cand mai vine la emisiune. :)
Militianu
21-01-2009, 10:18
O veste buna, sper sa se concretizeze sa nu mai apara acele frezee pe ecran si am o rugaminte Robert intai si intai faceti un reglaj la sunetul ala oribil care se aude ca dracu mai ales atunci cand vorbiti toti odata.
satenicu
21-01-2009, 11:08
Ma duc sa-mi duc costumul la curatat si vineri ma duc sa-mi repar dintele spart.
Sp@rtacus
21-01-2009, 11:20
Hopa, no in sfarsit o veste brici... @Fanta cum ai reusit sa dai de sfatuitorul de taina ca nu reusesc de vreo saptamana sa dau de el? :geek:
Într-adevăr pare o idee bună. Paradoxal, pentru mine nu e o veste grozavă întrucât din cauza blocurilor nu prind nimic în vest cu excepţia hispasat. Oricum mai rămân şi alte posibilităţi de a vedea emisiunea.
spaniolul
21-01-2009, 11:35
...şi Spanioul bărbierit că ras îi dau satisfacţie lui Blănel.
Eram venit de pe drumuri,Craiova-Alexandria,obosit,daca trece pe 1W vin la 4 ace fresh!!!:notworthy:
ambasadorul
21-01-2009, 12:10
asta da veste buna !
speram ca se concretizeaza ! FELICITARI ! s-a terminat si cu DAN SENZATIONESCU ! :clap:
...sa nu mai apara acele frezee pe ecran...
Te referi la "freeze" sau la freze? Ce-i drept, am vazut si eu ceva suspect la anumite freze.
demon4uu
02-02-2009, 11:52
Pe 1 februarie 2009 AKTA va renunta la transponderul de pe 16E iar canalele regionale de pe ale TP trebuie sa se ......reorienteze .
Azi am purtat primele discutii cu Digi TV si exista posibilitatea ca acest canal sa apara in grila acestui operator DTH.
Va tin la curent,
Fanta
RDI Team
azi e 2 FEB. if tv inca e pe 16E...sau razgandit astia de la AKTA si pastreaza TP.:homestar: ??? if tv se muta pe 1W sau nu ??asteptam raspuns Fanta
A spus in emisiunea de saptamana trecuta ca datele problemei s-au schimbat si if tv o sa ramana la 16 est.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.