PDA

View Full Version : anunt important, cititi!

tutu
23-08-2003, 15:55
Cei care au conexiune permanenta la internet, o placa Skystar (eventual o cartela oficiala la vreun pachet digital), trimiteti un email pe adresa tutuhack@hotmail.com, specificind ceea ce detineti. Am o propunere foarte interesanta pt. cei ce indeplinesc aceste conditii, legata de asa numita "card sharing".

f11
24-08-2003, 10:10
Din pacate nu detin nici o cartela :cry: dar as participa si eu la experimentul tau
f11

tutu
24-08-2003, 23:03
cartelele pot fi cumparate, trimite-mi un email

radukong
25-08-2003, 08:31
Eu am asa ceva.
Dar m-ar mai interesa sa mai iau o placa SS2.
Zi care e treaba cu experimentul.

tutu
25-08-2003, 18:37
Pai treaba e ca as vrea sa ne stringem un grup care sa cumparam o cartela oficiala(la un pachet interesant, cum ar fi Canal Digital pe Thor sau Sky Italia) pe care sa o impartim prin Internet, adica mai multi sa vada acel pachet folosind o singura cartela. Va fi instalat un server(un computer conectat permanent la Intenrnet) cu cartela, ceilalti vor decoda conectindu-se la acel server. Treaba este testata, functioneaza. Grupul nu poate fi mai mare de 10-12 persoane pentru un server.

jerkoffsky
25-08-2003, 22:11
As fi interesat, am skystar 2 si sunt permanent online, broadband prin cablu. Dar abonamentul trebuie luat pe numele unuia din tara respectiva, nu?
Ar fi frumos. Oricum, sunt interesat, problema e: putem gasi atatia oameni seriosi?

barghy
25-08-2003, 22:19
Eu nu rezolv problema conexiunii pina la sfirsitul anului, dar dupa, puteti conta si pe mine.
Mai ales ca stiu ca e functionala kestia!

tutu
25-08-2003, 23:23
Abonamente ne descurcam sa luam, totul este sa ne stringem macar 10, ne hotarim pt. inceput la un pachet digital, rezolvam cu abonamentul, gasim un computer (de la 486 in sus merge) si ii dam drumul. Deci cei care indeplinesc conditiile si sunt interesati ar fi bine sa isi exprime aici preferinta pt. unul din pachetele (propun eu): UPC, Sky Italia, Canal Digital (Conax). Eu as prefera Canal Digital pt inceput.

Anonymous
26-08-2003, 08:24
La Sky Italia am eu un italian care isi va face abonament in curand (cand merge in italia). Problema mai nasoala e ca nu are linie permanenta la internet. O sa ma gandesc sa vad ce si cum se poate.

P.S. Nici eu nu am net permanent :( :( :(

tutu
26-08-2003, 15:22
De Sky Italia pot sa fac eu rost, nu e problema

hexsat
29-08-2003, 06:32
Putem incerca...am auzit si eu ca se poate...dar numai cateva calculatoare.

Am SS2, conexiune semi-permanenta, prieteni in Italia...

Sa incercam. :!: :|

ursan2003
30-08-2003, 05:09
sal baieti
intersanta propunerea
santem 2 persoane interesate {bani nu sant o problema}pe mine ma intereseaza upc dar subcriu la orice pachet care se voteaza de baieti
problema e alta INTERNETUL full access
la tarifele la care am eu internet imi cumpar abonamente la toate pachetele de mai sus si cred ca ies mai ieftin decat sa stau online nonstop
nu sant expert in retele si internet dar mam gandit {nu stiu daca este posibil sau nu}poate se poate face acest sharing prin abonamentul de 4 $
la WAP gprs ORANGE
am acest abonament la wap unlimited care este foarte limitat{nu poti navigha decat pe siteuri wap}dar pot face transfer de fisiere de pe ftp unui prieten care are si el wap unlimited
rog pe MENDARK si STAYLUS sa studieze problema eventual sa ne intalnim intr-o seara pe chat sa studiem daca este posibil{cred ca santeti si voi interesati}
as subventiona abonamentul de 4 $ pentru server eventual si un telefon
cu gprs

in speranta ca o sa facem ceva functional va urez
HAVE A NICE DAY!

mendark
30-08-2003, 20:23
salut,

as fi si eu interesat, insa propun ca pachet Sky Digital ( Anglia ).
E parerea mea cel mai bun pachet din Europa !
Totusi mai e problema ca s-ar putea ca pachetul pe care il alegem sa nu permita ca un singur DW sa poata fi folosit de toate canalele lui, deci sa fim toti limitati sa vedem acelasi canal.

Cat despre abonamentul Wap Unlimited de la Orange:
Atat intre cei care au acces la reteaua orange prin gprs ( internet ) cat si cei care au abonament WAP Unlimited pot comunica fara nici o restrictie intre ei, adica nu exista un firewall ( sunt in acceasi retea privata ). Deci
sharingul s-ar putea realiza folosind abonamentul Wap Unlimited de 4 $.
Totusi problema este ca daca am cumparat acest abonament, este filtrata orice conexiune spre exteriorul retelei orange, deci nu se poate realiza o conexiune cu un server cu ip real.

FlorinV
31-08-2003, 06:56
intrebati-l pe florin_m el a facut ceva de genul asta si este in tema dispun de internet dar cunostintele mele sunt mai sumare in setarile necesare
particip si eu cu cea mai mare placere
Apropo de sky digital la cablu nu este posibil asa ceva?Cablul este spart si contine cam aceleasi programe doar ca mai putine
sau este nevoie de placa in pc pt cablu?

rowarez
31-08-2003, 21:40
salut,

as fi si eu interesat, insa propun ca pachet Sky Digital ( Anglia ).
E parerea mea cel mai bun pachet din Europa !
Totusi mai e problema ca s-ar putea ca pachetul pe care il alegem sa nu permita ca un singur DW sa poata fi folosit de toate canalele lui, deci sa fim toti limitati sa vedem acelasi canal.

Cat despre abonamentul Wap Unlimited de la Orange:
Atat intre cei care au acces la reteaua orange prin gprs ( internet ) cat si cei care au abonament WAP Unlimited pot comunica fara nici o restrictie intre ei, adica nu exista un firewall ( sunt in acceasi retea privata ). Deci
sharingul s-ar putea realiza folosind abonamentul Wap Unlimited de 4 $.
Totusi problema este ca daca am cumparat acest abonament, este filtrata orice conexiune spre exteriorul retelei orange, deci nu se poate realiza o conexiune cu un server cu ip real.

Salut shi respect maxim Pt IDEIA LUI MENDARK Intradevar pachetul Sky Digital este cel mai adecvat primesc shi eu provocarea spuneti unde trimit banii pe ce adresa shi cat shi eventual un HOWTO cu serverul

PT CONFORMITATE ROWAREZ(CORBUT CEZAR MANASE)

tutu
31-08-2003, 22:38
cartela de sky este imperecheata cu receiverul, nu exista program care sa comunice cu cartele videoguard, deci varianta asta iese din discutie.

rowarez
01-09-2003, 14:46
LOL alba suna bine fa un HOWTO mai detaliat ca suna ft bine,as dori ca toti cei care au de spus ceva nou sa fie extrem de expliciti pentru ca de exemplu eu stau pe un p[rogram il studiez temeinic shi stiu multe despre el ceilalti nuy stiu eu vin pe forum spun 2 cuvinte multi citesc sa nu se faca de ras nu comenteaza nimik shi tot nestiutori ramanem nu jignesti pe nimeni sau cel putin pe mine nu daca sunt ceva explicatii ca la BABE

PS PT CONFORMITATE ROWAREZ(CORBUT CEZAR MANASE)

tutu
01-09-2003, 15:01
nds stream e altceva decit nds sky, noile cartele nds sky nu mai merg cu phoenix. Chiar daca ar merge nu exista nici un program de sharing pt. cartele NDS. Ca sa nu mai lungim discutia eu propun sa cumparam o cartela seca 2 Sky Italia, cine este interesat sa subscrie sa anunte in acest topic.

jerkoffsky
03-09-2003, 00:15
Sunt interesat. Bafta

rowarez
03-09-2003, 00:36
TUTU m-am interesat shi ai DREPTATE a fost o rabufnire de orgoliu cu cu
ENGLEZOII ASTIA ,trimite PM cum sa facem ce bani trebuie unde sa ii trimit cat ma costa etc etc etc shi ce trebuie sa am eu acasa bla bla bla

PT CONFORMITATE ROWAREZ(CORBUT CEZAR MANASE)

tutu
03-09-2003, 08:10
sa ne stringem citiva si demaram treaba. Iti trebuie Internet mai tot timpul si placa skystar pe calculator.

Anonymous
03-09-2003, 08:40
Ma bag si eu daca putyem face cumva cu WAP, altfel nu stau pe dial-up ca sa ma uit la TV. Tre sa vedem cum facem cu legatura. Inca nu am un pheonix sa vad exact server-ul ce foloseste. daca e un IP si un port deschis atunci cred ca ar trebui sa mearga si pe wap.

ghettoman
04-09-2003, 02:44
din ce am stuadit s-ar parea ca e nevoie de o conexiune mica(100b/s) deci s-ar putea sa functioneze.punetzima shi pe mine pe lista utilizatorilor iar ideea cu seca 2 pe sky italia pare cea mai buna.

mendark
04-09-2003, 15:59
totusi pe gprs ( abonamentul de wap ) mai e o problema:
timpul de raspuns la un pachet e mare: intre 1-4 secunde !

apoi, partea rea e ca la un server creat pe wap (abonament) , cei cu ip real nu au acces, si nici de pe wap la un server cu ip real nu exista posibilitate de conectare !

joflo
08-09-2003, 16:54
Sunt interesat , dar tare as dori sound AC3 in engleza.
SKY Italia dispune de asa ceva?

Joflo

PS am 2 seturi functionale de calculatoare cu SS2 dar nu am conexiune la net si sunt nul in interfete Phoenix ...
E cineva din cei interesati din Tm?

florin_m
10-09-2003, 10:12
Sal..eu am broadband acasa: ss1, ss2, dreambox..si zilele astea un penta ;)
deci daca vreti putem sa-l share prin net.
Deci daca ne strangem 10 cel putin atunci de fiecare o sa fie 29.9 £ (lire sterline) ..cartela a costat 299£
Deci cei interesati sa se anunte.
Pot sa setez un server..nu mi-e greu si banda aici am (256 k upload ca asta conteza) deci am putea suporta cel putin 20 oameni pe server ;)

Deci acu ramane sa strangem banii si sa setez servarul.
Teste pot face de aici (am retea interna in casa ;) )

Deci astept pm-uri.

joflo
10-09-2003, 10:27
Pentru Florin_m

Vorbesti de Sky Digital - Anglia?

Joflo

Criztian[STATiON]
10-09-2003, 11:55
@ florin_m
Eu am acasa un dbox2 (SAGEM 1xI) Are pe el linux si momentan functioneaza extrem de bine cu o img ENIGMA. De asemenea am conexiune full pe cable modem. Daca crezi ca imi va merge pachetul de la 1 grad west in conax ma intereseaza si pe mine. Atunci cand mergea cu lincardemu aveam urmatoarea configuratie: echostar2110 cu freecam2019 si interfata cu un 486 pe post de emulator.... Tinem legatura.

jerkoffsky
13-09-2003, 04:04
Hop si eu, spuneti ce si cum. Bafta

florin_m
19-09-2003, 16:30
deci: am luat cartela de conax si am setat servarul. deocamdata merge c*n*x DOAR pt placile dvb (ss1, ss2..etc).
Deci cei care vor access la servar sa ma contateze prin PM.
Banii stransi se vor duce intr-un abonament de s*y pt research (adica voi incerca sa fac server si pt el (cel din UK)).

TransWarp
19-09-2003, 18:01
Daca se aduna mai multi, particip si eu cu Dreamboxul. Chestia cu SKY-ul suna foarte interesanta, crezi ca se poate implementa, ca noi nu prea avem camuri NDS :(

arhanghelxxl
19-09-2003, 19:49
dau shi eu 30 euro unde shi cand se face "cheta"?
eventual pot sa las shi adresa mea pe pm.!

sal'tare@

la mi mul shi la mi mare! :P :P :P :P :P

cyrus
20-09-2003, 22:33
Scuze pt intarziere!Ma intereseaza si pe mine.Stau la Londra deocamdata
si in maxim 2 sapt rezolv problema cu internetul permanent.Daca mai e loc
...m-as alatura si eu cu placere.Multumesc anticipat :wink: