View Full Version : Criza de idei ! Help !
Pentru emisiunea de luni doream sa va pregatesc o mare supriza , dar din pacate invitatul meu nu se afla in tara in aceste zile.
Tocmai pentru ca sunt in pana de idei am la voi doua intrebari :
-ce sa discutam in aceasta emisiune
-ce ati spune daca aceasta emisiune ar fi dedicata hobby-stilor in mod special , motiv pentru care as dori sa am in studio alaturi de invitatul meu permanent (007/Ro) as dori sa am alaturi si doi useri RDI.
Daca aveti un subiect ce credeti ca merita abordat si mai mult , puteti sa-l dezbateti live va astept la emisiunea de luni seara.
Fanta
spaniolul
10-01-2009, 20:18
Un subiect ar fi grilele operatorilor si preturile [pentru comparatii]
Altul...noua oferta Boom si restul....om vedea luni seara inainte sa intram live,se vor mai aduna idei pana atunci,cum am vorbit si la telefon luni seara sunt in studio!
KingBlana
10-01-2009, 21:11
Fanta nu adu pe toti clownii ! Iar il aduci pe capsunar ? Pana mea , esti grav .... Inspiratia ta este la minus infinit .
Ideea e sa ridici standardul emisiunii cu invitati seriosi si subiecte pertinente si intereseante , nu sa aduci toti figurantii sa debiteze ineptii . Nu vrea nimeni sa concurezi OTV-ul . Incearca sa-l concurezi pe Dr.Dish ...
Adu vreo zece 007 , cauta si(-i) vei gasi .
spaniolul
10-01-2009, 21:22
Fanta nu adu pe toti clownii ! Iar il aduci pe capsunar ? Pana mea , esti grav .... Inspiratia ta este la minus infinit .
Ideea e sa ridici standardul emisiunii cu invitati seriosi si subiecte pertinente si intereseante , nu sa aduci toti figurantii sa debiteze ineptii .
Adu vreo zece 007 , cauta si(-i) vei gasi .
Ms,pentru compliment!
spaniolul ar trebui sa mearga la DDTV, la o emisiune DDD in reluare.
i s-ar potrivi mai bine.
spaniolul
10-01-2009, 22:50
spaniolul ar trebui sa mearga la DDTV, la o emisiune DDD in reluare.
i s-ar potrivi mai bine.
Abia acum te-ai trezit? iar ai visat urat! incearca niste morfina combinata cu heroina,poate adormi definitiv!
gabrield
11-01-2009, 09:45
Eu as vrea sa vad la emisiune si ceva practic.
De exemplu cum se instaleaza o antena, de la a la z.
Nu cred ca e greu de facut si ceva educatie, daca nici un post tv nu face.
...ar fi interesant si o prezentare practica....am vazut multe tv-ui conactate cu receptorul prin RF...sunt destui care nu fac diferenta intre RF, CVBS, RGB, YC...si habar nu au ca tv-ul lor le poate oferi o imagine mai buna facand niste simple conexiuni/setari...
spaniolul
11-01-2009, 11:05
ca idee eu ccconsider ca cei care se uita la emisiune s-au saturat de preturi de boom de comparatii de istorie si alte minuni.As vrea sa-l vad la emisiune pe
membrii rdi de factura lui satelescu si a altora din cluj care se lupta cu ASTRA2D , as vrea sa aud de cei care se ocupa de receptoare obisnuite gen kaon , opticum, humax si cred ca nu sunt singurul.In nici un caz nu ma intereseaza aberatiile unor instalatori frustrati care posteaza pe 3-4 forumuri doar sa prosteaca lumea:drunk:
Sti ceva? prostiti-va singuri atunci ....!
@Fanta,sorry nu mai vin!!!
"Posturi Tv receptionate free prin satelit - O alternativa la televiziunea prin cablu"
Prezentarea sistemului de televiziune prin satelit.
Prezentarea unui sistem de receptie prin satelit.
-echipamente + preturi
Instalarea unui echipament.
-montarea + conectarea.
Sfaturi si recomandari.
"Cum alegem un operator DTH"
Prezentare operatori.
Sfaturi si recomandari.
*Victor*
11-01-2009, 13:28
Şi eu am impresia că această emisiune a sărit direct la clasa de „avansaţi”, uitându-i pe cei neiniţiaţi în domeniu. Sunt mulţi care ar fi interesaţi să aibă o instalaţie de recepţie prin satelit, dar nu ştiu de unde să înceapă. Pentru ei ar trebui o rubrică în care să li se explice ce e un LNB, diferenţa dintre parabolică şi offset, ce sunt programele FTA, ce e un receiver analogic şi unul digital, ce e o montură polară şamd.
Sti ceva? prostiti-va singuri atunci ....!
@Fanta,sorry nu mai vin!!!
Acum pe bune: ce rost are acest rol de copil ingamfat? Daca intradevar esti baiat destept si simpatic, atunci nu renunti la invitata lui Fanta numai din cauza a 2-3 reactii negative de pe forum, ci te duci in emisiune si faci un show de care toti ramanem cu gura cascata si murim de ciuda. In caz contrar s-ar putea sa nu ai destula incredere in sine, avand teama unui eventual esec.
KingBlana
11-01-2009, 13:38
Sincer nu ne intereseaza toti figurantii capsunari sa ii vedem intr-o emisiune care se vrea as in domeniu .
Vrem o emisiune PROFESIONISTA , gen Dr Dish TV , si nu cred ca Dr Dish invita gugumani sa discute despre platile de la Kabel Deutschland .
RDI a inceput ca un forum de satelit si hack , nu ca un forum de DTH , deci nu ne intereseaza subiectul DTH , si nici frustratii care isi plang in pumni din diverse motive .
Pe mine m-ar interesa sa ii vad in emisiune pe 007 , satenicu (versiunea vorbareata , NU CEA MUTA) mihaip , satelescu , chooleen , first zipper , SatWien , ruk22 , ermethic, Kroky , Altxro etc .
Nu zăvzăci .
Cei care nu sunt din Bucuresti se pot contacta pe Skype , cu webcam si voce .
Azi am vazut si eu bucati din emisiuni pe trilulilu. Cred ca emisiunea nu ar trebui sa dezbata un singur subiect pe toata durata emisiunii ci sa aiba mai multe rubrici care vor atinge subiecte din diverse teme pa parcursul a mai multe emisiuni.
Rubrici ar putea fi :
1. ABC satelit rubrica de initiere LNB, parabole , cabluri , receptoare, televizoare
2. Universul Dreambox se discuta despre DM500, 600, 7xxx, 800 , imagini, add-ons, mods HW
3. DTH Romania noutati despre DTH-urile romanesti , evolutie
4. Noutati sateliti noutati sateliti transpondere etc
5. Lista de programe programe noi, feed-uri
6. Televiziune HD receptoare, programe noi , televizoare, tehnologii
In felul acesta emisiunea ar deveni mai dinamica si mai usor de facut si pregatit. Nu va mai trebuie in subiect pentru 30-60 min ci subiecte de 5-10 minute. Emisiunea trebuie sa treaca de la un talk-show moderat la o emisiune cu desfasurator , cu rubrici .
Si eu am sperat ca RDI TV va fi ceva interesant. Dar pana acum cred ca doar 5 - 10 % din continut a meritat timpul petrecut in fata TV-ului. Cine falimenteaza? Cine nu plateste? Subiecte interesante doar pentru OTV.
gabrield
11-01-2009, 14:22
Multumesc pentru confirmarea ideii mele, stiam eu ca de asta e nevoie, o initiere...
Acum ramane sa vedem cine se simte in stare sa faca asta, observ ca subiectul este ocolit, desi e dorit de mai toata lumea...
.......
Vrem o emisiune PROFESIONISTA , gen Dr Dish TV , si nu cred ca Dr Dish invita gugumani sa discute despre platile de la Kabel Deutschland .
........
Eu sunt in asentimentul lui @KB . Emisiunea trebuie sa se adreseze tutror si in nici un caz catorva instalatori. Rating-ul acestei emisiuni creste numai in momentul in care se adreseaza unei mase cat mai mari de telespectatori, iar emisiunile ating un grad inalt de profesionalism .
Ar trebui intercalate filmari care nu pot fi in direct, gen : sfaturi de instalare montura HH, instalarea unei imagini, Asa Da/Asa Nu, scurte documentare despre inceputurile DVB S, etc.
Poate o emisiune in comun cu redactorii revistei TV Satelit nu ar fi chiar de neglijat.
ar trebui adaugata o parte practica emisiunilor.ar putea fi invitat cel care e mare mester in a construi monturi polare(scuzele de rigoare,numai tin minte cum il cheama),apoi ghettomen cu al sau pozitioner serial , mai era unul care dadea o solutie de reparare a motoarelor hh cu pinioane din ceasuri de apa.
Dragi useri aroganti, care nu aveti un pic de respect fata de colegii vostri de forum, dar criticati tot ceea ce se misca si dati impresia de atotstiutori! Cred ca aveti prea mari pretentii de la o redactie unipersonala si in acelasi timp nu prea va inghesuiti in fata camerelor de luat vederi pentru a da exemple de urmat. E foarte usor sa criticati si sa faceti acuzatii la adresa unora dintre noi fara sa va temeti de consecinte, dar nu e frumos. Nici comparatiile voastre interminabile facute cu emisiunea lui Dr.Dish nu prea stau in picioare, fiindca la inceputuri, profesionalismul statea departe si de la emisiunea respectiva.
Am numai cuvinte de lauda acelora dintre voi, care veniti cu idei care mai de care stralucite privind tema emisiunilor urmatoare (sper sa continue). Cred ca ar trebui mai multa initiativa, mai mult curaj din partea acelor persoane, care sunt "aproape de foc" si care au posibilitatea intelectuala si financiara de a colora emisiunea lui Fanta.
Este o emisiune despre sateliti si ar trebui vorbit de receivere, antene, cablu si instalare:
1. Receivere: problemele instalatorilor datorate crizei de receivere.
2. Antene: slaba calitate a antenelor, ceea ce creeaza probleme instalatorilor.
3. Cablu: multi instalatori au montat kilometri de cablu si DTH-urile nu i-au platit inca.
4. Instalare: pretul mult prea mic platit instalatorilor. Topul DTH-urilor codase.
5. Ar trebui dezvoltat un subiect multa vreme neglijat: problemele instalatorilor.
6. Alte probleme ale instalatorilor: clienti neseriosi, scule defecte, frig, ploaie, drumuri proaste, etc.
valentyn0_sat
12-01-2009, 11:16
Sincer nu ne intereseaza toti figurantii capsunari sa ii vedem intr-o emisiune care se vrea as in domeniu .
RDI a inceput ca un forum de satelit si hack , nu ca un forum de DTH , deci nu ne intereseaza subiectul DTH , si nici frustratii care isi plang in pumni din diverse motive .
Pe mine m-ar interesa sa ii vad in emisiune pe 007 , satenicu (versiunea vorbareata , NU CEA MUTA) mihaip , satelescu , chooleen , first zipper , SatWien , ruk22 , ermethic, Kroky , Altxro etc .
Nu zăvzăci .
Cei care nu sunt din Bucuresti se pot contacta pe Skype , cu webcam si voce .
Ceea ce doresti tu e in minoritate ,orce user RDI cred ca este bine venit la emisiune si cu siguranta are ceva sa ne spuna din experienta lui!
Pe langa instalatii satelit .. poti aduce invitati cu experienta si din alte domenii ale caror subiecte sunt discutate pe forum de exemplu:
radioamatorism ,chip tunning ,GPS navigatie .. etc!
@Fanta
Se pun multe intrebäri pe forum la unele dintre ele se räspund la altele nu .
Ti-as propune sä selectezi cele mai interesante intrebäri si sä incercati in studio sä le räspundeti.
garlic_dog
12-01-2009, 12:35
Ceea ce doresti tu e in minoritate ,orce user RDI cred ca este bine venit la emisiune si cu siguranta are ceva sa ne spuna din experienta lui!
Pe langa instalatii satelit .. poti aduce invitati cu experienta si din alte domenii ale caror subiecte sunt discutate pe forum de exemplu:
radioamatorism ,chip tunning ,GPS navigatie .. etc!
...da, da si cei de la tolba cu bancuri ar trebui invitati!
Acuma, serios vorbind, fara un desfasurator nu se poate asigura o fluenta a emisiunii. Mergeti pe invitati care sa-si prezinte propriile realizari, dialogul sa fie intre moderator si invitati ( intreaba-raspunde), intrebarile de la telespectatori sa fie filtrate si rezolvate la finalul emisiunii in ultimele 15 de minute. Montati o antena in direct sau faceti un fimulet cu o antena mai ciudata si cu reglajul acesteia, fie cu un satfinder, fie cu o scula mai serioasa. Prezentati site-uri de profil si insistati pe riscurile receptiei neautorizate. Si ideea cu interventiile in direct, via Skype sau altfel, este foarte buna.
Sau fa-ne @Fanta o programare la toti la tine in emisiune, pe rand si atunci sa vedem care si cum... Ceva de genul a luat cuvantul domnul Satenicu se pregateste Fuego sau Horatyu...etc.In emisiunea viitoare il vom avea pe X, Y si, fireste, Z...
boy2good
12-01-2009, 14:07
s-ar putea pune si poze sau filmulete cu antene montate aiurea
s-ar putea pune si poze sau filmulete cu antene montate aiurea
idea este buna , dar inainte trebue explicat cum se monteaza o antena corect ce inseamna a monta o antena corect ect...
Citesc aici multe critici din partea unor useri importanti si a-si fi curios cu ce la-ti ajutat voi pe Robert pana acum in acest proect ?
KingBlana
12-01-2009, 18:55
Cel mai bine e sa intrebati persoane care au mai facut emisiuni TV si radio , sunt cateva pe forumul asta ....
Cum se face un desfasurator , cum se calculeaza un subiect in functie de pauzele publicitare regulate , etc etc ....
In cel mai rau caz :
http://www.youtube.com/results?search_query=Dr.+Dish&search_type=&aq=f
Asa cum amintea cineva anterior, cel mai interesant subiect cred ca ar fi valul de mariri de preturi si oferte noi ale diverselor DTH autohtone:
Iar ca subiect legat de preturile DTH, incerc si eu sa vin cu noua oferta AKTA care cred ca a cam sarit calul la preturi, dar astept comentariile in emisiune:
Oferta de Echipamente
Custodie* Activare=22 EUR, ab.lunar=5.99 EUR/luna
Card AKTA activare=11 EUR, ab.lunar=5.99 EUR/luna
KIT** cumparat 80 EUR , activare= 0 , ab.lunar=5.99 EUR/luna
Receptor+card cumparate=55 EUR, activare= 0 ,ab.lunar=5.99 EUR
* se aplica in limita stocului disponibil la dealer
* nu se aplica pentru echipamentele AKTA High Definition
**KIT-ul este compus din: antena + LNB + receptor + card; pentru preturile echipamentelor, vezi pagina de Echipamente/ Instalare
Promotiile noii oferte DTH
Abonatii AKTA Satelit care opteaza pentru oricare pachet suplimentar extrabaza beneficiaza, pentru primele 6 luni, de 50% reducere din valoarea pachetelor suplimentare alese!
Activarea este gratuita pentru clientii noi cu echipament in custodie si care opteaza pentru pachetele Extra Practic sau Extra Total!
Oferta promotionala este valabila doar la semnarea unui contract pe 2 ani.
Si iata si motivatiile maririi preturilor (de rasul lumii, zic eu):
"De ce s-a modificat vechea oferta DTH?
Dupa cum stiti efectele crizei economice mondiale, care se resimt si in piata romaneasca, determina cresteri ale costurilor de operare ale companiilor.
Pana in prezent DCS a pastrat cadrul colaborarii cu clientii AKTA Satelit neschimbat, respectand astfel politica de mentinere a serviciului de televiziune prin satelit la un nivel competitiv.
Conditiile economice in continua deteriorare ne determina sa aducem modificari in oferta AKTA Satelit.
In spiritul unei bune comunicari si respectarii politicii de deschidere fata de clientii sai, Digital Cable Systems, prin serviciul AKTA SATELIT, a ales sa informeze deschis despre modificarile din colaborare care vor fi implementate incepand cu 01 ianuarie 2009.
Digital Cable Systems va continua sa imbunatateasca serviciile de televiziune digitala fara a modifica in sens major tarifele abonamentelor, serviciul AKTA SATELIT fiiind printre cele mai competitive servicii de pe piata romaneasca"
Cred ca e interesant de comentat...
KingBlana
12-01-2009, 19:18
Uplinkul IFTV trece pe la butoanele lui Max . Vrei sa ramai fara semnal si fara emisiune ? :)
mai fratilor receptia prin satelit nu se reduce la dth autotone ci la pasionatii de receptie care au inceput acum multi ani cu receptia unor canale la limita cu antene si receptoare pe care ar trebui sa le amintiti aici in emisiune, cu montarea primei antene, a primei monturi polare,iar pentru incepatori ar fi mai nimerit sa stie ce poate receptiona prin satelit,cu ce si cum se face,asta daca fanta va invita pe cineva dispus sa vorbeasca despre aceste lucruri liber si fara constringeri
KingBlana
12-01-2009, 19:25
Eu tot zic de 100 de ori ca nu ne intereseaza DTH-urile ci receptia prin satelit , dar toate lumea se face ca ploua ....
mesteru222
12-01-2009, 19:54
ca idee eu ccconsider ca cei care se uita la emisiune s-au saturat de preturi de boom de comparatii de istorie si alte minuni.As vrea sa-l vad la emisiune pe
membrii rdi de factura lui satelescu si a altora din cluj care se lupta cu ASTRA2D , as vrea sa aud de cei care se ocupa de receptoare obisnuite gen kaon , opticum, humax si cred ca nu sunt singurul.In nici un caz nu ma intereseaza aberatiile unor instalatori frustrati care posteaza pe 3-4 forumuri doar sa prosteaca lumea:drunk:
de acord..............
Lasati DTH-urile alea in pace odata... si-au primit emisiunea nu de mult.
Eu as vrea sa-l invitati pe Altxro, in special. Sa ne spuna de istoria AltDVB-ului, vazuta si programata cu ochii si degetele lui. Informatii despre eventuale versiuni noi... etc. Lucruri care privesc si pe cei cu SkyStar1/2(HD)-uri, nu doar receptoare si DTH-uri. Despre amandoua s-a vorbit deja, sa se revina dar mai tarziu.
Lasati DTH-urile alea in pace odata... si-au primit emisiunea nu de mult.
Eu as vrea sa-l invitati pe Altxro, in special. Sa ne spuna de istoria AltDVB-ului, vazuta si programata cu ochii si degetele lui. Informatii despre eventuale versiuni noi... etc. Lucruri care privesc si pe cei cu SkyStar1/2(HD)-uri, nu doar receptoare si DTH-uri. Despre amandoua s-a vorbit deja, sa se revina dar mai tarziu.
Bravo Medox :yes:
Pe MAESTRUL Altxro chiar vroiam sa-l vad.
KingBlana
12-01-2009, 21:17
Lasa ca il vei vedea in schimb pe maestrul Dreamurilor 7200 SP si antenelor de 1 metru pentru Focus in U.K. , Capsunescu San Juan Osvaldo .
spaniolul
12-01-2009, 21:26
Lasa ca il vei vedea in schimb pe maestrul Dreamurilor 7200 SP si antenelor de 1 metru pentru Focus in U.K. , Capsunescu San Juan Osvaldo .
Ca de obicei multumesc pentru compliment!
KingBlana
12-01-2009, 21:44
Lasa ca i-o "ridica" Osvaldo :)
Auzi spaniolul! Ce naiba are blanosul cu tine, de se tot leaga de persoana ta? Incepe sa devina enervant chiar si pentru unul ca mine, care nu-l cunoaste pe niciunul dintre voi.
Maine ma duc sa-i iau un interviu lui Altxro, ca prea ii duceti dorul. :)
PS. Nu se mai ocupa de placi DVB si nici nu se intrevede vreun Alt-DVB nou la orizont.
sinangel
12-01-2009, 23:35
Maine ma duc sa-i iau un interviu lui Altxro, ca prea ii duceti dorul. :)
PS. Nu se mai ocupa de placi DVB si nici nu se intrevede vreun Alt-DVB nou la orizont.
m-ai facut sa plang , chiar daca totzi 3 nu cred ca stam mai departe de 5 km unu de altul.....
as vrea sa il intalnesc odata .... sa ii strang mana , sa ii multumesc pt. ceea ce a facut...
@Altxro chiar si fara probleme legate de skystar-uri...ar fi bine sa te vedem mai des:P)
si tu trebuia sa fii in emisiunea lui @Fanta azi
Pentru problemele instalatorilor, daca sa fie dezbatute sau nu in emisiune, poate faci un poll mister KingBlana. Poate asa vede si Fanta pe cati din useri intereseaza acest subiect de doi bani.
@spaniolul
Pe tine numai asta te framanta?
Ce atata tam-tam? Ai intrat si in direct, te-a sustinut si Fanta mai mereu in fiecare emisiune, ce mai vrei? Nu ti se pare ca sari calul? Eu cred ca ajunge.
Devine enervant sa repetati intruna aceeasi problema (... problema directorului spaniol de firma cu doi angajati)
spaniolul
13-01-2009, 10:21
Pentru problemele instalatorilor, daca sa fie dezbatute sau nu in emisiune, poate faci un poll mister KingBlana. Poate asa vede si Fanta pe cati din useri intereseaza acest subiect de doi bani.
@spaniolul
Pe tine numai asta te framanta?
Ce atata tam-tam? Ai intrat si in direct, te-a sustinut si Fanta mai mereu in fiecare emisiune, ce mai vrei? Nu ti se pare ca sari calul? Eu cred ca ajunge.
Devine enervant sa repetati intruna aceeasi problema (... problema directorului spaniol de firma cu doi angajati)
Nu ti se pare ca esti prost crescut? unde dracu am zis eu ceva despre DTH-uri?,iar in alta ordine de idei,lunar platesc CAS-uri in valoare de 8500 ron,acum fa si tu un calcul cati angajati am!
Daca o tineti asa cu certuri si invidii cred ca emisiunea de la iftv o sa se termine curand.
Un reportaj despre montarea unei antene cu scule clasice (busola) la care au toti acces. Nu tre sa faci montarea unei antene in direct se pot face filmulete acasa.
Si lasati mai moale cu DREAMBOX ca mai sunt si alte conserve performante.
KingBlana
13-01-2009, 19:32
Juniorii au acces pe aceasta sectiune ?
Doar aia care sunt mai isteti :)
http://faq.romsoftnet.ro/rditv/
KingBlana
13-01-2009, 20:41
Greu de crezut ca sunt isteti daca nu sunt capabili sa butoneze un Dreambox .
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.